lauantai 1. helmikuuta 2014

Uudet tarjoustuotteet!

Uudet tarjoustuotteet ovat myynnissä maanantaista lähtien. Verkkokaupassa on vielä viikonlopun ajan nuo vanhat tuotteet ja maanantaina Mari vaihtaa sinnekin nämä uudet. Olen taas pyrkinyt neuvottelemaan parhaat tuotteet tätä vuodenaikaa varten ja sellaiset tuotteet mistä on hyötyä mahdollisimman monelle iholle.

DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 30, 50ml norm. 106€, NYT 82€.
Tämä päivävoide on meillä erittäin suosittu ja se sopii hyvin kaikille yli 25-vuotialle. Nyt on se hetki keväästä jolloin aurinko kaikista pahiten aiheuttaa pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä. Dynamic Skin Recoveryn aurinkosuoja 30 on ihan riittävä Suomen aurinkoon. Tämä päivävoide on ohut ja todella hyvin imeytyvä, mutta sisältää kosteuttavia ja kiinteyttäviä raaka-aineita. Dynamic Skin Recovery on erinomainen meikinalusvoide.

LIP RENEWAL COMPLEX norm. 43€, NYT 32€
Huulet kuntoon! Lip Renewal Complex on kaikkien aikojen paras huulihoide ja suunympärysryppyjen siloittaja. Varsinkin pakkasaikaan huulet rohtuu ja kipeytyy eikä huulipuna levity kunnolla. Lip Renewal Complex on paljon enemmän, kuin huulirasva. Se kuorii pois kuolleen solukon ja tekee pitkäaikaisen suojan huulten limakalvolle. Lip Renewal Complexia levitetään ainakin aamuin illoin huulille ja suunympärysjuonteisiin. Huulihoiteena sitä voi käyttää useaan kertaan päivän aikana.

SKIN HYDRATING BOOSTER 30ml 94€, NYT 72€
Tämä tehotippa sopii aivan kaikille ja jokainen iho hyötyy tähän vuoden aikaan sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Skin Hydrating Booster on Dermalogican paras ja tehokkain kosteuttava tuote. Sitä voi käyttää kaiken ikäiset ja se sopii myös silmienympärille. Skin Hydrating Boosteria voi käyttää aamulla ja illalla, tai sitten esimerkiksi Overnight Repair Serumin parina aamulla. Tämä tehotippa on niin ainutlaatuinen kosteuttaja ettei mitään vastaavaa löydy. Se sisältää puhdasta hyaluronihappoa, joka on täysin samanlaista, kuin ihon oma soluväliaine. Toivoisin, että kaikki asiakkaat ostaisivat tämän tuotteen, koska siitä saa niin näkyvän hyödyn.

COVER TINT sk 20 40ml 72€, NYT 55€
Cover Tint on joka sisältää mineraalipigmenttiä ja näyttää hyvin luonnolliselta iholla. Tuote leviää kauniisti ja tekee mattapinnan, joka pysyy kiiltämättömänä myös rasvaisella iholla. Hyvien raaka-aineiden ja mineraalipigmentin ansioista meikistä tulee luonnollinen eikä siitä jää rajoja kaulaan, tai hiusrajaan. Naiselle, joka käyttää meikkivoidetta harvakseltaan tämä on hyvä valinta. Meikki on luonnollinen ja helppo levittää ja se on pakattu siten, että sen säilyvyys on hyvä. Värisävyjä on kolme Light, Medium ja Dark.

YOUNGBLOOD LIP GLOS, HUULIKIILLE 37€, NYT 28€
Tämä huulikiille on meidän suosituin meikkituote. Se on laadultaan hyvin rasvainen ja sen hoitavat kasviöljyt pitää huulet pehmeänä myös talvipakkasella. Sitä voisi myös sanoa värilliseksi huulihoiteeksi. Ihanan keväiset värisävyt näyttää hyvältä tummien talvivärien jälkeen. Kauniit korallin sävyt ovat Allure, joka on vaalea pastelli ja Coral Kiss, joka on kirkas koralli. Briliance on tyylikäs kullansävyinen hiekka ja Glorius on hyvin vaalea hiekan sävy. Sitten tietenkin on iki ihana Rhapsody joka pitäisi olla joka naisen meikkipussissa.

Tarjoukset ovat voimassa 30.3.-14 saakka. Käyttäkää edulliset hinnat mahdollisimman hyvin hyödyksenne. Ainakin Lip Reneval Complexia kannattaa hankkia useampi kerralla. Meikkipussiin kannattaa tehdä suursiivous ja heittää vanhat pois ja hankkia kunnollinen meikkivoide ja kaunis uusi huulikiille.

