torstai 13. huhtikuuta 2017

Nanolift hoidon vaikutus säilyy noin 4-6 viikkoa

Nykyisin puhutaan hyvin paljon niin sanotuista hemmotteluhoidoista, että kasvohoidon todellinen merkitys unohtuu. Hyvin tehty kasvohoito on aina hemmotteluhoito joka rentouttaa, rauhoittaa ja tuottaa mielihyvää. Itse pidän sitä kasvohoidon sivuvaikutuksena, mutta tärkeänä sellaisena. Meillä ei tehdä sellaisia kasvohoitoja jotka eivät samalla tuota tätä mielihyvää. Kasvohoidon teho ja sen rentouttava hemmotteluvaikutus eivät sulje toisiaan pois, vaan oikein tehtyyn kasvohoitoon kuuluu kumpikin vaikutus.

Näin Nanolift hoito vaikuttaa

Sekä käsintehty kasvohoito, että mikrovirtaa sisältävä Nanolift vaikuttavat ihossa pitkää. Mikrovirran avulla tehty Nanolift hoito vaikuttaa kuitenkin pitenpään kuin käsintehty hoito. Ihokerrokset koostuu ihosoluista jotka ovat pyöreitä ja pehmeitä palloja ja niiden sisällä on soluväliaineitta. Iho uudistuu jatkuvasti ja nämä ihosolut nousee koko ajan pohjimmaisesta ihokerroksesta pintaan päin, josta se irtoaa hilseilevänä kuolleena solukkona. Nuorella parikymppisellä ihosolut uudistuu noin neljässä viikossa ja vanhemmiten aika pitenee. Viisikymppisenä solut uudistuu noin 6-7 viikon välein. Kaikella kosmetiikalla pyritään nopeuttamaan tätä ihosolun uudistumista. Kasvohoidot eritoten Nanolift hoito ovat tehokkain keino uudistaa ihosolukkoa. Tuo juuri syntynyt ihosolu on siis pyöreä ja pehmeä pallo. Kun se alkaa kulkeutumaan ihokerroksia pintaan päin tuo pallo menettää joustavuuttaan ja se alkaa litistymään ja osa siitä kuolee. Tämä näkyy ihossa velttoutena, harmautena, ryppyinä ja hilseilynä. Nanolift hoidossa ihosoluun imeytetään soluväliaineen kaltaista hyaluronihappoa joka auttaa solua pysymään joustavana ja pyöreänä. Myös muita raaka-aineita imeytetään ihokerroksiin jotka tukevat tämän ihosolun pysymistä pyöreänä ja pehmeänä. 


Kotihoito lisää näkyvästi kasvohoitojen vaikutusta

Kasvohoidon vaikutuksen säilymisessä on kotihoitotuotteilla suuri merkitys. Kun kotona käytetään päivittäin samoja tuotteita mitä kasvohoidossa on imeytetty, niin ne säilyvät ihosolussa huomattavasti pidempään. Kotihoitotuotteiden pitää olla samaa hoitosarjaa, kuin kasvohoidon hoitoaineet, että niiden raaka-aineet tukevat toisiaan. Nanolift hoidon vaikutusaineet säilyvät ihosolussa vähintään tuon neljä viikkoa mikä on ihosolun ideaali elinikä. Uutta ihosolua ei synny ellei vanhat kuolleet ja hilseilevät solut irtoa tieltä pois. Toisaalta mitä enemmän uusia ihosoluja syntyy sitä paremmin ne työntävät kuolleet solut pois. Nanolift hoidon vaikutusaineet lisäävät vanhemmalla iholla solujen syntymistahtia ja sitä edistää vielä oikeat hoitoaineet kotona. Varsinkin oikean kuorinta-aineen käyttö on merkittävä pitämään yllä kasvohoitojen vaikutusta. Kuorinta lisää myös kotihoitotuotteiden imeytymistä. Järkevintä ihonhoitoa on käyttää kotona suunnitelmallisesti samoja tuotteita kuin kasvohoidossa on käytetty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti