tiistai 25. helmikuuta 2014

Hiihtolomatarjous!

Nyt, kun koululaiset ovat lomalla tuli mieleeni nämä nuorison ihonhoitotuotteet. Dermalogican nuortenlinja uudistui vuoden vaihteessa ja se sai uuden nimenkin eli Clear Start. Meille jäi vielä muutama pakkaus vanhaa Clean Start linjaa ja nyt ne myydään tarjoushinnalla. Clean Start tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ne ovat tarkoitettu alle parikymppisille. Niissä on lievä puhdistava ja desinfioiva vaikutus ja ne estävät finnien ja mustapäiden syntymistä.

CLEAN START KIT norm. 55€ TARJOUS 35€
Pakkauksessa on viisi tuotetta ja ne riittävät kuukauden ajaksi. Wash Off puhdistugeeli on hyvin mieto ja helppo puhdistusaine. All Over Clear hoitosuihke tappaa bakteereita ja sulattaa tukkeumia. Päivävoiteeksi Welcome Matte sk 15 on ohut ja hyvin imeytyvä. Se jättää ihan mattapinnan ja tytöillä se sopii myös meikin alle. Bedtime for Breakouts on geelimäinen yöhoito, joka estää finnien syntymistä ja tasapainottaa rasvoittumista. Ready, Set, Scrub tuote on kuorinta ja naamio yhtäaikaa. Se levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa viisi minuuttia. Vaikutusajan jälkeen sitä kevyesti hierotaan iholla ja pestään pois. Tuotetta käytetään 2-3 kertaa viikossa ja se puhdistaa ja kirkastaa ihoa.

CLEAN START TRAVEL SET norm. 45€, TARJOUS 30€
Tämä pakkaus sisltää normaalikokoisen ( 50ml)Welcome Matte sk15 päivävoiteen ja jo sen normaalihinta on 34€. Sitten setissä on Wash Off puhdistusgeeli ja Bedtime for Breakouts yöhoitogeeli matkakokoisina eli ne riittää noin kuukauden.

Pakkaukset riittää vielä tämän viikon, mutta kannattaa olla nopea. Niitä ei ole verkkokaupassa, mutta voitte tilata niitä sähköpostilla. Lähetän ne ilman postikuluja. Laittakaa, vaan sähköpostia osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi ja kertokaa mitä haluatte tilata ja myös osoitteenne minne tuotteet lähetetään. Laitan teille ensin laskun sähköpostina ja kun se on maksettu lähetän tuotteet. Voitte myös ohikulkiessanne poiketa niitä ostamaan. Olemme paikalla klo 10.00- 17.00, mutta käytännössä olen työssä yleensä kello 20-21 asti. Poiketa sopii aina, kun hoitolassa valoa näkyy. Tämä on nyt niin loistava tarjous nuorelle iholle, että sitä ei kannata ohittaa. Nyt on hyvä tilaisuus opettaa nuori käyttämään laadukkaita hoitotuotteita.

2 kommenttia:

  1. Uskallankohan tunnustaa, mutta olen itsekin käyttänyt tuoa Welcome Matte voidetta:) Ostin sitä ensin tytölleni ja kokeilin siitä. Olen 38v.ja ihoni on kai sekaiho ja ihan säästösyistä olen käyttänyt Skin Hydrating Boosteria alla ja päiväksi tuon Welcome Matte voiteen ja olen tosi tyytyväinen. Yöksi laitan Skin Smoothing Creamia boosterin kanssa. Eipä kai tuosta mitään haittakaan ole, vaikka en ihan teini-ikäinen olekaan. Hinta on halpa ja tuote erinomainen joten tilaan sitä lisääkin.

    Mirka

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvä idea. Varsinkin, kun sinulla on tuo Skin Hydrating Booster sielä alla. Pelkältään tuo Welcome Matte on aika ohut aikuiselle ihmiselle. Enkä suosittele sinullekaan, että käytät monta tuubia peräjälkeen. Nyt, kun talvi on ollut näin leuto, niin ohuempikin voide riittää, muuten tuo Welcome Matte olisi enemmän kesän voide yli 25-vuotiaalle.

    Inkeri

    VastaaPoista