perjantai 11. huhtikuuta 2014

Iho kuntoon kevään juhlia varten

Kevään ja kesän juhlakausi on alkamassa ja koulunpäättäjäisiin on enää puolitoistakuukautta. Nyt on ihan viime hetket varata kasvohoitoaika, jos haluaa sen ennen toukokuun loppua. Tänä vuonna kevät on hyvin työntäyteinen, koska arkipyhiä on paljon huhti- ja toukokuussa. Itse olen pääsiäisen tienoilla viikon verran lomalla, joten sekin tiukentaa työntahtia. Kesäkuukin alkaa olla aika varattu, joten jos on juuri määrätty päivä milloin hoidon haluaa se pitää sopia nyt.

Jos ihon haluaa oikein hyvään kuntoon ennen suuria juhlia, esimerkiksi häitä, niin valmistautuminen kannattaa aloittaa kolmekuukautta aiemmin. Jos ihossa on ongelmia ja sen toiminta on epätasapainossa ei mitään mullistavaa pysty tekemään muutamassa viikossa. Kasvohoito kannattaa varata todella hyvissä ajoin ja sitten suunnitella kosmetologin kanssa yhdessä millä aikavälillä hoitoja tehdään, että iho saadaan hyvään kuntoon. Silloin, kun ihossa ei mitään erityisongelmia ole, niin kasvohoito noin viikkoa ennen juhlia on sopiva ajankohta.

Silloin, kun kysymys on yli nelikymppisestä naisesta ja lähes hoitamattomasta ihosta saadaan se yleensä sileäksi ja pehmeäksi 3-4 kuukauden hoitosuunnitelmalla. Moni haluaa olla viisi-tai kuusikymppisillään mahdollisimman hyvännäköinen ja siihen päästään, kun tehdään 3-5 Nanolift kasvohoitoa ja suunnitellaan iholle sopiva kotihoito-ohjelma. Yleensä jo ensimmäisellä hoitokerralla iho virkistyy ihan näkyvästi. Aika moni nykyinen vakioasiakkaani onkin aloittanut säännöllisen hoidon silloin, kun täytti viisikymppiä. Sitten, kun näkee miten hyvä tulos tulee säännöllisellä hoidolla ei siitä enää halua luopua. Kotihoitokaan ei tarvitse olla mutkikasta kunhan se hyvin sovitetaan kasvohoitoon sopivaksi. Yleensä hyvät puhdistustuotteet, kosteusvoide ja tehotipat riittää.

Jos nyt haluat valita, vaan yhden tuotteen eikä mitään hoitoja saadaksesi ihoon muutoksia valitse tarjouksessa oleva Daily Resurfacer ( nyt 88€, norm.113€) . Ehdit vielä tekemään tehokuurin monivaikutteisella Daily Resurfacer hoitotassuilla, vaikka ylioppilasjuhlia varten. Käytä pari viikkoa yksi hoitotassu joka toinen päivä ja loput pakkauksesta joka päivä. Näin täysin hoitamaton iho tottuu pikkuhiljaa tehohoitoon. Jos ihosi on jo hyvässä kunnossa ja olet käyttänyt ennenkin Dermalogican tuotteita voit käyttää hoitotassut päivittäin koko 35-kappaleen kuuri peräjälkeen.

1 kommentti:

  1. Kiva, kun Daily Resurfacer on tarjoushinnalla. Kesä ilman hoitotassuja ei onnistu. Mikään ei rauhoita hikisen ihon rasvaisuutta ja näppylöitä, kuin hoitotassut.
    Kiitos.

    VastaaPoista