keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Vanhene kauniisti

Jokainen yli viisikymppinen alkaa jossain kohtaa miettimään miten paljon muuttuu vanhetessaan. Ulkonäköön tulevat muutokset eivät ole positiivisia, mutta ne tulevat vääjäämättä ja ne vaan pitää hyväksyä.

Haluatko pysyä väkisin nuorena

Jotkut naiset ottavat sen linjan, että yrittävät pysyä väkisin nuorena. Varsinkin julkisuuden henkilöt yrittävät pysäyttää vanhenemista. Siinä käytetään aika jämeriä ja kalliita konsteja, koska plastiikkakirurgiaa tarvitaan. Joillakin nämä korjaukset ovat menneet ihan överiksi, niin kuin esimerkiksi Hannele Laurilla ja Tiina Jylhällä. Surullista on etteivät he näytä yhtään ikäänsä nuoremmalta, mutta vaikuttavat elottomalta pellenukelta. Plastiikkakirurginkin konsteilla tulee jossain vaiheessa seinä vastaan eikä mitään ole enää tehtävissä. Oma vanhentuminen on vaan pakko hyväksyä ja vaativilla kirurgisilla toimenpiteillä sitä lykkää vaan muutaman vuoden eteenpäin. Kauneusleikkaukset eivät auta kaikkeen. Mitä hyötyä on sileistä kiristetyistä poskista, kun ainakin seitsemänkymppisenä alkaa näkymään liikkumisessa, vartalon rakenteessa ja koko olemuksessa vanheneminen. Ei rypyttömyys tuo kauneutta, tai nuoruutta. Jossain vaiheessa ihminen alkaa olla jo säälittävä, jos seitsemänkymppinen yrittää näyttää kolmekymppiseltä.


Hoidettu ryppy on kauniinpi kuin hoitamaton


Vanhenemista voi kuitenkin hidastaa ja näyttää hyvinhoidetulta ja ikäistään nuoremmalta. Siihen pystytään ihan kosmetologin konstein joista ei takuulla tule myöhemmin ongelmia. Hyvä plastiikkakirurgi voi tehdä pienimuotoisia apuja kasvojen ilmeeseen ja hyvin tehtyjä kirurgisia toimenpiteitä ei huomaa. Jos ihmisestä näkee, että hänelle on tehty kauneusleikkaus siinä on yleensä jotain pielessä. Näen joka päivä vakioasiakkaissani miten paljon säännöllinen hoito tehoaa. Seitsemänkymppisenä voi hyvin laskea 10-15-vuotta iästä pois ja sehän on ihmiselle suuri ilo. Työelämässä yli viisikymppisen naisen on pakkokin näyttää nuorekkaalta, energiseltä ja reippaalta, tai muuten hänen yli kävellään, tai työpaikka loppuu. Toivoisin todella, että suomalaiset naiset alkaisisivat panostamaan omaan itseensä ja hyvinvointiinsa enemmän. Vielä nykyäänkin jotkut pitää itsekyytenä, että käytetään rahaa ja aikaa ihan itseä varten. Näin se ei ole, koska ihminen joka voi hyvin pystyy auttamaan myös lähimmäisiään. 

Ihailen ranskalaisia naisia

Vuosien varrella alan yhä enemmän ihailemaan ranskalaisia naisia joille on itsestään selvyys pitää huolta itsestään. Ranskassa, kun katselee ympärilleen näkee, että iäkkäätkin naiset pitävät huolta itsestään ja näyttävät naisellisilta. Meillä suomalaisnaisilla on jossain vaiheessa kadonnut tuo naisellisuus. Halutaan korostaa omaa kykyä selviytyä ja ehkä siksi on alettu välttämään rimpsuja, rusetteja ja koruja, tai muita naisellisuuden merkkejä. Ranskan presidenttiehdokkaan Emmanuel Macronin vaimo Brigitte Trogneux on miestään 24-vuotta vanhempi ja on nyt 64-vuotias. Ensimmäisissä uutiskuvissa luulin häntä alle viisikymppiseksi, niin hyvältä hän näytti. Sitten aloin oikein tarkastelemaan hänen kuviaan ja näin ettei hänelle ole tehty mitään suurempaa kauneusleikkausta. Hän on sen verran ryppyinen, kuin yli kuusikymppinen nainen on, mutta hän näytti ehdottomasti hyvinvoivalta. Hän on naisellinen ja viehättävä eikä iästä ole väliä. Minua harmittaa miten voimakkaasti päivitellään tuon pariskunnan ikäeroa, mutta sehän on vähemmän, kuin Suomen presidenttiparilla. Vai onko siinä jotain väärä, kun se on niin päin, että nainen on vanhempi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti