lauantai 22. helmikuuta 2014

Miesten mieleistä ihonhoitoa

Hyvin moni asiakkaani harmittelee, kun ei saa miestään hoitamaan ihoaan, tai tulemaan ksvohoitoon. Kyllähän meillä käy jonkin verran miesasiakkaita, mutta kaikki miehet ei todellakaan välitä kasvohoidoista ja suotakoon se heille.

Miehet ja naiset ovat ilmeisen erilaisia siinä mitä koetaan nautinnoksi. Osa miehistä nauttii kasvohoidon rentouttavasta vaikutuksesta ihan yhtälailla, kuin naisetkin. Toiset taas pitää kasvohoitoa  tosi kyllästyttävänä ja turhana. Meidän naisten pitäisi ymmärtää se ettei kaikki nauti samoista asioista. Esimerkiksi minun ja Marin miehet ovat korkeintaan pari kertaa käyneet kasvohoidossa. Meidän miesten ei edes tarvitsisi jännittää tilannetta, mutta he pitkästyvät kasvohoidossa.

Meillä käy teini-ikäisistä ihan yhtä paljon poikia, kuin tyttöjäkin ja se on hieno asia, että ihonpuhdistus on pojille ihan arkipäivää. Suurin osa aikuisista miehistä jotka käyvät meillä ovat  entisiä acnepotilaita ja iho kaipaa puhdistusta jatkuvasti. Monet miehet, jotka työnsä takia joutuvat lähelle ihmistä esimerkiksi hammaslääkärit, ja silmälääkärit haluavat, että iho on hoidettu ja kunnossa. Sanoisin, että noin 15-20% asiakkaistamme on miehiä.

Kotihoitoon olisi hyvä hankkia helppoja ja nopeita aineita miehiä varten. Saunan yhteydessä on helppo tarjota jotain kuorintaa, tai naamiota. Skin Prep Scrub on nopea ja tehokas kuorinta millä voi kuoria saunan jälkeen ja se sopii kaikille muille paitsi ei ohuelle couperosa iholle. Itse pidän kovasti Daily Resurfacer (35kpl, 113€) hoitotassuista ja jos mieheni on kotona pyyhin tassun toisen puolen hänen kasvoihinsa. Siitä tulee, niin tuntuvan puhdas ja napakka tunne, että miehet pitävät siitä. Päivittäiseen kasvojen pesuun on miehille tarkoitettu Daily Clean Scrub ( 42€), joka on lievästi kuoriva pesuaine. Miehille joille tulee helposti vartalolle finnejä on tosi hyvä käyttää suihkugeelinä Clearing Skin Geliä ( 500ml, 74€). Se hidastaa bakteeritoimintaa ja estää finnejä syntymästä.

Monet miehet välttelevät kosteusvoiteita, vaikka ne olisivat tosi tarpeen varsinkin talvella. Active Moist ( 50ml 56€, 100ml 76€)on nopeasti imeytyvä ja tosi ohut, joten sitä kannattaa ostaa miehelle. Hoitosuihkeet ovat helppoja käyttää ja kosteuttavatkin ellei voidetta tule käytettyä. Ultra Calming Mist ( 175ml 55€) on lievästi punoituksia rauhoittava ja kosteuttaa. Näitä hoitosuihkeita voi käyttää erityisesti parran ajon jälkeen rauhoittamaan kuivaa ihoa.

2 kommenttia:

  1. Kysyisin tästä Multivitamin Power Serumista, että voiko sitä laittaa silmäluomillekin? Käytin syksyllä yhden tuubin tätä Serumia ja olin siihen tosi tyytyväinen. Aloitin nyt uuden tuubin ja se tuntuu taas yhtä hyvältä. Voiko sitä käyttää useita tuubeja peräjälkeen? Olen tähän asti käyttänyt aina talvisin Skin Hydrating Boosteria voiteiden alla, mutta nyt tämä Multivitamin Serum tuntuu tehokkaammalta.

    VastaaPoista
  2. Multivitamin Power Serumia voi käyttää silmienympärille. Se on erittäin tehokas kiinteyttäjä ja siloittaa ihoa hyvin. Voit käyttää sitä useitakin tuubeja peräjälkeen. Näin leutona talvena, kun iho ei ole pahasti kuivunut Multivitamin Power Serum toimii hyvin yksinään. Kuivalle iholle suosittelisin talvella Skin Hydrating Boosterin päiväksi ja Multivitamin Power Serumin yöksi.

    Inkeri

    VastaaPoista