torstai 3. huhtikuuta 2014

Kevätsiivous iholle

Jos olet hiukankin laiminlyönyt ihosi hoitoa talven aikana viimeistään nyt paljastuu heikon hoidon tulokset. Kirkaassa kevätauringossa näkyy selvästi hilseilevä kuollut solukko, ihonvärin epätasaisuus ja kuivuudesta johtuvat pikkurypyt.  Iholta pitää siivota pois kaikki ylimääräinen epätasainen ja hilseilevä solukko, että saadaan esiin kuulas ja napakka ihon pinta.

Uudet tarjoustuotteet ovat juuri omiaan puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Ellet ehdi kasvohoitoon, niin tehosta edes kunnolla kotihoitoasi. Daily Resurfacer-kuuri ( nyt 88€, 113€) sopii aivan kaikille yli 25-vuotiaille. Jos ihossasi on toisaalta näppylöitä ja toisaalta pintakuivuutta ja hilseilyä Daily Resurfacer auttaa näihin kaikkiin. Käytä pakkauksessa olevat 35 kpl hoitotassuja peräkkäisinä päivinä eli reilun kuukauden kuurina. Käyttämällä hoitotassuja aamuisin saat hyvän meikin, joka pysyy hyvin koko päivän. Muuten on aivan sama käytätkö hoitotassut illalla vai aamulla, ihan miten se hoitorytmiisi parhaiten sopii. Daily Resurfacer kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa, siinä on siis kaikki mitä iho tarvitsee virkistyäkseen. Ellet tarvitse näin tehokasta kuuria käytä hoitotassuja noin 2-3 päivän välein. Itselleni ja monelle yli nelikymppiselle asiakkaalleni Daily Resurfacer on ihan välttämätön, jotta iho pysyy kuosissaan.

Toinen hyvä kirkastaja ja puhdistaja on Skin Renewal Booster ( 30 ml, 65€, norm. 84€), joka myös sopii kaikille ihotyypeille. Skin Renewal Booster käytetään iltaisin 6-8 viikon kuurina kasvoille ja kaulalle. Tämä tehotippa sisältää maitohappoa mikä kuorii ja kosteuttaa. Rasvoittuvalle ja sekaiholle Skin Renewal Booster on hyvä rauhoittamaan öljyisyyttä ja supistamaan huokosia. Kuivalla iholle se poistaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja irroittaa harmaan kuolleen solukon. Daily Resurfacerin käyttö  noin kolmen päivän välein tehostaa vielä Skin Renewal Boosterin vaikutusta, mutta hoitotassukuuria en suosittele yhtäaikaa Skin Renewal Boosterin kanssa, kuin hyvin rasvaiselle iholle.

Yhdistämällä edes jompi kumpi näistä edellä mainituista tuotteista tämän hetkiseen kotihoitoon saa jokainen irti ihan uutta tehoa hoitotuotteistaa. Kumpikin näistä tuotteista tehostaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja siten niiden vaikuttavuus paranee. Skin Renewal Booster ja Daily Resurfacer ovat näkyvästi ihoa kaunistavia tuotteita. Ne parantaa ihon sileyttä ja tasaisuutta ja poistaa kirjavaa väripigmenttiä. Myös meiki levittyy ja pysyy paremmin.

2 kommenttia:

 1. Kävin muutaman kerran joulun jälkeen erääsä hoitolassa ja iholleni tehtiin erittäin voimakas kuorinta. Se kirveli ihan sikana ja iho punoitti 4-5 päivää sen jälkeen. Sitten hilseily lähti pois, mutta parin viikon päästä hommaa uusittiin.
  Onkohan olenkaan tapeellista tehdä näin tehokkaita hoitoja, kun en ole aikonut kulkea bikineissä koko kesää.

  Liisi

  VastaaPoista
 2. Meidän hoitolassa ei tehdä näitä voimakkaita kuorintoja, koska en katso niistä olevan vastaava hyötyä. Varsinkin hiukan keväämmällä ne saattavat herkistää ihon UV- säteilylle todella pahasti.
  Inkeri

  VastaaPoista