tiistai 15. huhtikuuta 2014

Superuutuus Youngbloodilta!

Huhtikuun lopussa meille tulee myyntiin Youngbloodin uutuustuote EYE-MAZING LIQUID LINER. Kyseessä on tussimainen silmänrajaus, jolla saa hyvin ohuen rajauksen. Eye-Mazing Eye Linerin hinta tulee olemaan noin neljänkymmeneneuron luokkaa, vielä en ole tarkkaa hintaa laskenut. Värejä on useita ja mikä parasta, niin valikoimassa on myös vihreä ja turkoosi. Näiden lisäksi löytyy musta, mustanruskea ja harmaa. Liilaa olisin myös väreihin toivonut, mutta ehkä se tulee myöhemmin.

On oikein hyvä, että silmänrajausvärejä on useampaa eri laatua, jotta jokainen löytää mieleisensä. Silmänrajaus on erittäin tärkeä meikkituote yli nelikymppiselle, ehkä jopa tärkein. Rajauksella saadaan ryhtiä silmäluomeen ja korostettua silmiä hyvin. Todella ryppyisellekin luomelle yli kahdeksankymppisenä silmänrajaus on tärkein osa meikistä. Pari vuotta sitten Youngbloodille tuli Gel Liner rajausväri, joka on geelin ja voiteen välimuoto. Se on todella suosittu meikkituote, mutta jotkut käyttävät mieluummin kynämäistä rajausta. Harvoin kynä on tarpeeksi pehmeä, jotta sillä saadaan hyvä tasainen rajaus. Tässä tussikynässä on kaikki kynän hyvät puolet, mutta ei huonoja puolia. Tussikynällä saa myös ohuemman ja terävämmän rajauksen, kuin Gel Linerillä. Tuotteet ei mitenkään sulje toisiaan pois ja itse varmaan käytän kumpaakin, tilanteen mukaan.

Vielä en ole päässyt kokeilemaan Eye-Mazing Liquid Lineriä, joten kerron siitä lisää, kun olen sitä kokeillut. Tuon turkoosin rajausvärin suhteen olen hiukan epäluuloinen ja päätän vasta sen nähtyäni otetaanko sitä meille myyntiin. Gel Lineriinkin tuli viime kesäksi turkoosi rajausväri, mutta en ottanut sitä myyntiin. Turkoosi on juuri se väri mitä toivoisin ettei yli kolmekymppiset käyttäisi niin paljoa. Tietysti turkooseja on monia sävyjä ja joku voi olla ihan hyväkin. Monelle ikäiselleni on jäänyt nuoruuden kasarimeikeistä käyttöön turkoosi, tai sininen silmänrajaus ja mikään ei voisi olla rajumpi ja kovempi väri kasvoille. Turkoosi suorastaan hyökkää esiin ja ellei ole edes juurikaan muuta meikkiä, kuin tuo rajaus se on todella epäpukeva meikki. Katsotaan, kun näen nämä värit mitä otamme myyntiin, koska en halua tarjota asiakkaillemme värejä, jotka ovat hankalia käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti