maanantai 3. huhtikuuta 2017

Lähde tuleen!

Hämeenlinnassa oli viikonloppuna Suomen Yrittäjänaisten yrittäjänaispäivät otsikolla Syty palaan lähde tuleen. Paikalla oli n.200 yrittäjää eri puolilta Suomea. Päivien anti oli mahtava ja olen aivan täpinöissäni taas kerran. Sain niin paljon uusia ideoita yritykseeni, että olen ihan intoa täynnä. Nyt vaan toteuttamaan niitä. Lisäksi tapasin niin hyviä tyyppejä ja kävin energisoivia keskusteluja, että nekin tuo hyvää mieltä. Tuli paljon uusia tuttuja joiden kokemusta voin hyödyntää ja verkostoitua lisää heidän kanssaan.

Uudet tuulet avartaa ajatuksia

Perjantaina Raatihuoneella oli puhumassa henkilöbrändäyksestä Isa Karlson ja sain paljon hyviä ideoita mitä voin hyödyntää firmassani. Kävimme myös erittäin hyvän keskustelun vaikuttamisesta jonka alusti valtakunnallisen järjestön puheenjohtaja Seija Estlander. Kuumimmaksi aiheeksi nousi arvonlisäverotus ja harmaa talous. Itse otan aina niin kiihkeästi kantaa näissä keskusteluissa, että yritän aina toppuutella itseäni ettei kaikkea tarvitse aina sanoa ääneen. Onneksi Seija Estlanderin kanssa olemme ystäviä jo vuosien takaa, kun kummatkin olimme liiton hallituksen jäseninä. Seija uskaltaa komentaa, että nyt Inkeri hiljaa ja annetaan puheenvuoroja toisillekin. Tämä keskustelu osoitti minulle miten innoissani olen, kun pääsen ottamaan kantaa yrittäjien asioihin. Pitää ehkä taas hakeutua niihin pöytiin missä päätöksiä tehdään.

Ihan diginä

Lauantaina oli kaksi huippuluennoitsijaa viestintäkouluttaja Katleena Kortesuo ja futuristi Elina Hiltunen. Kummankin esitys oli aivan mieletön. Tunnen Katleenan muuten hyvin ja näemme usein, mutta en ole koskaan nähnyt häntä luennoimassa. Nyt voin sanoa, että hän on paras kouluttaja jota olen kuunnellut. Kolmevarttia täyttä asiaa ja vielä tosi hauskasti esitettynä. Lauantain tapahtuma oli Verkatehtaalla ja kävin aamulla meikkaamassa Katleenan siellä. Sieltä löytyikin niin hienot takahuonetilat etten ole niin hienossa paikassa koskaan meikannutkaan. Täysin erillinen huone joka oli sisustettu kampaamoksi pesupaikkoineen, peileineen ja täysvarustuksineen. Iltapäivällä esiintyi Elina Hiltunen ja häneltä tuli monia hyviä vinkkejä mitä trendejä on tulossa. Sekin esitys oli aivan täyttä asiaa ja ostan kyllä kirjan minkä hän oli juuri saanut valmiiksi.

Vaakuna oli täynnä hyvän näköisiä naisia

Yöpymiset ja iltajuhla oli järjestetty hotelli Vaakunaan. Vaakunan ravintola oli uudistunut täysin ja sillä on uusi nimikin joka ei kyllä jäänyt mieleen. Ruoka ja palvelu oli erinomaista ja niin hyvää buffet-illallista en ole ennen saanutkaan. Menen aivan varmasti vielä sinne uudestaan syömään. Katleena oli lauantain Uutisvuodossa Stan Saanilan parina ja livahdimme kaksin hotellin naisten saunan pukuhuoneeseen katsomaan ohjelma tuoreeltaan. Uutisvuoto nauhoitetaan perjantaisin ja nyt kuulin Katleenalta, että Saanilan ja Tervon puheenvuorot ovat ihan spontaaneja. Olin luullut, että heillä on jokin käsikirjoitus. 
Yrittäjänaispäivät jatkui vielä Hämeen linnassa sunnuntai aamupäivän, mutta sinne en enää lähtenyt. Pääkoppani ei olisi pystynyt enempää vastaan ottamaan, niin paljon sain uutta oppia ja uusia ystäviä. Kiitos Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisille hyvistä järjestelyistä.

2 kommenttia:

 1. Kiitos Inkku kun olit mukana ja tukena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Annoit niin paljon hyviä neuvoja tuossa esityksessäsi, että menee aikaa kun niistä edes osan otan käyttöön.
   Tuli nyt vasta mieleen, kun päivällä Marille kehuin Verkatehtaan hienoa meikkitilaa, että tuoliahan olisi saanut nostettua jalkapumpulla. Enhän minä osanut käyttää niin hienoa kampaamotuolia varsinkin, kun aamutuimaan hämäännyin koko huoneen olemassa olosta. Kyllä taas tunsin itseni varsinaiseksi blondiksi, vaikka punapää olekin etten edes tuoleja osaa käyttää.

   Inkeri

   Poista