sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kahta en vaihda!

Vanhan mainoslauseen muistoksi voin sanoa, että kahta en vaihda ja ne ovat Youngbloodin mineraalimeikki ( NYT 54€, norm. 65€)ja SkinPerfect Primer sk30 (77€) meikinpohjustusaine. Oikeastaan ihonhoitotuotteista ei näin voi sanoakkaan, koska ne vaihtuu vuodenajan ja tilanteen mukaan. Toukokuun ajan on YB:n Natural Mineral Foundation tarjouksessa ja tuo yksi purkki riittää yli puolivuotta jokapäiväisessä käytössä.

Olen käyttänyt tätä jauhemaista mineraalimeikkiä, niin kauan, kun se on ollut meillä myynnissä eli lähemmäs kymmenenvuotta. Sinä aikana en ole, kuin pari kertaa kokeillut jotain voidemaista meikkiä, mutta tulos ei ole sama. Mineraalimeikki levitetään tuuhealla luonnonkarvasudilla (58€) ja se on siksi, niin helppo ja nopea käyttää. Olen äärimmäisen laiska ja kaikki meikit ja ihonhoitotuotteet pitää olla nopeita ja helppoja. Värisävyjä meillä on myynnissä useampia, mutta itse käytän niitä laidasta laitaan ihan fiiliksen mukaan. Yleensä en halua olla mikään kalpeanaama ja useimmiten valitsen sävyn Warm Beige. Suosituin sävy meillä on Honey ja Cool Beigeä käyttää ne jotka kärsivät couperosasta ja punoittelusta. Mineraalipigmentti ei koskaan jätä rajoja ja sopeutuu luonnollisesti ihon omaan väriin.

Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 tuli myyntiin muistaakseni 2012 ja sen jälkeen se on ollut meidän myydyimpiä tuotteita. Se on meikinpohjustusvoide joka tekee ihon silkkimäisen tasaiseksi. Moni asiakas käyttää sitä ihan yksinäänkin ilman muuta meikkivoidetta, koska se tasoittaa ihon värin niin hyvin. Sen tarkoitus on siloittaa ja tasoittaa iho ja pohjustaa meikki niin, että se pysyy pitkään tasaisena ja mattapintaisena. SkinPerfect Primer sk 30 on hyvä lisähoito ja tasoitin kaikille yli kolmekymppisille. Meikki on myös huomattavasti helpompi poistaa, kun itse meikkipigmentti ei mene huokosiin, vaan jää pohjustusvoiteen päälle. Nämä kaksi tuotetta yhdessä takaavat hyvännäköisen luonnollisen ihon ilman kirjavuutta ja kalpeutta.

6 kommenttia:

 1. TÄRKEÄ TIETO: alennushinta YB mineraalimeikistä ei ole päivittynyt verkkokauppaamme. Selvitän asian heti maanantaina asiantuntijamme kanssa. Syy voi olla ihan minussa itsessäni. Ohjeet verkkokauppapäivityksistä ovat ehkä olleet vajavaiset, koska kaikki liikenevä työaikani on mennyt kahden murtovarkauden aiheuttamassa "paperisodassa".
  Ne ketkä ovat jo tehneet tilauksen vanhalla hinnalla saavat tietysti ylimääräisen rahan takaisin. Pyydän anteeksi mokaani.

  INkeri

  VastaaPoista
 2. Eikös tämä ole ihan liian naivia....
  Vioin sanoa, että " pikkuyrittäjänkin" kannattaa lukea muutama kunnon yritysopas. Mitä järkeä on tuommoisessa tiedotteessa missä yrittäjä itse kertoo oman tyhmyytensä. Olisit nyt edes muljauttanut jutun muka asiantuntijanne syyksi, tai onko sellaista " asiantuntijaa" olemassakaan". Ällöttävää, joka tapauksessa kuuluttaa suurin kirjaimin, että näin tyhmä ja tietämätön olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu aika karmaisevalta, jos rehellisyys on naivia ja ällöttävää. Miksi ihmeessä väittäisin ihan muuta, kuin todellista syytä? Se vasta tyhmää olisi, että alkaisin syyttämään palvelujen tuottajia, tai Maria omasta mokastani. Osaavathan hekin lukea ja miten kävisi yhteistyön, jos kaataisin omat tekemiset, tai tekemättä jättämiset heidän niskaansa. Minä en ainakaan tekisi päivääkään yhteistyötä, niin kieron ihmisen kanssa, tai olisi hänen työntekijänään.

   Pidän blogin lukijoita ja omia asiakkaitani erittäin fiksuina ja he kyllä ymmärtävät ettei kukaan ihminen ole erehtymätön. Voin antaa itsellenikin anteeksi ettei kaikki nettiasioihin liittyvä ole aina hallussani sataprosenttisesti, siinä minulle riittää hiukan vähempikin. Omassa työssäni kosmetologina vaadin itseltäni satakymmenprosenttista ammattitaitoa. Siksi ostankin nettipalvelut Internexuksen Katja Soikkelilta, mutta ellen minä kerro mitä verkkokauppaan laitetaan ei hän sitä hatusta vedä.
   Mieti myös tilannetta, että tulet kaksi kertaa, viikon välein työpaikallesi, jonne on murtauduttu. Usko, tai älä, mutta se teettää hiukan ylimääräistä työtä.

   Inkeri

   Poista
  2. Mielensä pahoittaneelle anonyymille:

   Mikä "yritysopas" tai maineenhallintakirja neuvoo valehtelemaan ja kaatamaan syyn erehdyksestä yhteistyökumppaneille?

   Voin vakuuttaa, että sellaista ei ole.

   Leena

   Poista
 3. Onko tuohon saatavilla sivellintä mikä ei olis eläinten karvasta? Onko tuo yougblood parempi kuin dermalogican cover tint?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymme ainoastaan Youngbloodin luonnonkarvasiveltimiä, jotka on tehty vuohen ja lampaan karvasta. Eläin tuottaa karvaa ja sitä ei teurasteta siksi. Jossain Kiinassa tehdyt halvat luonnonkarvasiveltimet voivat olla, vaikka kissankarvaa ja se olisi ihan kauhistus.
   Luonnonkarvasiveltimet ovat kymmenen kertaa parempia, kuin mikään kokeilemani tekokarvainen sivellin. Toisaalta ymmärrän senkin, että valitsee mieluummin tekokarvasiveltimen ja luopuu täydellisen hyvästä tuloksesta.
   Dermalogican Cover Tint jää pois myynnistä ja sitä ei meillä enää ole. Elokuussa on Dermalogican maailmankongressi jossa kerrotaan mitä uutta tilalle on tulossa. Minun mielestäni YB:n mineraalimeikki on huomattavasti parempi, kun voidemainen Cover Tint. Mari taas tykkää käyttää joskus kevyempää värillistä päivävoidetta Sheer Tintiä (72€), mutta minä olen ehdoton jauhemaisen mineraalimeikin käyttäjä.
   Tilanne tosin voi muuttua, jos Dermalogica tuo markkinoille jotain mullistavaa. Aikoinaan Cover Tintin edeltäjä mullisti meikkimarkkinat 1990-luvulla ja kosmetiikan kehitys menee vauhdilla eteenpäin.

   Inkeri

   Poista