16 kommenttia:

 1. Tosi kivasti ajateltu. Ainakin Skin Hydrating Bosteria pitää hankkia, sitä olen käyttänyt varmaan kymmenenä talvena eikä iho-ongelmia ole ollut.

  VastaaPoista
 2. Melkein kaikkia näitä tuotteita olenkin joskus käyttänyt ja hyviä ovat. Pohdin, että tuleeko jotenkin liikaa aurinkosuojaa, kun laittaa vielä Skinperfect primerin tuon Dynamic Skin Recoveryn päälle, niissä kummassakinhan on 30 suojakerroin?
  Tuo Hydrating Booster on minullakin ollut käytössä monta talvea ja kiva, kun se on tarjouksessa juuri nyt, kun sitä eniten tarvitaan.
  Jostain kirjoituksestasi innostuin Multivitamin Power Serumista, koska sitä en ole kokeillut. Onko nyt pakkasilla viisaampaa käyttää Hydrating boosteria, kun kumpaakin en nyt tässä kuussa pysty hankkimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suojaa ei tule ollenkaan liikaa, jos käytät Skin Dynamic Recoveryn päällä Primeriä. Näin se on tarkoitettukin, että kaikkien Dermalogican voiteiden päälle voi laittaa primerin, joka pohjustaa meikin ja siloittaa.
   Jos pitää valita kumpi käytetään nyt Multivitamin Power Serum vai Skin Hydrating Booster, niin tuo Hydrating Booster on parempi nyt. Tosin todella hyvä yhdistelmä on Multivitamin Power Serum yöksi ja Skin Hydrating Booster päiväksi.

   Inkeri

   Poista
 3. Ihoni on hyvin kuiva ja hälyttävästi ohentunut. Oma kosmetologini ei valitettavasti ole siihen apua keksinyt ja hän ei myy käyttämiään tuotteita kotiin, mutta hoidot on tehty jollain ammattilaiskosmetiikalla. Paikkakunnallani ei ole muita vaihtoehtoja ja nykyään tilaankin lähes kaiken teidän verkkokaupasta.
  Mietin nyt miten hyödynnän nämä tarjoustuotteet ja tuo Skin hydrating booster onkin jo tuttu, mutta onkohan tuo Dynamic skin recovery liian ohut kuivalle iholle? Meikkivoidetta en ole teiltä kokeillut ja kysyisinkin miten tuo Cover Tint sopii, jos iho joskus hilseileekin. Korostaako se vaan kuivuutta ja hilseilyä. Monta meikkivoidetta on päätynyt kierrätykseen, kun ne ei levity kunnolla ja iho hilseilee jo puoleltapäivin.
  N.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivalle iholle päiväkäyttöön on oikein toimiva yhdistelmä laittaa alle Skin Hydrating Booster, sitten Dynamic Recovery ja sitten primer tai suoraan Cover Tint.
   Cover Tint sopii kuivalle iholle ja riippuu paljon siitä mitä sen alle laitetaan, jos laitat nuo edellä mainitut ei takuulla hilseile. Eikä Cover Tint muutenkaan nosta hilseilyä esiin, vaan pitää ihon joustavana.

   Inkeri

   Poista
 4. Vieläkö Youngbloodilta löytyy huulikiille Pout ja minkä rajauskynän suosittelet sen kanssa?

  Ritu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä löytyy ja sen kanssa on hyvä saman niminen Pout rajaus. Väri on oikein hyvä hillittyyn luonnolliseen meikkiin.

   Inkeri

   Poista
 5. Olen oikea ongelmatapaus, koska minulla on vitiligo ja nyt puhkesi akne rosacea. Pahimmat vitiligo läiskät ovat silmien ympärillä ja leukaperissä. Ne palaa tosi herkästi kevään auringossa. Viime keväänä minulla puhkesi ensimmäistä kertaa akne rosacea ja terveydenhoitaja epäili, että yksi syy oli apteekin aurinkovoide, jossa oli voimakas hajuste ja muutenkin se oli rasvainen. Työterveyshoitaja neuvoi jouluntienoilla hankkimaan Dermalogican aurinkosuojan ja olen nyt hiukan epätietoinen minkä suojan valitsisi. Käytin jo teiltä tuon Ultra calming Serum Concentraten ja se oli huippuhyvä. Kannattaisiko nyt jatkaa Hydrating Boosterilla, koska ihoni on aika kuiva.

