tiistai 18. helmikuuta 2014

Huulet kuntoon!

Huulien kuivuminen on talven ikuisuus kysymys lähes jokaisella ovat huulet rohtuneet. Nyt on myös ollut Hämeenlinnassa flunssa-aalto ja silloin viimeistään huulet rohtuu. Huulirasvoja on kaupan ihan missä tahansa, mutta laatu onkin sitten ihan mitä tahansa. Huonolaatuinen huulirasva saattaa pahentaa kuivumista huomattavasti.

Varsinkin näitä makuhuulirasvoja kannattaa välttää ja niitähän kaupitellaan juuri lapsille. Nuo maut ja hajut ovat erittäin allergisoivia ja saattavat aiheuttaa pahankin ongelman. Niitä ei missään tapauksessa pidä antaa lapsien huulille. Lähes joka talvi vedetään pois markkinoilta joku huulirasva voimakkaan allergisoivan vaikutuksen takia. Suurin osa halvemmista huulirasvoista sisältää vaseliinia joka on hyvin kuivattava ja se imee itseensä kosteutta huulilta. Valitsemalla väärän huulirasvan saattaa mennä ojasta allikkoon. Meillä on myynnissä useampia tuotteita jotka sopivat huulien hoitoon. Paras "perustuote" on Climate Control Stick ( 15€), joka toimii huulirasvana ja pakkassuoja aineena. Climate Control oli myös myynnissä pari vuotta sitten isompana, paksuna puikkona jota käytettiin koko kasvojen pakkassuojana. Tämä huulirasvan kokoinen Climate Control on aivan samaa ainetta ja sitä kannattaa sipaista poskillekin, jos pakkanen ja tuuli ahavoittaa. Climate Control on koko perheen huulirasva, joka on lapsille markkinoiden paras ja turvallisin tuote. Sitä kannattaa laittaa myös nenän ympärille, jos se rohtuu paljosta niistämisestä.

Clean Startin Lip Shine on meillä puoleen hintaan eli 12€. Se on lopetettava tuote, koska Dermalogican Clean Start linja on uudistunut. Lip Shine on tosi suosittu ja saan sitä vielä hiukan lisää myyntiin eli sitä riittää noin kuukauden verran vielä. Se kannattaa ilman muuta ostaa, koska se on aivan ihana. Aina, kun laitan sitä kasvohoidon yhteydessä asiakas haluaa ostaa sen, koska se on niin  mielyttävä. Siinä on ihana tuoksu, joka tulee suoraan sen raaka-aineesta eli hoitavasta kookosöljystä. Sitten Youngbloodilla on oma huulirasva Lip Hydratant Creme sk 20 ( 33€) joka sisältää aurinkosuojan. Se on liikkuvalle ihmiselle hyvä, koska hiihtäjät, laskettelijat ja pyöräilijät kärsivät sekä tuulen, että auringon ahavoittavasta vaikutuksesta.

Sitten sokerina pohjalla on superhyvä Lip Renewal Complex ( 43€, NYT 32€), joka pehmentää myös suunympäryksen pystyryppyjä. Tästä tuotteesta pitää varoittaa, että siihen jää koukkuun, mikään muu huulirasva ei enää kelpaa, kun tätä on kokeillut. Sitä ei kannata käyttää liikaa, koska se menee ihan hukkaan. Jotkut asiakkaat sanovat sen loppuvan äkkiä ja silloin on ollut kyse tuhlaamisesta. Älkää kiertäkö puikkoa joka käyttö kerralla, koska ainetta riittää ihan ohut filmi huulille ja suun ympärille. Itse pidän Lip Renewal Complexia yöpöydän laatikossa ja sipaisen sitä pariinkin kertaa yötä varten. Tarjoushinta on voimassa maaliskuun loppuun, joten sitä ehtii vielä hankkia.

3 kommenttia:

 1. Voiko Climate Control Stickiä käyttää lapsien poskille pakkas-ja tuulensuojaksi? Miksi se paksumpi Climate Control Stick on jäänyt pois, vai tuleeko sitä vielä?

  Ulla

  VastaaPoista
 2. Climate Control Stickin isompi koko jäi pois kokonaan siksi, että sitä ei juurikaan myyty muualla, kuin Suomessa. Meidän markkinat ovat sen verran pienet ettei sitä kannattanut tehdä. Ja meilläkin sitä meni vain talvisin.
  Tuo huulipuikko on aivan samaa ainetta ja sopii oikein hyvin lasten iholle. Atooppisia ihottumaläiskiä se suojaa ja vahvistaa.
  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Tuo Lip Shine on myös kiva huulirasva lapsille. Tyttäreni 8v ja 10v ovat tykänneet siitä kovasti, kun tuoksukin on ihana ja tuntuuhan se mukavalle aikuisenkin rohtuneilla huulilla.

  VastaaPoista