torstai 20. huhtikuuta 2017

Multivitamin Thermofoliant tarjous loppuu sunnuntaina

Yksi asia mitä haluaisin neuvoillani työurani aikana muuttaa on kuorinta-aineiden käyttö. Toivoisin, että jokaisella ihmisellä olisi käytössä ihotyypille sopiva kuorinta-aine. Se on erittäin tärkeä perustuote jonka avulla muutkin tuotteet vaikuttaa paremmin. Asiakkailla on suuri pelko ja epäilys kuorinta-aineita kohtaan ja se ei ole oikeastaan muuttunut näiden lähes neljänkymmenenvuoden aikana. Onneksi nyt vaikuttaa siltä, että alle kolmekymppiset ymmärtävät kuorinnan merkityksen. Toivottavaa olisi ettei vanhempi ikäpolvi tartuta tyttäriinsä vääriä oppeja ja perusteettomia käsityksiä kuorintatuotteista.

Multivitamin Thermofoliant sopii kaikille

Multivitamin Thermofoliant 75ml NYT 69€ (87€) ja saat lahjaksi matkakoot hoitotuotteista joita nyt tarvitaan. Pakkauksessa on Special Cleansing Gel 50 ml puhdistusgeeli ja tämä koko riittää noin kuukauden käyttöön. Sitten siinä on Skin Dynamic Recovery sk 50 päivävoide ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaine. Nämä tuotteet riittää pari viikkoa ja tuotepakkauksen arvo on 48€.
Multivitamin Thermofoliant on hellävarainen, mutta tehokas kuorinta joka on nopea ja helppo käyttää. Kuorintavoide levitetään puhdistetulle ja pyyhkeellä kuivatulle iholle ja sen vaikutusaika on 1-3 minuuttia ja sitten se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Käytännössä kuorintavoiteen voi pestä pois melkein heti levityksen jälkeen. Mitä paksumpi ja rasvaisempi iho on sitä pidempi on vaikutusaika, mutta kolmea minuuttia ei kannata ylittää. Käyttökertoja lisätään ihotyypin mukaan ohuelle ja herkälle iholle riittää viikottainen kuorinta ja paksua rasvaista ihoa voi kuoria jopa joka toinen päivä. Daily Microfoliantia (75€)  ja Daily Superfoliantia (94€) käytetään niinä päivinä, kun Multivitamin Thermofoliantia ei käytetä.

Multivitamin Thermofoliant vähentää mustapäiden syntymistä

Eilisessä blogijutussa kerroin mustapäiden synnystä. Säännöllinen kuorinta vähentää huokosten täyttymistä ja tukkeutumien ja mustapäiden syntymistä. Rasvaisella iholla ei kotihoidosta saa kovin hyviä tuloksia ellei käytössä ole kuorinta-ainetta. Multivitamin Thermofoliant pääasiassa sulattaa kuollutta solukkoa ja ihotalia pois. Siinä on myös mekaanisesti kuoriva aineosa joka tuntuu aluksi hiekkamaiselta, mutta nämä mikropalloset sulavat iholle parissa minuutissa. Multivitamin Thermofoliant tuubi on 75 ml ja siitä saa noin 50-60 kuorintakertaa. Kannattaa myös muistaa, että kuorinta-ainetta käytetään kaulalle saakka. Kesän tullen alkaa kaula-aukot syvenemään joten rinnan ja kaulan kuorinta on aina tärkeämpää. Muista siis levittää kuorinta-aine koko sille alueelle mikä kaula-aukosta yleensä näkyy.

2 kommenttia:

  1. Voiko couperosa-ihoinenkin käyttää multivitamin thermafoliant-kuorintaa?

    VastaaPoista
  2. Jos kyse on hyvin vähäisestä couperosasta niin kyllä voi. Silloin, kun on voimakasta punoitusta ja ärsytystä en sitä suosittele. Myöskään ruusufinni iholle en suosittele mitää kuorinta-ainetta.

    Näin keväällä joillakin puhkeaa ruusufinni ensimmäistä kertaa ja pieniä märkäpäitä luullaan ihon rasvoittumiseksi ja aloitetaan hoitamaan sitä kuin ihon tavallista rasvoittumista. Ruusufinni kuitenkin vain pahenee kuorinnalla ja rasvoittuvan ihon tuotteilla.

    Inkeri

    VastaaPoista