torstai 14. toukokuuta 2015

Toukokuun tarjoukset

Meidän toukokuu alkoi hiukan myöhässä, kun ensimmäinen viikko meni hoitolan murtautumisien selvittelyssä. Mitään suurta taloudellista tappiota ei tullut, mutta työtä sitäkin enemmän. Sitä joutuu olemaan uskomattoman moneen paikkaan yhteydessä, että saa maksupäätteen, kassan, puhelimet yms.taas toimimaan. Valitettavasti myös myyntituotteista on ollut puutteita, koska tavaraa meni jonkin verran roskiin.

Nyt asia on unohdettu ja pääsemme nauttimaan toukokuusta. Ensi viikolla lähetämme kasvohoitoasiakkaille perinteisen kevätkirjeen, jossa on toukokuun tarjoukset. Tarjoukset ovat toki voimassa aivan kaikille ja kirjeen pääsee lukemaan verkkosivuiltamme ensi viikon alussa. Kerron nyt nämä tarjoukset, jotka ovat poikkeuksellisesti voimassa toukokuun loppuun. Ensi viikolla teen myös uuden näyteikkunan ja senkin takia on selvempi, että tarjoukset ovat kuun loppuun voimassa.

Toukokuu on kuorintakuukausi ja Daily Microfoliant tarjous jatkuu edelleen. Hinta on nyt 59€, kun se normaalisti on 71€ ja kuorinnan mukana saa lahjaksi matkakoot Skin Hydrating Masque naamiosta, Defence Solar Booster sk50 aurinkovoiteen ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineen. Valitettavasti tuo Daily Microfoliant on ollut loppu tämän viikon, koska se kiinnosti rosvoja eniten ja kaikki ravisteltiin pitkin lattiaa. Uusi erä tulee viimeistään keskiviikkona. Muiden kuorintavoiteiden mukana saat Dermalogican hyväntekeväisyyskampanjan kevätlahjan. Ostaessasi Multivitamin Thermofoliantin, Skin Prep Scrubin, tai Gentle Exfoliant kuorinnan saat lahjaksi SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineen ja luotihelmistä tehdyn rannekorun. Dermalogica osallistuu naistenpankin toimintaan ja jokaisesta kuorinta-aineesta menee pieni summa tähän pankkiin. Muistuttamaan naisten eriarvoisuudesta saat etiopialaisen rannekorun, se on tehty luodeista saadusta metallista, joka on sulatettu ja muovailtu uudestaan helmiksi. Näin on Etiopian maaperää puhdistettu sodan jälkeen ja tappava luoti muutettu toivoa tuovaksi koruksi.

Defence Solar Booster sk 50 on nyt 69€ (norm.85€) ja sen kanssa saat Total Eye Care sk 15 silmänymp.voiteen ja SkinPerfect Primerin sk30. Nämä lahjatuotteet sain Dermalogicalta tietää vasta tänään ja ne jotka ostivat voiteen alkuviikosta saavat ne seuraavan käyntinsä yhteydessä. Youngbloodin Natural Mineral Foundation jauhemainen mineraalimeikki on nyt 54€ (norm. 65€) ja lahjaksi saat Precleanse alkupuhdistusaineen ja Skin Resurfacing Cleanserin.
Tervetuloa ostoksille. Tuotteet tulee verkkokauppaan viimeistään maanantaina ja muistathan ettei meillä mene mitään postikuluja.

3 kommenttia:

 1. Olen juuri Hämeenlinnaan muuttanut viisikymppinen, joka etsii hyvää kosmetologia. Entisessä kotikaupungissani Oulussa olin vuosikausia saman kosmetologin hoidossa noin kerran kuukaudessa. Nyt haluaisin jatkaa samaa rutiinia edelleen.
  Oikeastaan mikään muu kauneushoitola ei erotu, kuin tämä Kauneushoitola Inkeri Valtonen. Muut vaikuttaa juuri perustetuilta, tai muuten epämääräisiltä. Olen lukenut tätä blogia jo puolisenvuotta, mutta ihmettelen miten vähän asiakkaat kommentoivat ja kertovat kokemuksiaan. Eikö asiakkaita ja lukijoita blogilla ole, vai eikö ole mitään positiivista sanottavaa? Kosmetologi itsehän voi kehua työtään miten paljon tahansa, mutta en ole nähnyt yhtään kommenttia missä asiakas kertoisi saaneensa iholleen apua kasvohoidoista. Dermalogican tuotteita kyllä kehutaan ja ne ovat minulle ennestäänkin tuttuja.
  Uskaltaisiko joku ihan rehellisesti kertoa mistä löytäisin itselleni pätevän vakiokosmetologin?

  Pirita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet päätynyt hoitamaan ihoasi säännöllisesti ja samalla kosmetologilla. Säännöllisellä ihonhoidolla saa parhaan tuloksen ja vakiokosmetologi pystyy "lukemaan" ihon tilannetta ja valitsemaan juuri sopivan hoidon ja kotihoitotuotteet.
   Olet tervetullut meille asiakkaaksi ja ehkä jotain puhuu puolestaan se, että meillä on vakioasiakkaita yli kolmenkymmenenvuoden takaa.
   Tämän kommenttiasian näen kyllä ihan eri tavalla. Olen ollut todella hämmästynyt miten paljon kiittäviä kommentteja tässä blogissa on. Aloittaessani blogia minua varoiteltiin, että saan jatkuvasti poistaa haukkumisia ja törkyviestejä, koska anonyyminä on helppo kirjoittaa mitä tahansa. Yhtään viestiä en ole joutunut poistamaan ja pääsääntöisesti kommenteista tulee hyvämieli ja työmotivaatiota.

   Inkeri

   Poista
 2. Aivan viime postauksissakin on kyllä lukuisia asiakkaiden kommentteja. Asiakkaita, nimenomaan pitkäaikaisia vakioasiakkaita, hoitolalla nimenomaan on.

  Itsekin olen toistanut vaikka kuinka monta kertaa tässä blogissa, että käyn
  Inkerillä melkein sadan kilometrin matkasta. Enkä tietenkään kuluttaisi matkojen kanssa käytännössä melkein koko päivää, ellei se ehdottomasti kannattaisi.

  Olen ihonhoito- ja kosmetiikkaharrastaja hamasta teini-iästä ja tiedän, mitä haluan. Etsin vuosia kunnollista hoitolaa mutta en löytänyt. Havittelin pienempiä huokosia, ja haaveeseeni suhtauduttiin yliolkaisesti: ei niille mitään voi tehdä.

  Kahden vuoden Nanoliftien ja Dermalogica-kotihoidon ansiosta huokoset ovat pienentyneet ja ihoni on parempi kuin ikinä. Nanoliftin jälkeen kasvot ovat kuin uudet.

  Olivatpa ihon tarpeet mitkä tahansa, käsitykseni mukaan hoitolan kehittämästä Nanoliftista ja Dermalogicasta löytyy ratkaisu.

  Leena

  VastaaPoista