perjantai 1. toukokuuta 2015

Nyt alkaa kuorintakuukausi!

Kuorinta on kaikista tärkein ihonhoitotuote ja sen avulla saa näkyvää tulosta. Nyt kannattaa jo unohtaa vanhat ennakkoluulot ja huomioida, että nykykuorinta-aineet eivät vanhingoita ihoa. Dermalogican kuorinta-aineet sisältävät kontroloituja hedelmähappoentsyymejä jotka sulattavat kuolleen solukon ja ihotalin. Mustapäiden, finnien ja tukkeumien syntyminen vähenee ja ihon väri kirkastuu, kun harmahtava hilseilevä solukko saadaan pois. Kuorinta poistaa myös kuivuudesta johtuvat pikkurypyt ja auttaa muiden hoitotuotteiden imeytymisessä. Kuorinta on tarpeellinen aivan kaikille ihotyypeille myös ohuelle vanhenevalle iholle.

OSTAESSASI KUORINTA-AINEEN SAAT LAHJAKSI MATKAKOOT DEFENCE SOLAR BOOSTER SK 50 AURINKOSUOJAVOITEESTA JA SKINPERFECT PRIMER SK30 MEIKINPOHJUSTUSAINEESTA (arvo 29€)

Dermalogicalla on eri ihotyypeille erilaisia kuorintoja ja tuote valitaan aina ihon tarpeen mukaan. SKIN PREP SCRUB 75ml 42€ on mekaaninen kuorinta-aine joka sisältää oliivinkivestä saatua jauhetta, joka tehokkaasti poistaa kuolleen solukon. Skin Prep Scrub on tarkoitettu nuorelle rasvoittuvalle iholle ja se on nopea käyttää, koska sen ei tarvitse vaikuttaa vaan sillä pestää iho. Helpointa on käyttää Skin Prep Scrub saunan yhteydessä ja saunomisen jälkeen. Lämmössä ja höyryssä pehmenneestä ihosta lähtee kuollut solukko paremmin pois. Skin Prep Scrub ei ole liian voimakas herkällekkään iholle ja käytän sitä itsekin saunan yhteydessä, vaikka ihoni on hyvin kuiva ja ohut.

GENTLE SKIN EXFOLIANT 75ml 53€ on voidemainen kuorintanaamio, joka sopii hyvin herkälle ja ohuelle iholle. Tämä on myös paras tuote tulehtuneelle acneiholle, koska rakeiset kuorinta-aineet voivat rikkoa finnit ja siten levittää tulehdusta. Gentle Skin Exfoliant levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia ja huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT 75ml 82€ on Dermalogican uusin ja tehokkain kuorinta-aine ja tässä tuotteessa on käytetty ensimmäistä kertaa Dermalogican patentoimaa fysikaalistamekanismia. Multivitamin Thermofoliant saa lämpöreaktion joutuessaan iholle ja lämpö nopeuttaa hedelmähappojen vaikutusta, siksi naamion vaikutusaika on vain pari minuuttia. Multivitamin Thermofoliant levitetään iholle ja se tuntuu hyvin lievästi lämpimältä. Kuorintaa hierotaan kostein sormin minuutin verran ja huuhdellaan runsaalla vedellä pois. Kaikkia näitä edellä mainittuja kuorinta-aineita käytetään 2-3 kertaa viikossa.

DAILY MICROFOLIANT NYT 59€ norm.71€ on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu mikrokuorinta joka sopii kaikille ihotyypeille. Daily Microfoliant on ympäri maailmaa Dermalogican eniten myyty tuote. Se on nopea, helppo ja halpa menetelmä pitää iho hyvässä kunnossa. Suomen ilmastossa kesäaikaan voi kaikki ihotyypit käyttää Daily Microfoliantia päivittäin, mutta talvisin suosittelen sitä herkimmille ihoille, vaan joka toinen päivä. Niinä kertoina, kun käytetään jotain näistä edellä mainituista kuorinta-aineista ei Daily Microfoliantia käytetä, mutta jos iltaisin käyttää vahvempaa kuorintaa voi Daily Microfoliantia käyttää saman päivän aamuna. On turha pelätä käyttävänsä kuorintaa liikaa ja sellaista en ole juuri koskaan työssäni nähnyt. Lähes kaikkien kohdalla ihoa kuoritaan liian harvoin ja parhaita ihonhoitotuloksia ei saada.

Saat koko toukokuun kuorinnan ostaessasi nuo matkakoot kaupanpäälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti