keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Uudet tarjoustuotteet!

Kevät on uudistumisen ja puhdistumisen aikaa myös iholle. Tehokas ja hoitava ihonpuhdistusmenetelmä saa ihon näyttämään kuulaalta, kirkkaalta ja hyvinvoivalta. Siksi huhti-toukokuun tarjoustuotteet ovat puhdistavia ja uudistavia.

PRECLEANSE 150 ml NYT 42€ norm. 55€
Suuren suosion saanut alkupuhdistusöljy joka sulattaa vahvankin meikin kuivattamatta. Sisältää runsaasti hoitavia kasvisöljyjä, jotka ravitsevat kuivaa ja vanhenevaa ihoa. Rasvaisella iholla ihotali taas sulaa parhaiten öljymäiseen aineeseen. Precleansesta hyötyy kaikki ihotyypit ja kaiken ikäiset. Ellet vielä ole kokeillut Precleansea se kannattaa viimeistään nyt sisällyttää kotihoito-ohjelmaan.

SKIN RESURFACING CLEANSER 150ml NYT 47€, norm. 62€
Lievästi kuoriva ja uudistava puhdistusmaito kaikille yli 25-vuotiaille. Erinomainen yhdistelmä Precelansen kanssa ja hyvää vaihtelua toisen puhdistusaineen rinnalla 2-3 kertaa viikossa. Ihanan runsas maito, joka huuhtoutuu täysin vedellä pois.

DAILY RESURFACER 35kpl NYT 88€, norm. 113€
Hoitotassut joista hyötyy aivan kaikki yli 25-vuotiaat. Daily Resurfacer sisältää kolmoisvaikutuksen, se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Hoitotassusta pyyhitään nestemäinen tiiviste iholle ja sen päälle laitetaan voiteet. Voidaan käyttää joko aamulla, tai illalla. Toimii hyvin meikin alla, koska tekee sileän ja tasaisen pinnan ja meikki pysyy paremmin. Helteisenä kesänä, tai matkoilla Daily Resurfacer täydentää hyvin ihonpuhdistusta ja silloin se kannattaa käyttää iltapesun jälkeen. Jatkuvassa käytössä suositellaan 2-3 päivän välein, tai kuurina 4-5 pakkausta vuodessa.

SKIN RENEWAL BOOSTER NYT 65€, norm. 83€
Kaikille ihoille tarkoitettu ihosolukkoa uudistava ja puhdistava tehotippa. Sulattaa talitukkeumia ja epäpuhtauksia. Kirkastaa ja puhdistaa talven rasittaman ihon ja siloittaa myös kuivuuden aiheuttamat pikkurypyt. Levitetään iltaisin puhtaalle iholle ja sitten ihotyypin mukainen voide päälle.

EXFOLIANT BODY SCRUB 150g NYT 41€, norm. 53€
Vartalon kuorinta-aine joka korvaa suihkuvaahdon. Vartalonkin iho tarvitsee kirkastamista ja puhdistamista, kun se paljastetaan auringonvalolle. Paljaat käsivarret ja sääret ei näytä kivalta, jos ne hilseilevät harmaina. Laita vartalokuorintaa pesusieneen ja pese sillä koko vartalo 2-3 viikossa. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja sileä.

YOUNGBLOOD PRESSED MINERAL EYESHADOW QUAD NYT 55€ norm. 71€
Neljän värin luomiväripaletti. Nyt on aika vaihtaa meikkivärit keväisempiin sävyihin. Neljän värin paletilla saa tyylikkään ja muuntautumiskykyisen silmämeikin arkeen ja juhlaan. Saatavana useita eri värejä ja kevään suosikit aikuiselle naiselle ovat Vintage, Shanghai Nights, Purple Majesty ja Timeless.

Nämä tarjoukset ovat voimassa 31.5-14 saakka. Meillä on jäljellä vielä muutamia Hydration Trio ( arvo 57€) pakkauksia ja tehdessäsi yli 100€ ostoksen saat pakkauksen kaupanpäälle. Tämä tarjous on voimassa vain 15.4 saakka, koska pakkausia ei ole enää montaa. Tarjous koskee sekä hoitolaa, että verkkokauppaa.

3 kommenttia:

 1. Hei Inkeri, voitko jälleen kerran auttaa ja neuvoa?

  Minulla ei juurikaan ole enää näppyjä leuassa tai muilla ongelma-alueilla nyt kun olen käyttänyt sopivia hoitoaineita iholleni ja muuttanut elämäntyyliä. Nyt minulle on kuitenkin alkanut ilmestyä finnejä (kipeitä sellaisia) kummallisiin paikkoihin kuten korviin ja nenään sekä kulmakarvojen alapuolelle. Miten näitä näppylöitä pitäisi hoitaa? Eivät useinkaan ole mitenkään erityisen isoja, mutta sitäkin kivuliaampia. Ei kai esim. silmänympärysiholle voi laittaa medibac-tuotteita?

  Olisiko nyt hyvä ottaa tuo renewal-boosteri käyttöön vai kannattaako vielä jatkaa overnight clearing gelillä?

  Ja lopuksi, ellet jo tiennyt niin Dermalogicalla on virallinen youtube-kanava. Siellä on pidempiä ja lyhyempiä videoita joissa sekä kerrotaan eri tuotteista ja niiden käyttötavoista mutta myös tuotekehittelystä ja erilaisten iho-ongelmien hoidosta.

  https://www.youtube.com/user/dermalogica/featured

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, että ihosi on rauhoittunut. Kokeile käyttää ihan paikallisesti topsipuikolla finnin päälle Overnight Clearing Geliä. Älä laita sitä kuitenkaan ihan silmäluomelle, mutta kulmakarvojen seutuun kyllä. Nuo ohuelle ihoalueelle tulevat finnit ovat yleensä tosi kipeitä, esimerkiksi nenän pielissä ja huulenrajassa.
  Tehohoitona koko kasvoille ennen kesää olisi Renewal Booster oikein hyvä.
  Kiitos tuosta youtube linkistä, tiesin kyllä sen olemassa olosta, mutta en ole käynyt katsomassa.

  Inkeri

  VastaaPoista