maanantai 27. heinäkuuta 2015

Uusin Tähtitarjous on Rednes Relief Primer sk 20

Yleensä Dermalogicalla ei näin uusista tuotteista ole tarjouksia, mutta halusin tämän välttämättä, että mahdollisimman moni pääsee kokeilemaan Rednes Relief Primerin vaikutusta.

REDNES RELIEF PRIMER SK 20 NYT 58€ (74€) ja saat lahjaksi Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidon, Skin Hydrating Booster tehotipan ja Total Eye Care sk 15 silmänympärysvoiteen. Paketin arvo on 45€.

Nyt on loistava tilaisuus hoitaa herkkä, punoitteleva ja couperoottinen iho kuntoon. Rednes Relief Primer on parasta mitä meillä on koskaan ollut myynnissä couperosaihoa varten. Näiden matkakokojen kanssa pääset kokonaisvaltaisesti vahvistamaan ja rauhoittamaan ihoasi. Nuo matkakoot hoitosuihkeesta ja puhdistusmaidosta riittää kuukaudeksi ja muut pariksi viikoksi. Nyt on juuri oikea hetki parantaa ihon kunto, koska taas syys-lokakuulla kuiva sisäilma lisää ongelmia. Aloittamalla hoito nyt iho on syksyksi kunnossa ja ei reagoi enää kuivuuteen.

Rednes Relief Primer sk 20 on hoitava meikinpohjuste, mutta sillä on monia muitakin ominaisuuksia. Oikeastaan on ihan harhaan johtavaa sanoa sitä meikinpohjusteeksi, koska sen hoidolliset vaikutukset ovat niin suuret ja myös miehet voivat sitä käyttää. Rednes Relief laitetaan kosteusvoiteen päälle, koska siinä itsessään ei ole juurikaan kosteuttavia tekijöitä. Tarjouspaketin ostaja voi laittaa sen suoraan Skin Hydrating Boosterin päälle. Rednes Reliefin hoitavat aineet vahvistavat ihoa, vähentävät punoitusta ja korjaavat laajentuneita pintaverisuonia. Se myös suojaa ihoa todella hyvin sekä auringolta, että lämmönvaihteluilta joten sen ennalta ehkäisevä vaikutus on suuri. Voiteen raaka-aineista tulee vihreä väri, joka neutralisoi punoitusta ja pitää ihon tasaisena koko päivän. Sen vaikutus on myös siloittava ja tasoittava pikkurypyille ja ihon värivirheille.

Tätä tarjousta ei pidä ohittaa. Saat useaksi viikoksi täydellisen hoito-ohjelman ihollesi. Kaikki ihotyypit hyötyy Rednes Reliefin kaunistavasta vaikutuksesta, vaikka ei couperosaa olisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti