lauantai 26. huhtikuuta 2014

Oli ihana tulla töihin

Olen todella kiitollinen siitä, että elämän tilanteeni on sellainen, että voin vilpittömästi iloita työstäni. Oli taas tosi kiva tulla töihin loman jäljiltä ja mielessäni on monia uusia ideoita. Läheskään kaikki eivät pidä työstään ja toivovat löytävänsä jotain muuta. Olen siis todella hyvässä tilanteessa, kun saan tehdä työtä mistä nautin.

Töihin on kiva palata senkin takia, että kaikki on aina kunnossa, kun tulen. Mari pystyy hoitamaan kaikki firman asiat eikä mitään jää odottamaan minun paluutani. On myös kiva kertoa kokemukset Marille mitä lomallani on tapahtunut ja kuulla hänen kuulumiset. Viidentoistavuoden aikana olemme niin tottuneet jakamaan asioita keskenämme. Sitten meillä on tosi kivoja asiakkaita. Uskon, että meille on ajautunut ihan poikkeuksellisen mukavia ihmisiä asiakkaiksi. Monesta on tullut ihan ystävä ja heidänkin kanssa keskusteleminen on suorastaan voimaannuttavaa. Kyllä lomallakin tulee mieleen, että tästä minä kerron sille ja sille asiakkaalle. Kun näkee jotain johonkin asiakkaaseen liittyvää on se kiva kertoa kyseiselle ihmiselle.

Näinä parina työpäivänä lähes jokainen on kysynyt miten kissat ovat suhtautuneet lomailuumme ja kotiin paluuseemme. Muutama uusi asiakas on kysynyt missä kissat majailee, kun me olemme lomalla. Kerrottakoon se vielä kerran ettei kukaan sure, että katit ovat heitteillä. Me asumme paritalossa ja vanhempani asuu toisessa päädyssä. Heillä itsellään on nykyään kolme kissaa ja olemme aina tottuneet hoitamaan toistemme kissoja. Tavallaan kissat ovat meidän kaikkien vastuulla ja parhaimmillaanhan niitä on ollut yhteensä kymmenen yhtäaikaa. Silloin, kun vanhempieni kissavanhukset vielä eli ja Pamela oli hoitokissana, niin häntäluku oli kymmenen. Nykyinen kuusi kissaa on siis aika helppo juttu. Äitini käy päivän mittaan useaan kertaan katsomassa kissojamme ja ottaa parin tunnin päiväunet niiden seurana. Usein vanhempani katselevat TV:tä meidän kissojen seurana, kun olemme matkoilla. Ainoastaan yön kissat ovat ihan yksin.

Aina, kun palaamme Jössellä, joka on kaikista arin ja vähän reppana kissa on hiukan ihmettelemistä ketä me olemme. Jösse hiukan aristelee ensimmäisen vuorokauden, kun tulemme kotiin. Sitten hän hoksaa, että tuttua porukkaahan se on ja nyt taas nukutaan sylissä ihan kääryleenä. Onneksi meillä on tutut hoitokuviot kissoille, koska ikinä en niitä veisi minnekään kissahotelliin. Jösse ei sellaisesta stressistä selviytyisi koskaan. Nyt on siis kaikilla hyvä olla, kun kaikki on kotona ja työelämä jatkuu entiseen tahtiin, mutta uusin voimin.

1 kommentti:

  1. On hieno juttu, että osaat pitää lomaa. Lähipiirissäni on monta yrittäjää, jotka ovat unohtaneet lomailut ja tauot työssä kokonaan. Sitä ei kukaan kestä kauaa ja muutama onkin sairastunut todella vakavasti.
    Kiva on myös huomata miten hienosti arvostat Marin työtä ja osaat sen myös sanoa. Tuot sen hyvin esiin näissä jutuissasi, mutta sen näkee myös teillä paikan päällä. Asiakas huomaisi tosi helposti, jos ilmapiiri teidän välillä olisi kireä. Tulee teille hoitoon, tai yllättäen ostoksille aina palvelu on yhtä ystävällistä ja iloista. Ostoksilla käynnistäkin tulee hyvämieli, kun mukava ilmapiiri tarttuu asiakkaaseenkin.

    VastaaPoista