  Onko sinulla tietoa herkistääkö vitiligo akne rosacealle? Vanhempi sisareni, jolla on myös vitiligo sai rosacean jo vuosia sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä vitiligon ja ruusufinnin yhteydestä minulla ei ole tietoa. Muistaakseni en ole koskaan kohdannut niitä samalla ihmisellä, joten se ei ainakaan ole yleistä.
   Hajusteet ovat yksi syy ruusufinnin puhkeamiselle ja samoin ovat paksut mineraalirasvat. Voimakas kemiallinen aurinkosuoja-aine voi myös ärsyttää ihoa. Myös suomalaiset lääkärit ovat todenneet Dermalogican Solar Defence Boosterin sk50 ( 50 ml, 85€) erittäin hyvin siedetyksi ja tehokkaasti suojaavaksi aurinkosuojaksi. Voisit hankkia Skin Hydrating Boosterin ja käyttää sitä yöksi ja päiväksi ja sen päälle aamuisin tämä Solar Defence Booster. Nuo vitiligo kohdat ovat todella herkkiä UV- säteilylle, noin 10-15 min.suorassa auringossa tähänkin aikaan vuodesta aiheuttaa palamisen.

   Inkeri

   Poista
 6. Edellisestä kommentista mieleeni tuli, että käykös tuo Cover tint rosacea iholle? Meikkivoiteen löytäminen on ollut rosacean puhjettua kaikista harmillisinta. Suurin osa sisältää jotain mönjää mikä tukkii huokoset ja villiinnyttää ihon kukkimaan. Olisin ikionnellinen, jos löytäisin hyvän meikkivoiteen.
  Tulikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan, niin kuin äskeisessä neuvoin kannattaa välttää meikkivoiteissakin hajusteita ja mineraalirasvoja. Juuri nämä mineraalirasvat ja synteettinen väriaine tekee meikkivoiteesta tukkivat mönjän, niin kuin sanoit.
   Dermalogican Cover Tint sisältää mineraalipigmentin ja se toimii oikein hyvin myös ruusufinni-iholla. Cover Tint ei tuki, mutta peittää ja suojaa hyvin. Siinä on aurinkosuoja 20.

   Inkeri

   Poista
 7. Miten hyvin Skin Dynamic Recovery suojaa pigmenttiläiskiltä? Olen raskaana ja viime raskauden jo ensimmäisinä viikkoina sain tosi pahat läiskät. Oikeastaan ne lähti vasta kolmen vuoden päästä eli viime talvena kunnolla pois. Pelkään, että taas olen kirjava nahkainen monta vuotta. Mitä suosittelisit avuksi?
  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskauden aikana pigmenttiläiskien syntyminen voimistuu ja jos aiemmin ne tuli helposti oletettavasti, niin käy nytkin. Suosittelisin Solar Defence Boosterin sk50, koska tuo sk30 ei ehkä ole riittävä. Tehotippana olisi hyväksi käyttää ChromaWhite linjan C-12 Concentrate, koska se hajoittaa koko ajan jo syntynyttä pigmenttikasautumaa. Yövoiteeksi voisit käyttää Pure Night voidetta, koska sekin hajottaa pigmenttiä ja on erittäin pidetty kosteuttava yövoide.

   Inkeri

   Poista
 8. Minulla on käytössä ultra calming serum, skin smoothing cream ja barrier repair. Voiko/kannattaako skin hydrating booster yhdistää jotenkin näiden aineiden kanssa? Minulla on näytepullo skin hydrating boosterista mutta en ole osannut oikein kokeilla sitä, kun en tiedä mihin väliin se pitäisi laittaa tai minkä voisi jättää pois. Iho on kyllä ihan hyvässä kunnossa, ei hilseile mutta ehkä ihan aavistuksen verran kiristävältä tuntuu näin päivällä työpöydän ääressä. (Päivällä käytän primeria ja mineraalimeikkiä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile käyttää tuo Skin Hydrating Booster pikkukoko päiväksi, Ultra Calming Serumin tilalta. Se pikkukoko riittää pari viikkoa käytössä ja on erittäin kosteuttava. Samalla kertaa, kun käyttää Ultra Calming Serumia ei kannata laittaa Hydrating Boosteria, koska niiden tarkoitus on vaikuttaa samaan solukerrokseen. Toista kannattaa käyttää aamulla ja toista illalla. Sitten, kun Ultra Calming Serum loppuu voit siirtyä käyttämään yötä päivää Skin Hydrating Boosteria.

   Inkeri

   Poista
 9. Valittevasti en vielä ehtinyt vastata näihin kysymyksiin. Teen sen tiistaina.

  Inkeri

  VastaaPoista