keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Yli 100€ ostoksista lahjaksi Hydration Trio!

Meillä jäi jonkin verran vielä varastoon Hydration Trio paketteja, joita olimme varanneet Pimeän Kaupan iltaa varten. Tilasin niitä sen verran reilusti, etteä ne ei varmasti lopu kesken ja nyt voimme jakaa loput muille ostoksilla kävijöille. Jos tuote ostosi ylittää 100€ teet sen verkkokaupassa, tai hoitolassa saat lahjaksi Hydration Trio paketin jonka arvo on 57€.

Hydration Trio sisältää matkakoot Multi-Active Toner hoitosuihkeesta, UltraSmoothing Eye Serum silmänymp.voiteesta ja Skin Hydrating Masque kosteusnaamiosta. Tähän aikaan vuodesta kosteutus on tärkeää ja nämä tuotteet sopivat aivan kenelle tahansa. Ne ketkä eivät ole vielä kokeilleet UltraSmoothing Eye Serumia saavat tästä reilun viikon kestävän pakkauksen. UltraSmoothing Eye Serum ( 85€) on tällä hetkellä meidän suosituin silmänympärysvoide ja sitä kiitellään tosi paljon.

 Muistakaa myös tämän hetken tarjoustuotteet, jotka ovat voimassa 31.3-14 asti. DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 30 norm. 106€ NYT 82€ on kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide, joka sopii kaikille yli 25-vuotiaille. Erinomainen meikin alle ja riittävä suoja Suomen kevät auringossa. SKIN HYDRATING BOOSTER norm. 94€ NYT 72€ on meidän suosituin tehotippa, jonka kosteuttavasta vaikutuksesta hyötyy kaikki ihot. Tätä tehotippaa käytetään aamuin illoin kosteusvoiteen alla ja se sopii myös silmien ympärille. LIP RENEWAL COMPLEX norm. 43€ NYT 32€ on tehokkain tuote suunympärystän pystyrypyille. Se on myös oikein hyvä huulirasva ja rauhoittaa pahastikin rohtuneet huulet. Käytettään aamuin illoin koko suunympärysalueelle ja päivän mittaan tarvittaessa huulille.

Meikeistä tarjouksessa ovat Dermalogican COVER TINT sk 20 norm. 72€ NYT 55€ meikkivoide ja Youngblood LIP GLOSS norm. 37€ NYT 28€ huulikiille. Cover Tint meikkivoiteessa on kolme värisävyä, joista yleisin suomalaisille on medium sävy. Laadultaan meikki on ohut, mutta hyvin peittävä ja jättää täysin mattapinnan. Moni rasvaihoinen kiittelee Cover Tintiä, koska se pysyy mattapintaisena öljyiselläkin iholla ja kesähelteillä. Youngbloodin Lip Gloss on meidän suosituin meikkituote ja siinä on  15 ihanaa värisävyä. Laadultaan se on todella kosteuttava ja hoitava, sitä voisi sanoa värilliseksi huulihoiteeksi. Suosituin sävy siinä on Rhapsody, joka puhdas punainen kultapigmentillä. Koska huulikiille on hyvin rasvainen sen värisävykin on läpikuultava ja se ei ole koskaan liian voimakas. Ellei sinulla ole vielä Rhapsodya, niin nyt se kannattaa hankkia. Kevääksi on kaunis korallinsävy nimeltään Coral Kiss ja hiukan pinkkiin menevä punainen nimeltään Promiscous.

Hydration Trion saa lahjaksi, niin kauan kuin pakkauksia riittää ja vähintään niitä on helmikuun loppuun saakka.


6 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt jo kolme pulloa tätä Cover Tint meikkivoidetta ja se on paras meikki mitä olen koskaan käyttänyt. Onko ihon kannalta jotenkin haitaksi, jos käyttää samaa tuotetta pitkiä aikoja? Eihän tässä Cover Tintissä ole mitään tukkivia aineita, en ainakaan ole huomannut mitään negatiivista?

  VastaaPoista
 2. Kiva, että olet tykännyt tuotteistamme. Voit ihan hyvin käyttää samaa meikkiä jatkuvasti. Eri juttu on ihonhoitotuotteet mitä on hyvä vaihdella vuoden ajan ja ihon tilanteen mukaan. Mikään meidän myymä tuote ei sisällä ihoa tukkivia aineita.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Monissa kommenteissa kysellään noista tukkivista aineista. Mitä ne oikein ovat ja onko kosmetiikassa nykyään sellaisiakin aineosia?

  Tintti

  VastaaPoista
 4. Kyllä kosmetiikassa on edelleenkin todella paljon tukkivia aineita. Dermalogica ja Youngblood ovat harvinaisia sarjoja, kun niissä ei ole ollenkaan tukkivia raaka-aineita. Pahiten ihoa tukkii mineraalirasvat. Ne eivät ole vesiliukoisia ja ne kerääntyvät huokosiin ja aiheuttavat finnejä ja mustapäitä. Synteettiset väripigmentit tukkii ihoa ja sekin on hyvin yleistä, että meikkivoiteet aiheuttaa näppyjä. Kannattaa siis lukea tarkasti tuotteiden raaka-aineluettelo.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä nimisiä aineita kannattaa erityisesti vältellä..?Joskus 10 vuotta sitten oli ainakin menossa buumi, että paraffinum liquidum oli välteltävien aineiden listalla. Samoin silikonit. Helpottaisi jos tietäisi raaka-aineiden nimet. Säästyisi rahaakin kun olisi helppo sulkea jotkut tuotteet heti pois! :)

   Poista
 5. Tuo mainitsemasi parafiini on erittäin tukkiva aine. Jos raaka-ainelistassa on mineral oil se kannattaa hylätä ja yleensä nämä kaikki eivesiliukoiset öljyt merkitään mineral oil nimikkeellä. Mitään muita raaka-aineita en lähtisi listaamaan, koska riippuu myös siitä mihin tarkoitukseen tuote on.

  Inkeru

  VastaaPoista