lauantai 15. helmikuuta 2014

Pimeä kauppa oli kivaa!

Meillä oli eilen ihan huippukiva ilta, kun Hämeenlinnassa oli Pimeän Kaupan Ilta. Tuli tosi hyvä mieli, kun niin moni asiakas hyödynsi tarjouksemme. Nyt monella on erinomaiset kotihoitoaineet kevätkaudelle.

Ihmeellistä miten joku tapahtuma voi innostaa kaupan käyntiä näin hienosti ja joku muu tapahtuma ei taas vedä ollenkaan. On hyvin vaikea ennustaa miten kuluttajat käyttäytyy. Tapahtumassa on meillä yrittäjillä myös kiva yhdessä tekemisen meininki. Kun kaikki on mukana, niin jokainen hyötyy. Tällä tavoin saamme myös pidettyä Hämeenlinnan keskustan elävänä. Toisaalta tämä on myös tosi kivaa vaihtelua minulle ja Marille. On ihan mukava suunnitella tapahtumaa ja se motivoi taas työhönkin.

Hiukan minua harmitti etten ollut tilannut tarpeeksi peruskosteusvoiteita. Intensive Moisture Balance ( 100 ml, 85€, 50ml, 59€)ja Skin Smoothing Cream (100ml, 81€, 50ml, 59€)loppui kesken ja muutama asiakas joutuu odottamaan tuotettaan ensi viikolle. Luulin tilanneeni niitä riittävästi, mutta on niin vaikea arvata etukäteen asiakkaan tarpeet. Daily Resurfacer ( 113€)riitti ihan nippanappa, yksi pakkaus jäi hyllyyn. Samoin Multivitamin Power Serum ( 110€)loppui, mutta kukaan ei onneksi jäänyt ilman. Siihen osasinkin varautua, koska se on niin suurta kiinnostusta herättänyt. Multivitamin Power Serum on tavallaan myynyt itse itsensä, kun siinä on niin näkyvät tulokset.

Lip Renewal Complex ( 43€, nyt 32€) taisi lähteä jokaisen kävijän mukaan. Sehän on tuote mihin jää koukkuun, kun kerrankin sitä kokeilee. Itse pidän sitä aina yöpöydän laatikossa ja laitan lukiessani ainakin pariin kertaan sitä. Ilmeisesti joku aineosa siinä kiinnostaa kissojakin, koska Valtsu on kova pussailemaan, kun olen sitä laittanut. Meikit menevät aina kaupaksi, kun ihmiset pääsee niitä ajan kanssa katsomaan. Ripsiväri oli menekkituote ja siihen varauduinkin. YB:n huulikiilteitä meni paljon, mutta niiden tarjoushan jatkuu maaliskuun loppuun. Suosikkivärit oli Brilliance ja Coral Kiss sekä ikisuosikki Rhapsody.

Sekin pitää kertoa, että kasakoneenkin kanssa pärjättiin hyvin. Miten ihmeessä voi olla näin vaikeaa opetella uusi laite. Onkohan tämä jotain ikään liittyvää muutosvastarintaa, mutta koin tosi vastenmieliseksi opetella näpyttelemään kassakonetta. No, parin viikon päästä sekin on taas rutiinia.

4 kommenttia:

 1. Pitää ihan kirjoittaa tänne miten hyvä tuote tuo Lip Renewal Complex on. Ostin sen torstaina ja huuleni olivat silloin tosi rohtuneet ja nahka lähti liuskoina. Jo vuorokauden kuluttua huulet oli ihan kunnossa. Aivan ihana juttu, kun huulet oli tosi kipeät ja kirvelevät. Suosittelen.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä tuosta Lip Complexista, mutta Daily Resurfacer on supersiisti juttu. Sain pari näytettä alkuviikosta ja eilen kävin sitten ostoksilla, kun oli se alennus. Olen käyttänyt neljä tassua ja ihoni on ihan sileä. Uskomaton aine. Mitään vastaavaa en ole kokenut. Voiko tätä käyttää jatkuvasti?
  Minna

  VastaaPoista
 3. Daily Resurfacer on tuote mistä en koskaan luovu. Se on aina pelastanut tilanteen, kun stressi räjäyttää naamani täys näppyjä. Loistava aine!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne. Daily Resurfacer on myös minun suosikkini. Se toimii ihan kaikilla ihoilla ja asiakkaat kenellä on näppylöitä saavat nopeasti ihon tasaiseksi. Daily Resurfaceria voi käyttää ihan jatkuvasti. Talvella 2-4 päivän välein ja kesällä, vaikka joka päivä. Sen kuoriva vaikutus auttaa myös muiden aineiden imeytymistä ja meikin alustuotteena se on erinomainen.
  Tuosta Lip Renewal Complexista on tullut sellaistakin palautetta, että se nopeuttaa herpesrakkulan jälkien parantumista. Ei siis itse rakkulavaiheessa, vaan kun rakkula on jo pois ja jää punainen jälki sen parantumista ja häipymistä Lip Renewal Complex nopeuttaa.

  P.S. Ehditte vielä muutaman tunnin ajan tehdä ostoksia verkkokaupassa 20% alennuksella.

  Inkeri

  VastaaPoista