torstai 16. heinäkuuta 2015

Kynillä jämäkkyyttä katseeseen

Iän myötä pitää muuttaa meikkiä, niin että se korostaa edelleen parhaita puolia. Kasvojen muoto muuttuu ja se tapahtuu kaikille ilman leikkaushoitoa. Silmäluomissa muutoksen näkee nopeammin, koska silmämunan alla oleva rasva vähenee ja silmät painuvat syvemmälle. Silmäluomi taas venyy ja alkaa valumaan silmän päälle. Silloin, jos silmäluomen valuminen haittaa näkemistä ne pitää ehdottomasti leikata, koska se rasittaa silmää.

Youngbloodilla tuli alkukeväästä myyntiin kaksi loistavaa kynämäistä meikkiä, jotka parantavat silmämeikkiä paljon. Eye-Mazing Liquid Liner Pen (39€)on tussimainen silmänrajauskynä joka on helppo käyttää. Rajausväreistä paras on marron, joka on murrettu ruskeanmusta. Se ei ole niin pistävä, kun pelkkä musta, vaan sopii oikein hyvin vaaleille suomalaisille. Rajauskynä pysyy taatusti paikallaan koko päivän, mutta lähtee puhdistusmaidolla pois. Rajauskynän käyttö on aika välttämätön, kun ylittää viisikymppiä. Silmämeikki voi helposti näyttää jotenkin suttuiselta rypistyneellä luomella, mutta rajaus tuo siihen napakkuutta. Rajauksen tekeminen ei ole itsestään selvää, vaan sitä pitää harjoitella ellei ole aikaisemmin rajannut silmiään. Ei kannata antaa periksi vaan sen takia ettei viitsi harjoitella. Ei viisikymppisenä voi lakata oppimasta uusia kädentaitoja, kun meidän pitää pärjätä vielä kymmeniä vuosia. Pari viikkoa, kun joka aamu vetää rajauksen, niin se alkaa sujua ihan mukavasti.

Toinen uusi kynämäinen meikki on Brown Artiste Sculpting Pencil (39€) joka on tarkoitettu kulmakarvoihin. Se ei ole teräkärkinen perinteinen kulmakynä, vaan vinopäinen jolla on helppo tummentaa nimenomaan karvat. Yleensä kulmakynillä piirretään ihoon tummennusta, mutta se helposti näyttää epäluonnolliselta. Tämä vinopäinen kulmakynä on ihan loistava keksintö. Pienellä muutoksella saadaan aivan erilainen tulos. Tätä kulmakynää on yksi sävy natural brunette, joka sopii kaikille riipuen siitä miten voimakkaasti sitä painaa ja miten paljon väriä laittaa. Nyt kun kasälomilta palataan työelämään yllätä työkaverisi ja tee ihan uudenlainen meikki.

5 kommenttia:

 1. Eilisessä kommentissa tuli hyvin esiin miten kateus kalvaa ihmistä. Välillä tässä blogissa on ollut ihan ihmeellisiä väitteitä ja moitteita. Tuleekin mieleen, että johtaako jäljet johonkin kollegaan, vai toiseen yritykseen. Kommentit vaikuttaa saman ihmisen tehtailemilta ja kilpailijan kateus taitaa antaa niille käyttövoimaa.

  Olen itse yrittäjä ja tiedän miten paljon Inkeri on kannustanut meitä muita ja ollut osallisena monen yrittäjätapahtuman järjestelyissä. Kerrot usein siitä miten hyvä väline yrittäjälle tämä blogi on ja niin se varmaan onkin. Kaikilla ei vaan ole sinun taitojasi ja luovuutta kirjoittamiseen. Kirjoitat todella hyvää asiaa yrittäjyydestäkin. Kiitos jutuistasi!

  VastaaPoista
 2. Varmaan jokainen lukija on tehnyt johtopäätöksen, että kateus pistää kommentoimaan kaikenlaista mälsää. Se on yksi somen lieveilmiö, että kaikki ilkeämielisetkin jutut saa läpi.
  Tuuli

  VastaaPoista
 3. Ilkiöitä riittää joka paikkaan.


  Jossain naistenlehdessä oli keväällä näistä Youngbloodin rajauskynistä vinkkinä kaksoisrajaus. Ensin oli tehty mustarajaus ja sen yläpuolelle sininen, värin nimi oli azul. Mitä luulet voiko yli viisikymppinenkin tehdä niin, vai näyttäisikö liian voimakkaalta? Onko teillä myynnissä tuota azul väriä? Itselläni on ollut musta jo pitkään käytössä ja se on tosi hyvä. Helppo laittaa ja pysyy paikallaan koko päivän.

  VastaaPoista
 4. Kyllä meillä on myynnissä myös väri Azul mikä on voimakas siniturkoosi. Asiakkaat jotka pitävät sinisestä luomiväristä ovat kovasti tykästyneet siihen. Tuo kaksoisrajaus oli YB:n kevään muotimeikissä. Sitä pitäisi jokaisen itse kokeilla miten se sopii, koska riippuu paljon silmäluomen koosta miltä se näyttää. Jos luomet ovat kovin kapeat ei siinä näy, kuin pelkät rajaukset ja se voi näyttää hassulta. En pistäisi siihen mitään ikärajaa, koska se voi olla ihan hyvänäköinen vanhemmankin iltameikissä. Päiväkäyttöön luulen sen olevan liian voimakasta.

  Itsekin olen tullut siihen tulokseen, että negatiiviset kommentit ovat saman ihmisen tekemiä ainakin suurin osa. Joku muu asia jäytää ja pahanmielen voi nimettömänä purkaa nettiin. Itseäni se ei häiritse. Oikeastaan päinvastoin kommentit ovat sen verran erikoisia, että ne pistää aivot toimimaan ja tulee ihmetys miten erilailla ihmiset ajattelee. Ehkä on parempi, että hän on valinnut minun blogini, koska jonkun nuoremman ja epävarmemman ne voisi lannistaa ja tuottaa paljon pahaa mieltä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Helpoin ja paras konsti ikääntyneelle on teettää kulmat ja silmien rajaukset pigmentoinnilla. Silloin on huoliteltu heti aamusta:)

  VastaaPoista