torstai 13. helmikuuta 2014

Hyödynnä 20% alennus järkevästi

Annan vähän vinkkejä miten kannattaisi hyödyntää tuo perjantain Pimeän kaupan illan tarjous. Se on aika tuntuva alennus ja perustuotteita kannattaa ostaa enemmänkin. Eilenkin jo mainitsin ettei tämä tarjous tule toistumaan ainakaan ennen syksyä.

Puhdistusaineet ovat aina tarpeellisia ja niistä tuskin tulee muita tarjouksia tämän vuoden aikana. Precleanse ( 150ml, 56€) ja sen kanssa ihotyypin mukainen puhdistusaine on erittäin hyödyllinen yhdistelmä. Suosituimmat puhdistusaineet ovat meillä Ultra Calming Cleanser ( 500ml, 74€ ja 250ml, 51€), joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja Special Cleansing Gel ( 500ml, 60€ ja 250 ml, 42€), joka käy muille paitsi ei ihan kuivalle iholle. Näiden jatkuvaan käyttöön tarkoitettujen puhdistusaineiden rinnalla olisi hyvä käyttää jotain erityispuhdistusainetta pari, kolme kertaa viikossa Precleansen jälkeen. Maitohappoa sisältävä lievästi kuoriva Skin Resurfacing Cleanser ( 150ml, 62€) on oikein hyvä yli kolmekymppiselle iholle ja se irroittaa kevyesti kuollutta solukkoa. Dermal Clay ( 500 ml, 60€ ja 250 ml, 42€) on taas hyvä rauhoittamaan öljyisyyttä ja näppyjä. Dermal Clayta voisi käyttää Precleansen kanssa silloin, kun ihossa on rasvaisempi vaihe, vaikka juuri ennen kuukautisia.

Silmänympärysvoiteita tarvitaan jatkuvasti ja uusi UltraSmoothing Eye Serum ( 85€) ei takuulla tule tarjoukseen vielä tämän vuoden aikana. UltraSmoothing Eye Serum sopii ihan kaikille, mutta eritoten herkälle ja ärtyneelle silmänympärysiholle se on välttämätön hoito ja suoja. Siitä on tullut erittäin paljon positiivista palautetta ja jokainen näytteen kokeilija on tullut ostamaan tuotteen. Kuorinnat ja naamiot ovat tärkeitä olla kotihoidossa mukana. Daily Microfoliant ( 72€) kuuluu ilman muuta jokaisen hoitotuotehyllyyn. Ellet ole koskaan kokeillut Daily Resurfaceria ( 35 kpl, 113€) se kannattaa hankkia nyt. Se toimii hyvin "tuhkimotippana" meikin alle ja ihosta tulee sileän napakka ja meikki pysyy hyvin. Kevään juhlia ajatellen Daily Resurfacer on hyvä hankinta. Nopeana tehohoitona vähän "räjähtäneelle" iholle, esimerkiksi matkoilla se toimii erinomaisesti ja sopii aivan kaikille.

Aurinkosuoja-aineet ovat ihan oma lukunsa. Kaikki yli kuusikymppiset alkaa olla vaara vyöhykkeessä aurinkokeratoosin ilmestymisen kannalta. Ihoa kannattaisi suojata äärettömän hyvin. Henkilöt keneltä on jo hoidettu aurinkokeratoosia tarvitsevat lopun ikäänsä suojakertoimen 50. Jos teidän vanhemmiltanne on hoidettu aurinkokeratoosia ostakaa heille, vaikka lahjaksi kunnon aurinkosuoja. Paras Suomen markkinoilla oleva aurinkosuoja aurinkokeratoosia vastaan on Dermalogican Solar Defence Booster sk50 (50 ml, 85€). Kaikki aurinkosuojakertoimelliset tuotteet katsotaan USA:ssa lääkeaineiksi ja ne käyvät läpi samat testit ja vaatimukset, kuin lääkkeetkin. Siksi Dermalogica amerikkalaisena tuotteena on paras aurinkosuojiensakin puolesta.

Myös meikit kannattaa uudistaa kevättä vasten tarjoushinnalla. Heitä pois vanhat kuivuneet ripsivärit ja huulipunat ja hanki tilalle kevään muodikkaita värejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti