perjantai 14. helmikuuta 2014

Pimeä kauppa jännittää

Tänään on se kuuluisa Hämeenlinnan keskustan supertapaus eli Pimeän Kaupan Ilta. Tämähän on ensimmäinen kerta, kun meidän kauneushoitola siihen osallistuu ja hiukan jännittää miten ilta meillä onnistuu. Nythän olemme jättäneet ottamatta asiakkaita perjantai iltapäivään, joka on meillä yleensä hyvin varattu ajankohta. Jos nyt istumme koko illan Marin kanssa turhan panttina, niin sitten se harmittaa. Toisaalta tämä 20% alennus, joka tuotteistamme on houkuttelee varmaan täydentämään varastoja.

Toivottavasti olen hankkinut tarpeeksi tavaraa, kun on hyvin vaikea etukäteen arvioida mitä tarvitaa. Tosin voin maanantaina tehdä lisätilauksen ja tavarat ovat Hämeenlinnassa jo tiistaina ja asiakas voi poiketa ne hakemaan. Kosteutus ja aurinkosuoja ovat tämän hetken tärkeimmät asiat ja niitä meillä riittää. Multivitamiininaamio on aina suosittu ja Skin Hydrating Booster on kaikille tärkeä, mutta sehän on tarjoushinnalla maaliskuun loppuun saakka eli 72€. Youngbloodin meikkejä meillä on myös hyvä varasto ja nyt kannattaa hankkia jo kevään värit. Harmillista, että vasta eilen saimme tietää Youngbloodin uudesta testeristä. Saamme siis YB:n meikit esille uuteen telineeseen, mutta se tulee meille vasta loppukuusta. Olisi ollut kiva esitellä se jo asiakkaille, mutta näette sen myöhemmin. Minä ja Mari olemme ikionnellisia uudesta telineestä, koska inhosimme jo tuota vanhaa. Se oli niin epäkäytännöllinen ja tilaa vievä.

Tervetuloa ostoksille, tai käykää verkkokaupassa. Muistakaa myös pudottaa pari sennttiä Kissakoti Kattilan keräyslippaaseen.

1 kommentti:

  1. Kiitos näistä tarjouksista ja tapahtumasta yleensäkin. Kaupungilla oli kiva tunnelma.

    Miss

    VastaaPoista