maanantai 3. helmikuuta 2014

Hilseily on tyypillinen talven iho-ongelma

Pakkanen pääsi tänäkin talvena yllättämään ja sen tuntee ihostaan. Nyt, kun pakkaset vihdoin alkoivat iho joutuikin heti koville kuivuuden takia. Useampi asiakas onkin jo harmitellut ihon hilseilyä. Aika moni syyttää huonoa, tai riittämätöntä voidetta hilseilyn alkuperäksi. Saattaahan iho hilseillä liian kevyestä voiteestakin, mutta yleensä syy on kuorinnan puute.

Moni asiakas kertoo, että kun iho oikein kuivuu tuntuu ettei voidekkaan imeydy, vaan jää ihon pintaan ja nostaa, vaan hilseilyn esiin. Sekin on ihan totta, että kun ihossa on oikein paljon kuollutta solukkoa se estää hoitoaineiden vaikutuksen. Paras apu tähän on kuorinta. Usein käy vieläpä niin, että asiakas alkaa välttää kuorinta-aineita kuivalla säällä, koska pelkää niiden kuivattavan lisää. Näin se ei ole, koska jos kuorinta on ihotyypin mukainen se poistaa ainoastaan kuolleen solukon. Suosittelenkin lisäämään kuorinnan määrää, että voiteista ja hoitoaineista tulee kaikki teho käyttöön.

Kuivana vuodenaikana ihon kosteus haihtuu nopeasti ja kuiva, kuollut solukko tulee nopeasti näkyviin. Ihosta poistuu joka päivä miljoonia kuolleita soluja. Vartalolta kuollut solukko lähtee saunan yhteydessä pesusienellä hangatessa hyvin pois. Kasvoilla ei tällaista hankausta tapahdu ja tuuli ja pakkanen oikein tiivistää kuolleen solukon ihonpintaan kiinni. Siitä se ei lähdekkään pois niin helposti, kuin vartalolta. Tarvitaan kuorinta-aine, joka sulattaa kuivaa keratiinisolukkoa. Paras ja helpoin on Daily Microfoliant ( 72€), tai Daily Resurfacer (35kpl 113€). Taikajauhetta eli Daily Microfoliantia voi käyttää talvella joka toinen, tai joka kolmas päivä. Ei riitä, jos sitä käyttää kerran viikossa.

Daily Resurfacer hoitotassut ovat Daily Resurfacerin sisarustuote ja niitä suositellaan vuoronperään. Esimerkiksi joka toinen päivä Daily Microfoliant ja joka toinen päivä Daily Resurfacer. Daily Resurfacer on monivaikutteinen ja se ei pelkästään kuori. Siinä on mukana myös kosteuttava ja kiinteyttävä raaka-aine. Tuote on pakkattu kuitukankaiseen hoitotassuun siksi, että se on helppo siitä levittää, itse tassulla ei ole muuta merkitystä. Daily Resurfacer on oma lempituotteeni ja matkoilla se on eriomainen tehoaine, koska se on niin monivaikutteinen. Ennen meikin tekoa sillä saa myös hyvän pinnan ja meikki pysyy paljon paremmin. Yleensä käytänkin sitä aamuisin ennen meikin tekoa.

Nyt viimeistään kannattaa hankkia hyvä kuorinta-aine ellei sitä vielä kotihoidossa ole.

2 kommenttia:

  1. Minä olen tällainen uuskuivanahkainen yksilö eli vasta kuusikymppisenä älysin Inkerin avustuksella, että entinen acneiho on muuttunut kuivaksi. Niin kovakalloinen kuitenkin olin, että en laittanut mitään erityiskosteutta joulun tienoilla ja pakkasten alettua iho oli kiiltävän kuiva ja kiristävä. Minulla ei kai ole enää hilseilyäkään, kun iho menee niin ohueksi kuivuudesta. Ihmettelin Inkerille pari viikkoa sitten, kun naama kiiltää ja kirvelee. Nanoliftin jälkeen aloin käyttämään Daily Resurfaceria joka toinen päivä ja Hydrating boosteria joka aamu ja ilta. Nyt on ihan toinen olotila ja iho voi selvästi paremmin. Kiitos hyvälle kosmetologille!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että sait avun ohjeistani. Tuo Daily Resusrfacer ja Skin hydrating Booster onkin oikein hyvä yhdistelmä yli nelikymppiselle. Daily Resurfacer kiinteyttää ja auttaa Skin Hydrating Boosteria imeytymään paremmin, ne tukevat toistensa vaikutuksia erinomaisesti.

    Inkeri

    VastaaPoista