torstai 2. heinäkuuta 2015

Active Moist on paras voide juuri nyt!

Tämä Tähtitarjous Active Moistista osui juuri sopivaan ajankohtaan. Nyt, kun alkoi helteet jota toivottavasti jatkuu syyskuulle saakka, kevyt kosteusvoide sopii kaikille. ACTIVE MOIST 100ml 59€ (76€) ja saat lahjaksi Skin Hydrating Booster tehotipan ja Daily Microfoliant kuorinnan matkakokoisena. Tuotteet on pakattu vetoketjulliseen Dermalogican meikkipussiin ja lahjan arvo on 45€.

Dermalogicalla on kolme "peruskosteusvoidetta" jotka sopii yöksi ja päiväksi. Täyteläisin on Intensive Moisture Balance (100ml 85€, 50ml 59€) keskitäyteläinen on Skin Smoothing Cream (100ml 81€, 50ml 59€) ja kevyin voide on Active Moist (100ml NYT 59€ norm.76€, 50ml 55€). Active Moist on hyvin ohut lähes maitomainen voide, joka sisältää todella runsaasti kosteutta. Siinä ei ole rasva-aineita ollenkaan, joten se sopii öljyisen rasvaiselle ihollekin. Tähän aikaan vuodesta kuiva iho hyötyy runsaasta hyvin imeytyvästä kosteudesta. Voiteen mukana tuleva Daily Microfoliant kuorinta lisää voiteen imeytymistä ja sitä voi kaikki ihotyypit käyttää päivittäin näin kesällä. Skin Hydrating Booster sisältää pelkkää hyaluronihappoa, joka on paras ihon läpi imeytyvä kosteuttava aine. Tätä tehotippaa voi käyttää myös silmien ympärille. Tuo tehotippa ja kuorinta riittävät noin parin viikon käyttöön ja on todella tehokasta käyttää tällainen tehokuuri ja jatkaa sitten pelkällä Active Moist kosteusvoiteella. Tosin vanhenevalle iholle on aina hyödyksi käyttää tehotippaa kosteusvoiteen alla.

Helteellä ihon toiminta muuttuu täysin ja hoitotuotteet pitää vaihtaa kevyempään. Lämpimässä ilmassa ihminen alkaa hikoilla ja hikihelmet erittyy ihonpintaan. Hikirauhanen ja talirauhanen ovat samassa ihohuokosessa ja kun hikirauhanen alkaa toimia se saa myös talinerityksen toimimaan voimakkaammin. Iho rasvoittuu ja hien ja talin sekoitus ihonpinnassa on bakteereille loistava elatusalusta ja finnit ja tulehdukset leviää. Toisaalta hiki huuhtelee iholta kosteutta ja vanhempi kuivaihoinen alkaa rypistyä ja kuivua lisää. Tässä vaiheessa iho ei kaipaa lisää rasvaa, koska sitä erittyy omasta takaa ehkä liikaakin, mutta lisäkosteutta tarvitaan korvaamaan haihtunut kosteus. Nyt siis Active Moist on kaikille paras voide!

Tiistaina ja keskiviikkoaamupäivän meiltä hetkeksi loppui tuo Active Moist, mutta saimme jo keskiviikkona sitä lisääkin, joten nyt sitä taas riittää.

9 kommenttia:

 1. Poikkesin heti maanantaina ostoksille ja voide on aivan ihanan raikas. En ollutkaan aikaisemmin tätä käyttänyt, vaan Intensive balance oli suosikkini. Tuntuu kuitenkin ihan riittävältä kuivalle kuusikymppiselle:)

  Toivottavasti helteet jatkuu!
  Kaarin

  VastaaPoista
 2. Voiko Active Moistin joukkoon sekoittaa Solar Boosterin?
  Sarkku

  VastaaPoista
 3. Solar Defence Boosterin sk 50 voi aivan mainiosti sekoittaa Active Moistin joukkoon. Nyt näyttää loppuviikoksi tulevan, niin paljon aurinkoa, että suosittelisin käyttämään Solar Boosteria suoraan Active Moistin päällä. Näin siitä saa viidenkympin suojan, jos sen sekoittaa toisen voiteen joukkoon suoja on noin kolmekymppiä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Käytin jo viime kesänäkin Active moistia koko kesän, vaikka olen kuivaihoinen. Aamuisin laitan ensin active moistin ja sen päälle Primerin ja yöksi pelkän voiteen. Iso tuubi riittää koko kesän ja samoin tämä primertuubi riittää useamman kuukauden ainakin minun käytössäni.

  VastaaPoista
 5. Kysyn ihan muuta, kuin tätä Active moistia. Voiko Power rich voidetta käyttää kesälläkin, vai aiheuttaako se pigmenttiläiskiä? Olen aivan ihastunut siihen voiteeseen. En ole koskaan kokeillut mitään vastaavaa ja kai sitä saa käyttää jatkuvasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Power Richiä saa käyttää jatkuvasti ja ehdottomasti kosmetiikkamaailman huipputuote. Se ei sisällä mitään hedelmähappoja ja on siksi ihan poikkeuksellinen ryppyvoide. Ei ole mitään vaaraa siitä, että Power Rich lisäisi pigmenttiläiskien syntymistä. Mutta muistakaa ettei siinä ole aurinkosuojaa, vaan se pitää olla erikseen.

   Inkeri

   Poista
 6. Ei Power Rich aiheuta pigmenttiläiskiä. Olen käyttänyt sitä monta kesää ja se helpoin voide mitä tiedän. Pikkutuubi mahtuu, vaikka taskuun ja siitä riittää yli viikon yötäpäivää.

  VastaaPoista
 7. Olipas outo kysymys. Miks power rich aiheuttais pigmenttiläiskiä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymys juontaa siitä, että suurimmalla osalla ryppyvoiteista voi olla välillisesti pigmenttiläiskiä lisäävä vaikutus. Lähes kaikki ryppyvoiteet sisältävät alfahydroksihappoja eli hedelmähappoja ja ne ovat erinomaisia aineita iholle. Ne poistavat iholta hilseilyä ja kuollutta solukkoa jolloin iho ehkä altistuu helpommin UV-säteilylle, kun siinä ei ole tätä omaa suojakerrosta. Mielestäni asialla ei ole kovin suurta merkitystä ainakaan minkään Dermalogican tuotteen kohdalla.

   Inkeri

   Poista