keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kesämeikki huultenrajauskynällä

Vappuaattona tuli Youngbloodin kevään meikkivinkit ja niitä on aina kiva katsoa ja lueskella. Yleensä meikit on tehty huippumalleille, tai Hollywoodin tähdille, koska Youngbloodinkin kotikaupunki on Los Angeles. Toukokuun meikkimalli on Kim Kardashian, jonka nimi ei minulle kertonut yhtikäs mitään. Varmaan nuoremmat lukijat ovat hänestä kuulleet. Tämän kesän meikissä pyritään hyvin neutraalin luonnolliseen tyyliin. Huulipunissa oli kolme uutuutta mitä oli hyvin kalpean vaaleita, lähes maitomaisen värisiä ja ihan mattapintaisia. Minusta ne olivat suorastaan rumia ja koska asiakkaat eivät mitään pintamuotimeikkejä meiltä osta, niin en ottanut niitä ollenkaan myyntiin.

Silmämeikki oli tälle mallitytölle tehty pääasiassa moccasävyisellä huultenrajauskynällä. Sitäkään väriä meillä ei ole ollut myynnissä, koska tumma kahvinruskea ei oikein kiinnosta keski-iän ylittäneitä suomalaisnaisia. Toinen vaihtoehto silmämeikin tekoon olisi huultenrajauskynä sävyltään Malt, joka on neutraalimman ruskea ja sitä mekin myydään. Kaunishan tuo meikki oli, mutta en oikein ymmärrä ideaa miksi se pitäisi tehdä huultenrajauskynällä. Ihan turhaa kikkailua minun mielestäni. Huultenrajauskynää oli levitetty luomivakoon ja voimakkaammin luomen ulkonurkkaan. Kynämäinen viiva oli häivytetty hyvin ja se näytti aivan luomiväriltä. Youngbloodilla löytyy samansävyisiä luomivärejäkin joilla ei tarvitse tehdä häivytystä juuri ollenkaan. Itse en missään tapauksessa viitsisi aamun kiireessä alkaa vetelemään silmämeikkiä huultenrajauskynällä. Toinen idea oli tehdä kaksoisrajaus Gel Liner rajausgeelillä. Ensin vedettiin ohut mustarajaus aivan ripsien juureen ja sitten sen yläpuolelle kullansävy Sienna. Se näytti hyvältä, mutta pelkäämpä ettei asiakkaidemme viitseliäisyys ja taidot riitä siihen. Tässä tulee vastaan eri ikäisten suhde ulkonäköönsä. Luulisin, että aika harva viisikymppinen viitsii sunnuntaipäivän ratoksi kokeilla erilaisia silmämeikkejä kavereidensa kanssa. Alle kolmikymppisenä se on vielä kivaa ja itsekin sitä tein.

Meikkivärit pitää kuitenkin kaikenikäisillä vaihtaa kesäksi. Emme kulje samoissa vaatteissakaan kesällä, kuin talvella ja vaatteidenkin värit muuttuu täysin. Siksi on meikkiinkin tultava pehmeyttä ja kirkkautta. YB:n opaalihohdeluomivärit ovat vanhemmallekin tosi helppoja käyttää ja värisävyjä on useita. Ensimmäiseksi kannattaa hankkia sävy Granite, Cashmere, tai Kasbah joilla saa varmasti tyylikkään silmämeikin.


2 kommenttia:

 1. Kävin pääsiäisen jälkeen teillä meikkiostoksilla, kun olen ajatellut siirtyä noihin mineraalimeikkeihin. Sain erittäin hyvän palvelun ja siitä suurkiitos. Työkaverini varoittelivat ettei teillä voi käydä ellei varaa kasvohoito aikaa. En mitenkään kokenut painostusta, vaan sain hyvät mitä olisi järkevintä ostaa.


  Kiitos hyvistä neuvoista ja odotan kasvohoitoaikaa. Sen jälkeen voin hankkia kotihoitotuotteet, kun selviää mitä oikestaan tarvitsen.
  Tuuli

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että sait hyvän palvelun. Siihen me pyrimmekin ja, että asiakas saisi juuri ne tuotteet mitkä ovat hänelle sopivimmat. Meille voi tulla ostoksille kuka tahansa riippummatta varaako aikaa, vai eikö. Kaikki on tervetulleita!

  Inkeri

  VastaaPoista