maanantai 10. huhtikuuta 2017

Tähtitarjouksena Multivitamin Thermofoliant kuorinta!

MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT NYT 69€ (87€) ja saat lahjaksi matkakoot Speacial Cleansing Gel puhdistusgeelistä, SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineesta ja Skin Dynamic Recovery sk 50 päivävoiteesta. Lahjatuotteiden arvo 48€. Tarjous on voimassa kaksi viikkoa eli 23.4-17 saakka.

Kuori iho kesäkuntoon

Nyt, jos koska iho tarvitsee säännöllistä ja tehokasta kuorintaa, että iho näyttää siistiltä kirkkaassa auringon valossa. Tässä vaiheessa vuotta iho on huonoimmillaan, koska rasittava ja kuivattava talvi on takana. Nyt kirkas kevät aurinko paljastaa ihon jokaisen virheen ja siksi tarvitaan ihoa heleyttävää kuorintaa. Iho uudistuu jatkuvasti ja siitä irtoaa miljoonia kuolleita soluja, joka päivä. Osa näistä kuolleista soluista kuivuu kiinni ihon pintaa ja siihen alkaa kertymään paksu harmaa kerros hilseilevää solukkoa. Tämä solukerros estää hoitoaineiden kunnollisen imeytymisen eikä hyvistäkään hoitotuotteista saa kaikkea tehoa käyttöön. Meikki usein vielä korostaa tätä hilseilevää solukkoa, koska meikkivoide ei pääse kunnolla levittymään.

Multivitamin Thermofoliant on helppo ja nopea käyttää

Multivitamin Thermofoliant on ensimmäinen kosmeettinen tuote missä hyödynnetään fysikaalisia vaikutuksia. Kun kuorintavoide levitetään iholle se saa aikaan lievän lämpöreaktion, joka nopeuttaa raaka-aineiden vaikutusta. Siksi kuorinta-aineen vaikutus on vain pari minuuttia. Sen jälkeen kuorintavoidetta hierotaan kevyesti kostein sormin ja huuhdellaan pois runsaalla vedellä. Multivitamin Thermofoliant kuorintaa suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen. Tämä kuorintavoide sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti