keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Muista seurata UV-indeksiä

Ilmatieteenlaitoksen säätiedoituksissa kerrotaan aina myös UV-indeksi ja siitä voi päätellä miten hyvin iho pitää ulkoillessa suojata. Ajattelinkin, että nyt kesän mittaan kertoisin tuolla firmani Facebookissa mikä kulloinenkin UV-indeksi on niin asiakkaat pysyisivät ajantasalla.

Tällä viikolla UV-indeksi on ollut 2-4 ja ei siis mitenkään merkittävän korkea. Kuitenkin puistotyöntekijä joka on koko päivän ulkona saa taatusti poskensa hehkumaan kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen ellei iho ole suojattu. UV-indeksin lisäksi on aina myös huomioitava miten pitkään ulkoilmassa oleillaan ja myös ihotyypin herkkyys. Ohut punatukkaisen iho saattaa palaa vartissa, kun indeksi on neljä, mutta tummaihoisempi ei ole moksiskaan.

Järkevintä on laittaa aurinkosuojavoidetta joka aamu satoi, tai paistoi, jos tietää olevansa ulkona päivän mittaan. Dermalogican " perussuojavoide" on Defence Solar Booster sk 50  NYT 69€ norm.85 joka sopii aivan kaikille, myös miehille. Erittäin tärkeää on suojata käden selät ja siihen Solar Booster on omiaan. Myöhemmin kesällä, kun iho ei ole enää kuiva ja helle rasvoittaa ihoa Solar Defence Booster käy ihan kosteusvoiteestakin ja sopii myös meikin alle.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo Defence Solar Booster nyt tähtitarjous ja kaunko se on voimassa? Meinaan kun täällä näyttää olevan edelleen tuo Daily Microfoliant tähtitarjous näkyvillä, vaikka se on loppunut jo 10.5.

    VastaaPoista
  2. Olen todella pahoillani, että meillä on näköjään tullut tietokatkos. En ehdi itse tekemään näitä tekstejä tähän blogiin ja verkkokauppaan ja minulla on erittäin hyvä yrittäjä apuna siinä, mutta hänkään ei osaa lukea ajatuksiani.
    Hoitolaamme murtauduttiin kahteen kertaan viikon sisään ja se aiheutti työtä ihan urakalla. Siksi päätimmekin pitää kolme tarjousta voimassa koko toukokuun ettei niitä tarvitse vaihtaa heti. Tähtitarjouksina on edelleen tuo Daily Microfoliant, niin kuin tuosta sivusta näkyy. Sen lisäksi on Defence Solar Booster sk 50 ( nyt 69€, norm. 85€) ja Youngbloodin mineraalimeikki (nyt 54€, norm. 65€) ja meikin mukana saa Precleanse alkupuhdistusaineen ja Skin Resurfacer Cleanserin.

    Inkeri

    VastaaPoista