sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Verkkokaupassa vielä tänään tuotteet -20%!

Vielä sunnuntain ajan teillä mahdollisuus hyödyntää 20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Se kannattaa käyttää, koska alennus on jo tuntuva ja se tuskin toistuu ennen joulua. Joten käykääpä vielä verkkokaupan puolella. Sielä on myös sama tarjous, kun perjantaina hoitolassakin. Jokaisesta 100€ ylittäneestä ostoksesta saa lahjaksi Hydration Trio pakkauksen jonka arvo on 57€. Niin, kuin eilen kirjoitin niin muutama tuote loppui perjantaina, mutta saamme ne tiistai,tai viimeistään keskiviikkona. Verkkokauppapaketit lähtee heti eteenpäin, kun olemme saaneet kaikki tuotteet.

Jos vielä palaan tuohon perjantain Pimeän Kaupan Iltaan, niin siitä jäi todella hyvä mieli. Olen jo ehtinyt jutella muiden hämeenlinnalaisten yrittäjien kanssa ja kaikki oli tyytyväisiä. Esimerkiksi Tavastilan kauppakeskuksessa oli ollut väkeä ruuhkaksi asti. Jo perjantaina kuulin asiakkailta, että ravintolat oli aivan täynnä ja pöytä olisi pitänyt varata etukäteen jo viikolla. Hieno juttu, koska olen ymmärtänyt, että ravintolat ovat aika heikoilla tällä hetkellä. Mekin hiukan suunnittelimme Marin kanssa, että olisimme lähteneet vielä yhdessä syömään, kun suljimme klo 21.00. Päätimme lykätä sen tulevaisuuteen, kun pelkäsimme, että emme mahdu mihinkään lähiravintolaan.

Meillähän kävi perjantai-iltana asiakkaita tasaisena virtana. Ei olisi voinut enää onnistuneenpaa tilannetta olla. Heti klo 14 tuli ensimmäiset, jotka olivat soittaneet, että voiko tulla ennen klo 15. Sen jälkeen asiakkaat tuli tasaiseen tahtiin, eikä ruuhkaksi asti. Mielestämme ehdimme palvella kaikkia ihan hyvin, koska sisällä ei ollut kerralla, kuin 1-3 asiakasta. Yksi kymmenen minuutin tauko oli klo 20 tienoilla ja vähän pelkäsimme, että asiakkaat loppui siihen. Kyllä heitä onneksi riitti ihan tasan  klo 21 saakka. Suurin osa asiakkaista oli ihan vanhoja tuttuja joita on aina tosi kiva tavata. Ilta meni siksikin todella mukavasti, koska asiakkaat ovat niin mukavia. Ihan uusia asiakkaita kävi alle 10% mikä on aika pieni määrä, mutta toivottavasti saamme heistäkin uskollisia vakioasiakkaita.

Keskusteluun nousi ehkä eniten Power Rich, koska se on ollut melkein kaikilla asiakkailla käytössä tässä joulun jälkeen. Sehän kerää aina pelkkiä kehuja ja onhan se upea tuote. Daily Resurfaceria kehui jokainen erikseen, joka sen osti. Niille jotka kokeilee sitä ensimmäistä kertaa sen vaikutukset aina hämmästyttää. Se myös toimii ihan kaikilla ihotyypeillä. Näppyläisellä iholla kuoriva vaikutus poistaa näpyt ja kuivalla iholla kosteusvaikutus rauhoittaa kuivuuden. Helppo ja tehokas aine. Lip Renewal Complexia kehui jokainen ja siihen tuotteeseen jää kyllä koukkuun. Mikään ei ole niin hyvä huulihoito. Ehkä sitä ei kesäaikaan niin huomaisikaan, mutta näin talvella ilman sitä ei voi olla.

Pitää vielä kertoa tästä verkkokauppajutusta, että opin ihan uutta, kun terveystarkastaja kävi meillä tammikuussa. Kun esittelin hoitolaa selittelin takahuoneen pakkaustarvikkeita, että ne ovat verkkokauppaa varten. Terveystarkastaja kävi heti tähän kiinni ja kyseli missä meillä on verkkokauppatavaroiden varasto. Olin ihan ihmeissäni ettei niitä sen enempää missään varastoida, vaan tavara otetaan hoitolan hyllystä, niin kuin muillekin ostajille. Terveystarkastaja selitti, että heillä on suuri ongelma näissä verkkokaupoissa, kun tavaraa varastoidaan ties missä. Niitä on autotalleissa, vaatehuoneissa, tai saunan pesuhuoneessa ja lämpötilat ja hygienia on mitä on. Minulle ei tullut tuo edes mieleeni ja ihan vahingossa kerroin tuosta meidän verkkokaupasta. En ollenkaan tienyt, että terveystarkasta voisi olla siitä kiinnostunut. Onneksi tulin sanoneeksi ja saimme siitä kehuja. Nyt verkkokauppa-asiakkaat tietävät, että saatte ihan yhtä hyvää ja tuoretta tavaraa, kuin muutkin asiakkaat. Tällä hetkellä myytävä tavara tuli meille torstaina eli sen tuoreempaa ei kosmetiikka enää voi olla. Joten käykääpä vielä verkkokaupan puolella.

2 kommenttia:

  1. Miten usein Hämeenlinnassa tämä Pimeän kaupan tapahtuma on? Onko se teidän yrittäjänaisten järjestämä, vai kuka sitä vetää? Sellainenhan voi onnistua meillä Seinäjoellakin. Tiedätkö onko muilla paikkakunnilla jotain vastaava?

    VastaaPoista
  2. Tässä tapahtumassa on mukana kaikki keskustan alueen yritykset ja vetäjänä on Kupunkikeskustayhdistys ry. Tuota Kaupunkikeskustayhdistystä vetää Sari Hagemeier ja hän on myös Hml: n Seudun yrittäjänaisten puhjeenjohtaja.
    Varmaan tämä tapahtuma onnistuisi muussakin saman kokoisessa kaupungissa. Ideanahan on se, että kaupat ovat myöhään auki, jotta kaikki ehtii ostoksille ja tarjoukset ovat reiluja.
    Inkeri

    VastaaPoista