sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hätä keinot keksii!

Tämä juttu kertoo kosmetologista jolla on aina kosmetiikka hukassa eli minusta itsestäni. Minulla on joku patologinen tapa unohtaa, tai jättää matkoilta pois ihonhoitotuotteet. Yleensä meikit on, mutta hoitotuotteet ovat kadoksissa. Tämä ongelma on ollut, niin kauan kun olen matkustanut eli kolmisenkymmentävuotta. Ystäväni ja mieheni ovat täysin kyllästyneet siihen, että aina valitan, kun jotain puuttuu.

Nytkin pakkasin sievästi Dermalogican pikkupussukkaan kaiken mitä kuvittelin mukana tarvitsevani. Nyt se pussuka kököttää keittiön pöydällä kissojen ilona. En pysty ymmärtämään miten saatoin sen unohtaa. Pitäisi varmaan mennä psykiatrille ja kysellä mistä moinen johtuu. Minulla, kun ei ole tapana unohdella mitään muuta. Nyt olen sitten pärjäillyt sillä kosmetiikalla mitä olen meikkipussien ja matkalaukun pohjilta löytänyt. Mitään en halua ostaa, koska tunnen vastenmielisyyttä muuta kosmetiikkaa kohtaan, kun olen tottunut Dermalogican puhtaisiin koostumuksiin. En mitenkään voi laittaa kasvoilleni tuotteita, joissa on mineraalirasvoja, tai hajusteita. Kyllä Madridissakin myydään Dermalogicaa, mutta sitä on vähän vaikeampi löytää, koska se on kauneushoitolamyynnissä. Enkä viitsi miestäni vaivata sillä, että minun ainaisen hölmöilyni takia pitäisi etsiä Dermalogicaa Madridista.

Hätä keinot keksii ja sain aika hyvin hoidetuksi ihoni niillä tuotteilla mitä löysin. Onneksi hiustenhoitopussissa oli Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant ja UltraSmoothing Eye Serum. Matkalaukun sivutaskusta löytyi Defense Solar Booster sk 50 näytteitä ja Precleanse Wipeseja kokonaista kolme kappaletta. Mieheni mukana oli Active Moist tuubi ja Ultra Calming  Mist. Aika hyvä valikoima, mutta ei ollenkaan sitä mitä yleensä käytän. Ihoni on nykyään todella kuiva ja en edes kehtaa kertoa, koska Mari viimeksi ehti tehdä minulle Nanoliftin. Madridissa on ollut lähes joka päivä kolmekymmentäastetta lämmintä ja hiki kuivattaa ihoani lisää. Onneksi meikkien joukossa oli kunnon tuubi SkinPerfect Primeriä sk30 ja se pelasti tilanteeni.

Harmittaa kovasti tuo Precleanse Wipes puhdistusliinojen puuttuminen, koska ne olisi juuri matkalle sopivat. Niillä lähtee hiki, suurkaupungin liat ja aurinkovoiteet ja meikit tehokkaasti, mutta hellävaroen pois. Nuo kolme mitä alkulomasta käytin oli ihana kokemus. Nyt pesin iltaisin Special Cleansing Gelillä ja kuorin Daily Microfoliantilla, ihan hyvä yhdistelmä sekin, mutta ei paras mahdollinen superkuivalle iholle. Sitten keksin käyttää Ultrasmoothing Eye Serumia tehotippana koko kasvoille ja sen päälle pari kertaa Active Moistia. Siinä vasta loistava yhdistelmä. Ainoastaan sen verran kallis etten sitä halua kenellekkään suositella. Se kuitenkin auttoi selviytymään kuivuudesta ilman kutinaa ja ihon kiristelyä. Koskahan oppisin, että ne hoitotuotteet pitää pakata mukaan. 

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun uskallat rehellisesti myöntää ettet itsekään aina ole täydellinen ihonhoitaja. Asiakkanasi tiedän, että ihosi on varmaan kaunein mitä koskaan olen nähnyt. Samoin on Marillakin. Olette hyviä esimerkkejä asiakkaillenne.
  Pidän todella paljon tuosta Ultrasmoothing Eye Serumista ja sen on ehdottomasti paras silmänympärysvoide mitä olen käyttänyt. Kannattaisiko sitä käyttääkin koko kasvoille silloin tällöin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista, ne tuntuu aina mukavilta.
  Parempi kosteuttaja koko kasvoille on Skin Hydrating Booster, kuin UltraSmoothing Eye Serum. UltraSmoothing on tarkoitettu poistamaan turvotusta ja vahvistamaan hyvin ohutta ja herkkää ihoa. Ne ominaisuudet menee ihan hukkaan koko kasvoilla, koska silmänymp.voide on tarkoitettu toimimaan huomattavasti ohuemmalla ihoalueella, kuin kasvojen iho on. Se tulisi myös kohtuuttoman kalliiksi, koska koko kasvoille levitettynä UltraSmoothing Eye Serum ei montaa viikkoa riittä. Hätätapauksessa se toimi, koska atooppisenkuiva ihoni tarvitsi jotain syväkosteuttavaa ettei kuivuusihottumaa syntynyt.

  Inkeri

  VastaaPoista