torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuorintaa, kuorintaa ja vielä kerran kerran kuorintaa

Kannattaakohan minun tätä neuvoa edes antaa ettei kasvohoitojen määrä putoa puoleen, kun ihot pysyy muutenkin kunnossa :).
Olen tämän kevään aikana nähnyt hyvin monta näkyvää muutosta niiden asiakkaiden ihoilla, joilla on ollut helposti ongelmia. Kaikkiin apu on löytynyt lisääntyneestä kuorinnasta. Tähänkin asti nämä asiakkaat ovat hoitaneet ihoaan säännöllisesti Dermalogicalla. Näinkin iho on pysynyt hyvässä kunnossa, kun kasvohoitoja on tehty 4-8 viikon välein. Nyt he ovat motivoituneet kuorimaan ihoaan päivittäin ja käyttäneet eri kuorintoja tukemaan toisiaan. Kasvohoitojen väliä on pystytty lisäämään 2-4 viikkoa eli näin tulee selvää säästöä asiakkaalle. Iho pysyy myös tasaisen hyvässä kunnossa. Kuivalla ja vanhenevalla iholla tulos ei ole niin näkyvä, kuin seka-ja rasvaisella iholla.

Ihotyyppi, joka on toisaalta kuiva ja toisaalta rasvoittuva ja helposti näppyläinen hyötyy tosi paljon hyvästä kuorintaohjelmasta. Tällaiselle iholle suosittelen jokapäiväksi vähintään yhtä kuorivaa hoitotuotetta, joinakin päivinä kahta eri tyyppistä kuorintaa. Lisäksi meillä Suomessa pitää ottaa huomioon vuodenaika. Nämä ohjeet päätee kesään, kun pakkasta ei enää ole ja sisälämmitys ei paahda täysillä. Suosittelen kahtena päivänä viikossa Multivitamin Thermofoliantia ( 75 ml, 82€). Sitten Daily Resurfaceria ( 35kpl, 113€, nyt tarjous 88€), joka toinen, tai kolmas päivä ja Daily Microfoliantia ( 72€) muina päivinä. Niinä päivinä, kun käyttää Daily Resurfaceria kannattaa käyttää iltapesun yhteydessä vielä kuorivaa Skin Resurfacing Cleanseria ( 62€, nyt tarjous 49€).

Vanheneva iho, joka on ollut joskus rasvoittuva tarvitsee kesäaikana enemmän kuorintaa, kuin talvella. Kaikki yli 40-vuotiaat hyötyvät, kun puhdistusmaito on lievästi kuoriva iltapesun yhteydessä. Siksi kannattaakin hyödyntää Skin Resurfacing Cleanser tarjous. Jotain kuorivaa ainetta kannattaa myös käyttää aamuisin, jos kärsii vaihdevuosiajan yöhikoilusta. Itse pidän parhaimpana Daily Resurfaceria, koska se tekee ihosta kiinteän ja napakan. Huonosti nukutun yön jälkeen Daily Resurfacerin päälle on helppo tehdä raikas ja hyvän näköinen meikki. Erinomainen kirkastus ja kiinteytyskuuri tulee, jos käyttää joka ilta Skin Renewal Boosteria ( 30 ml, 84€, nyt tarjous 65€) ja aamuisin vuoropäivinä Daily Resurfaceria ja Daily Microfoliantia.

En ole vielä kertaakaan törmännyt siihen, että asiakas olisi kuorinut liikaa Dermalogican tuotteilla. Ainoastaan Skin Prep Scrub kuorintavoide sisältää mekaanisesti hankaavia rakeita ja se onkin parhaimmillaan nuorelle rasvaiselle iholle. Muut Dermalogican kuorinta-aineet sulattaa kuolleen solukon pois ja ellei iholla ole kuollutta solukkoa, niin siitä ei mitään lähde. Sellaista tilannetta ihossa on tuskin koskaan ettei siinä olisi kuollutta solukkoa. Ihmisestä irtoaa miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja ihon kerrokset uudistuu täysin 3-7 viikossa ihmisen iästä riippuen. Dermalogican kuorivia tuotteita voi huoletta käyttää kaksi kertaa päivässä, sekä aamu- että iltapesun yhteydessä.

Nyt, kun moni kuorivatuote on tarjouksessa se kannattaa käyttää hyödyksi. Daily Resurfacer on niin ihana tuote, että se pitää kaikkien kokea. Ottakaa nyt jokainen lukija heti tänään kuorinta-aine käyttöön ja kokeilkaa edes viikko miltä iho tuntuu säännöllisen kuorinnan myötä. Suurimmalla osalla on kotona Daily Microfoliant, niin käyttäkää sitä kerran vuorokaudessa ja iho hehkeytyy silmissä. 

4 kommenttia:

 1. Olen viidenkymmenen ja ihoni oli nuorempana hyvinkin rasvainen. Nykyisin ehkä enemmän pintakuiva, mutta couperosan takia hiukan emmin tätä kuorinnan käyttöä jatkuvasti. Ihoni punoittelu on kyllä huomattavasti vähentynyt, kun vuosi sitten siirryin Dermalogicaan. Mikä näistä tarjouksessa olevista kuorinnoista olisi varmin ja turvallisin couperosaiholle?

  Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermalogican kuorinta-aineilla ei pysty vahingoittamaan ihoaan, voit käyttää niitä turvallisin mielin, vaikka couperosaihollekin. Suosittelisin, että kokeilisit ensin Daily Resurfaceria, kun se nyt on tarjouksessakin. Myöhemmin voisit hankkia sen rinnalle Daily Microfoliantin.
   Daily Resurfacer myös kiinteyttää ja kosteuttaa ja siksi vähentää myös couperosaa. Kokeile!

   Inkeri

   Poista
 2. Mistä saisin helsingistä ostettua näitä dermalogican tuotteita? Ja mitkä olisi sellaset "must" tuotteet 23-vuotiaan pintakuivalle, rasvoittuvalle,kenties myös couperosaan taipuvalle iholle?
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Helsingissä on noin kolmekymmentä hoitolaa joista saa Dermalogicaa. Lämpimästi suosittelen ystävääni Kauneustiimin Sari Markkasta, osoite on Lauttasaarentie 11. Sari on tehnyt yhtä pitkään töitä, kuin minäkin ja ollut aina mukana Dermalogican koulutuksissa ja maailman kongresseissa.
  Meiltä voi myös tuotteita tilata verkkokaupan kautta ja postikuluja ei mene. Nämä tarjoukset ovat voimassa ainoastaan meillä.
  Tärkeimmät tuotteet olisi sinulle Daily Microfoliant, Clearing Mattifier ja Active Moist. Puhdistukseen suosittelen Precleanse ja Special Cleansing Gel yhdistelmän.

  Inkeri

  VastaaPoista