keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Aino-Kaisa Saarinenkin käyttää Dermalogicaa

En ole pitkään aikaan muistanutkaan kertoa, että hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen on vannoitunut Dermalogican käyttäjä ja käy joskus meidän koulutuksissa kertomassa kokemuksiaan. Itse, kun en ole ollenkaan "urheiluihminen"  hän ei tee minuun niin suurta vaikutusta. Tosin hän vaikuttaa oikein mielyttävältä ja rennolta naiselta.

Viimeksi hän oli syksyn koulutustapahtumassa ja kertoi pigmenttiläiskäongelmistaan. Kenenkään iho ei varmaan joudu niin koville, kuin hänellä on. Harjoitukset ovat yleensä kaksi kertaa päivässä ja kummankin jälkeen tietysti suihku. Olosuhteet alpeilla ovat aurinkoiset, tuuliset ja kuivat. Aurinkosuojan pitää olla todella tehokas. Aino-Kaisa kertoi käyttävänsä pääsääntöisesti ChromaWhite linjan tuotteita ja Solar Defence Boosteria ( 50ml 85€). Uusimpana aineena hän oli löytänyt Precleansen (150ml 55€)kanssa Skin Resurfcer Cleanserin ( 150ml 62€), jota hän käyttää vuorotellen Essentiel Solution kanssa ( 500ml 60€, 250ml 42€). Aino-Kaisa on perusihotyypiltään kuivaihoinen ja saa helposti pigmenttiläiskiä. Essentiel Solution on kermamaisen täyteläinen kuivan ihon puhdistusmaito.

Aino-Kaisa näytti kuvia itsestään muutamia vuosia sitten, kun hän ei vielä käyttänyt Dermalogicaa. Hänellä oli ylähuulessa ja silmien ympärillä todella näkyvät pigmenttiläiskät. Hän kertoi, että ylähuulta on tosi vaikea suojata auringolta, kun hikoilee ja nenästäkin valuu limaa rankoilla lenkeillä. Melkein kaikki aurinkosuojatuotteet kuluu hiihdon aikana pois ja ylähuuli on alttiina auringolle. Hän itsekin sanoi, että joissakin lehtikuvissakin näytti ihan siltä, kuin hänellä olisi ollut viikset. ChromaWhiten Extreme-C oli auttanut hänelle, kun sitä hieroi aina pesun jälkeen suoraan pigmenttikohtaan. Hän kertoi käyttäneensä sitä pari kuukautta ennen, kuin näkyviä tuloksia tuli. Vuosi sitten, kun myyntiin tuli Defence Solar Booster sk 50, niin pigmenttiläiskien syntyminen oli myös vähentynyt. Hän kehui myös C-12 Concentratea, joka käy tehotipaksi koko kasvoille ja korjaa samalla UV-säteilyn rasituksia ja hajoittaa pigmenttiä. Se onkin kivan kosteuttava ja hoitava ja kenelle tahansa, joka haluaa tasaisempaa ihon väriä.

Uusimpana suosikkinaan Anna-Kaisa piti Multivitamin Power Serumia ( 110€), joka siloittaa ja tasoittaa ihoa. Barrier Repairin hän nimesi ihonsa pelastajaksi, koska se suojaa kaikelta ulkoiselta rasitukselta. Hän kertoi laittavansa sitä myös saunaan, koska se estää löylyn kuivattavaa ja rasittavaa vaikutusta. Saunomista hän sanoikin tekevänsä joka päivä illan viimeisen harjoituksen jälkeen. Todella rankalta hänen elämänsä kyllä kuulosti. Todella suuri motivaatio ihmisellä täytyy olla, että suostuu elämään sellaista jatkuvaa treeniä. Hän kertoi olevansa monia viikkoja näillä korkeanpaikan leireillä, joissa ainoa tehtävä oli rakentaa kuntoa. Muu vapaa-aika on tv:n katselua ja lukemista ja kaikki perhe ja ystävät ovat Suomessa. Kuulostaa todella yksinäiseltä hommalta. 

1 kommentti:

  1. Hauska yhteensattuma. Juttelin juuri siskolleni, että tuon Aikun ihokin näyttää niin kuulaalta ja hyvältä, vaikka tekee niin rankkaa hommaa. Pohdimme miten hän mahtaa kasvojaan hoitaa. Nyt tuli sekin sitten selville, että samoja aineita, kuin omassakin hyllyssäni on.....

    VastaaPoista