perjantai 7. huhtikuuta 2017

Phyto Replenish Oil Tähtitarjous on loppusuoralla

Tämän herkinen Tähtitarjous PHYTO REPLENISH OIL NYT 75€ (100€) loppuu sunnuntaina. Tuotteen mukana saat Dermalogican pienen meikkipussin jossa on matkakoot Multivitamin Power Recovery Masque naamiosta ja Hydrablur Primer meikinpohjustusaineesta ja kaksi näytepussia Barrier Repair suojaavasta hoitovoiteesta.

PHYTO REPLENISH OIL sopii juuri tähän vuodenaikaan

Valitsen aina nämä Tähtitarjoukset niin, että mahdollisimman moni hyötyy niistä. Tästä Phyto Replenish Oil tehotipasta hyötyy kaikki tähän vuodenaikaan, kun iho on talven jälkeen heikoimmillaan ja suojaa tarvitaan kevään rasituksia vastaan. Phyto Replenish Oil sopii kaikille ihotyypeille tehotipaksi päiväkäyttöön. Nyt, kun kuivattava pakkanen ja sisälämmitys on poissa Phyto Replenish Oil riittää tehotipaksi myös yöksi. Myös kuivaihoiset parikymppiset voivat käyttää Phyto Replenish Oilia. 

Phyto Replenish Oil suojaa ja siloittaa ihoa

Phyto Replenish Oilin ensisijainen vaikutus on suojata ihoa ilman saadteita vastaan. Tämä tehotippa imeytyy juuri ihon omaan suojakerrokseen ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojamekanismia. Phyto Replenish Oil on myös hyvin kosteuttava ja se tekee ihosta silkkisen sileän. Jo parin päivän käytön jälkeen sileys tuntuu ja meikki levittyy paremmin. Itse olen aivan hurmaantunut tähän uutuustuotteeseen, koska sen vaikutukset ovat niin näkyviä ja tehokkaita. Phyto Replenish Oil tuli myyntiin vasta joulukuussa ja yleensä näin uusi tuote ei tule tarjoukseen. Halusin kuitenkin antaa tämän Tähtitarjouksen, koska niin moni hyötyy tästä tuotteesta juuri näin keväällä. Phyto Replenish Oilista on tullut näissä muutamassa kuukaudessa meidän suosikkituote, koska niin moni asiakas pitää sitä omana suosikkinaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti