maanantai 4. toukokuuta 2015

Äitienpäivän paras lahja on lahjakortti kasvohoitoon

Äitienpäivä on jo ensi sunnuntaina ja lahjat pitäisi hankkia tällä viikolla. Kasvohoitolahjakortti on kaikista odotetuin lahja ja siitä tulee vuosi vuodelta suositumpi. Lahjakortin voi kirjoittaa jollekin rahasummalle, tai määrätylle hoidolle. Esimerkiksi viidenkympin lahjakorttiin kirjoitamme, että 50 euron  edestä hoitoihin, tai hoitotuotteisiin. Jos ostaa lahjakortin Kosteuttavaan kasvohoitoon, jonka hinta on 87€ voi rahasumman käyttää hoitotuotteisiin, tai muuhun hoitoon. Olemme hyvin joustavia lahjakortin suhteen ja kortit ovat voimassa puolivuotta.

Tässä suositeltavat kasvohoidot ja jokainen hoito tehdään yksilöllisesti asiakkaan ihotyypin mukaan.

NANOLIFT KASVOHOITO (118€, hoitoaika noin puolitoistatuntia) sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kiinteyttävä ja kosteuttava mikrovirta 20 min. energiahieronta, klassinen kasvohieronta, naamio, kevyt meikki (= värillinen päivävoide, ripsiväri, huulipuna).

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO (87€ hoitoaika tunti ja viisitoistaminuuttia) sis.alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, energiahieronta, klassinen hieronta, naamio, kevyt meikki.

RENTOUTTAVA KASVOHOITO (66€, 45min) alkupuhdistus, kevyt kuorinta, energiahieronta,naamio, kevyt meikki.

Kaikkiin hoitoihin kuuluu kulmakarvojen siistiminen.

Hoitotuotteista erinomainen lahja on aurinkosuojallinen hoitovoide. Yli kahdeksankymppinen tarvitsee välttämättä aurinkosuojavoiteen, koska hänen ikäisellä on jo helposti solumuutoksia ja niiden lisääntyminen pitää estää. Defence Solar Booster sk 50 (85€) sopii kaikille ihotyypeille kosteusvoiteeksi. Dynamic Skin Recovery sk 50 (109€) on kiinteyttävä ja elvyttävä päivävoide, joka sopii myös meikin alle. Sport Protection sk 50 (150 ml 54€) sopii sekä vartalolle, että kasvoille. Tämä on todella hyvä lahja mummulle, tai äidille joka hoitaa puutarhaa, liikkuu ja ulkoilee paljon. Moni ikäihminen ei ole nuoruudessaan tottunut aurinkovoiteisiin, mutta se olisi todella tärkeää ihon terveydelle koska ohut ja kalpea iho vaurioituu helposti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti