sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Dermalogican aurinkosuojalliset päivävoiteet

Dermalogicalla on useampi päivävoide missä on jo valmiina aurinkosuoja. Kaikista suosituin on Dynamic Skin Recovery sk50 (109€), joka kuuluu Age Smart hoitolinjaan ja sisältää vanhenemista hidastavia raaka-aineita. Dynamic Skin Recovery sk50 on erittäin hyvin imeytyvä päivävoide ja sopii  myös meikin alle. Suosittelen kaikille yli kolmekymppisille paitsi ihan rasvaiselle iholle.

Uusin aurinkosuojallinen päivävoide on Pure Light sk50 (107€) ja se on tarkoitettu ennalta ehkäisemään pigmenttiläiskien syntyä. Pure Light sk 50 on todella ohut koostumukseltaan ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tässä vaiheessa voin myös kertoa, että toukokuun Kauneus ja Terveys lehdessä on minun haastattelu aiheena pigmenttiläiskät ja Senioriterveys lehdessä on myös pigmenttiläiskäasiaa sekä ohjeitani ikä-ihmisen ihonhoitoon. Herkistyneen ihon Ultra Calming hoitolinjassa on kaksi päivävoidetta aurinkosuojallisena. Super Sensitive Shield sk 30 (85€) on herkkää ja couperoottista ihoa vahvistava ja rauhoittava. Super Sensitive Shield sk 30 estää ihon ohentumista ja ennalta ehkäisee tuulen ja katupölyn ärsyttävää vaikutusta. Ultra Sensitive Tint sk 30 (69€) sisältää hiukan väripigmenttiä joka ei ole meikkiväriä, vaan hoitavaa mineraalipigmenttiä. Kevyt väri on monelle hyvä värivoiteen korvike kesän helteillä. Väri on niin kevyt ettei voide takuulla jätä rajoja eikä tee ihosta meikatun näköistä. Voide pysyy myös mattapintaisena kokonpäivän.

Oil Free Matte sk 30 (85€) on täysin rasvaton kosteusvoide rasvaiselle ja acneiholle. Oil Free Matte sk 30 sitoo itseensä ihon päivän aikana erittämän öljyn ja näin iho pysyy kiiltämättömänä. Voide rauhoittaa myös talin eritystä ja estää mustapäiden syntymistä. Dermalogicalla on myös värillinen päivävoide Sheer Tint sk 30 (72€), joka on kosteusvoiteen ja värivoiteen välimuoto. Sheer Tint sk 30 on erittäin suosittu kesäajan meikki, koska sekään ei jätä rajoja, mutta on peittävämpi kuin Ultra Sensitive Tint sk 30. Sheer Tintissä on kolme värisävyä ja keskimmäinen eli medium on sopiva kesäaikaan lähes kaikille suomalaisille.

Kaikista helpointa on valita päiväkäyttöön kosteusvoide missä on jo valmiina aurinkosuoja. Silloin ei pidä aamuisin miettiä olenko ulkona, vai enkö ja miten voimakas säteily tänään on. Aurinkosuojallinen päivävoide on helppo ja halpa henkivakuutus, koska on jo yleisessäkin tiedossa, että UV-säteily voi aiheuttaa kuolemaankin johtavan ihosyövän.

5 kommenttia:

 1. Uusi Pure Light on iiihana...
  Kerrankin aurinkorasva joka ei ole tönkköpaksu ja pysyy meikin alla mattana.

  VastaaPoista
 2. Minun mielestä uusittu pigmenttilinja on huomattavasti miellyttävämpi käyttää, kuin entinen Chromawhite. Uudella C-12 Serumilla saa jo näkyvän tuloksen muutamassa viikossa. Saikohan sitä käyttää silmienympärille? Itse olen käyttänyt enkä ole haittoja huomannut, kun silmänympärykset ensimmäiseksi kirjavoituu ainakin minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C-12 Serumia voi ja pitääkin käyttää silmänympärille, mutta ei ihan yläluomelle. Silmänympärykset ovat tyypillinen kohta pigmenttiläiskille, niin kuin kirjoititkin. Pigmenttimuutos voi olla vaalealla ihmisellä kellanvihreää aivan, kuin paraneva mustelma. Se ei ole todellakaan kiva juttu ja paras apu on C-12 Serum ja suojaksi Pure Light sk 50.

   Inkeri

   Poista
 3. Taitaa olla ihotyypistä kiinni mikä voide tuntuu parhaalta. Kokeilin Inkerin antamasta näytteestä Pure Light sk 50 voidetta ja se oli liian ohuen oloinen kuivalle naamalleni. Ehkä se helteessä olisi riittävä. Olen edelleenkin Dynamic Skin Recoveryn sk50 kannattaja ja se on paras käytämäni päivävoide.

  A-M

  VastaaPoista
 4. Kumpikin päivävoide Pure Light sk 50 ja Dynamic Skin Recovery sk 50 on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Päävaikutus vaan on erilainen eli Dynamic Skin Recovery sk 50 hidastaa vanhenemista ja rypistymistä ja Pure Light sk 50 hajoittaa pigmenttiä. Kumpikin voide kosteuttaa ja suojaa auringolta.

  Inkeri

  VastaaPoista