keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Huipputarjoukset Pimeän kaupan illassa 14.2-14

Kerroinkin muutama päivä sitten, että osallistumme ensimmäistä kertaa Pimeän kaupan iltaan, joka on Hämeenlinnan keskustan kauppiaiden yhteinen tempaus. Hoitola palvelee kävijöitä kello 15-21 välisen ajan ja aamupäivän teemme hoitoja. Suurin osa keskustan kaupoista on auki kello 21 saakka ja parhaat tarjoukset ovat iltapäivällä. Meidän kaikki tarjoukset koskee myös verkkokauppaa, joten kaikki asiakkaamme hyötyvät tempauksesta.

KAIKKI DERMLOGICAN JA YB:N TUOTTEET -20%
Yli 100€ ostoksesta saa LAHJAKSI HYDRATION TRIO -pakkauksen, jonka arvo on 57€. ( yksi pakkaus per asiakas)

Hydration Trio-pakkaus sisältää Multi Active Toner hoitosuihkeen, Skin Hydrating Masque kosteusnaamion ja UltraSmoothing Eye Serum silmänympärysvoiteen matkakokoisina. Pakkaus on siitä hyvä, että siinä on uusimmat tuotteet Skin Hydrating Masque ja UltraSmoothing Eye Serum. Niistä pääsee kivasti kokeilemaan miltä ne tuntuu.

Nyt kannattaa hyödyntää tämä 20% alennus, koska se ei takuulla toistu ihan äkkiä. Se on pienelle yritykselle sen verran suuri ponnistus ettemme voi sitä uusia, kuin korkeintaan ensi jouluna. Nämä tarjoustuotteet, jotka vaihtuvat parin kuukauden välein ovat alennettu reippaasti yli 20% ja tämän hetken tarjoustuotteet ovat voimassa 31.3-14 saakka.

Tervetuloa ostoksille, tai käykää vilkaisemassa verkkokauppaa, sielä tarjous on voimassa sunnuntai-iltaan asti.

4 kommenttia:

 1. Kiva. Ostoksille tullaan.
  t. päivi

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa. Ottakaa kaikki kaveritkin mukaan.

  Inkeri

  PS. Ottakaa muutama sentti taskuun, että tuo Kissakoti Kattilan lipas saataisiin tyhjennysvaiheiseen.

  VastaaPoista
 3. Onko tarjoukset siis verkkokaupassa pe 14.2 heti aamusta? Ja päivittyykö alennus sitten kun tuote on klikattu koriin ennen maksamista vai pitääkö alennetun hinnan näkyä jo heti kun tuotetta ei ole vielä valittu?

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo alennukset näkyy verkkokaupassa heti klo 10.00 aamulla ja sielä ne ovat voimassa vielä maanantai aamuun, koska emme ehdi verkkokauppaa hoitamaan enää viikonlopun aikana.
  Muistaakohan joku verkkokauppa-asiakas miten se jouluna Avoimien ovien tapahtumassa meni? Minun mielestäni se alennus näkyi heti ostoskorissa, kun tuotetta klikkasi. Tarkistan asian vielä meidän "it-asiantuntijalta".

  Inkeri

  VastaaPoista