perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kulmakarvat kuntoon

Kulmakarvoilla on hyvin suuri merkitys ulkonäköön ja silmämeikkiin. Nykyinen meikkimuoti suosii tummia kulmakarvoja, mutta ne eivät saa olla kapeat viivat. Paras muoto on tuuheat, mutta kunnolla siistityt kulmakarvat.

Aloin kirjoittamaan tätä siksi, että asiakkailla on usein ongelmia löytää oikea kulmakynä. Moni käyttää ripsiväriä kulmiin ja se ei välttämättä näytä yhtään hyvältä. Ripsivärin tarkoitus on tuuhentaa ja pidentää karvaa ja paksu musta väri näyttää aika kovalta vaaleaa ihoa varten. Tässä kohtaa sanon, vaan oman mielipiteeni, koska meikki on aina makuasia. Olen varmaan ennenkin kertonut äidistäni, joka on hoitolamme hankalimpia asiakkaita, niin kuin äidit tapaa olla. Kerran hän tuli hoitolaan käymään ja hänellä oli siniset kulmakarvat. Tietysti sanoin heti, että olet vahingossa laittanut sinistä rajauskynää kulmiisi. Hän totesi ettei se ole vahinko, vaan hän teki sen tahallaan. Kauhistelin ettei kulmakarvoja voi siniseksi laittaa. Hän kysyi napakasti, että missä on sellainen lakikirja joka kieltää siniset kulmakarvat. Minun oli pakko vetäytyä ja todeta, että sehän on aivan jokaisen oma asia millaisesta meikistä tykkää. Äitini on sen verran taiteilija persoona, että sinisiä kulmakarvoja hänellä ei varmaan kukaan edes hämmästele.

Silloin, kun haluat parhaan mahdollisen kulmakynän osta Youngbloodin Brown Artiste Sculpting Pencil (39€). Se ei ole tavallinen kynä, vaan leveä vinokärkinen väri jolla saa siistit kulmakarvat. Tavallisella kulmakynällä yleensä piirretään ihoon ja se ei näytä luonnolliselta. Tällä YB:n kynällä väri tarttuu siististi karvoihin ja riippuu miten kovaa kynää painaa miten tumma sävy tulee. Tämä Brown Artiste Sculpting Pencil on paras keksintö meikkimaailmassa pitkiin aikoihin.
2 kommenttia:

  1. Paras konsti on teettää kulmiin pigmentoinnit ammattilaisella. Silloin on heti aamusta huoliteltu ja kulmat ovat aina päässä ja kestävät uimiset, saunomiset ja myskyt. Ja sama tietysti myös silmien rajauksista, ei enää voisi helpommalla päästä.

    VastaaPoista
  2. Tässä olet aivan oikeassa. Pitää vaan olla tosi tarkkana kenelle menee pigmentointiin. Ulkomailla niitä ei mielestäni kannata teettää, koska ne mitä minä olen nähnyt ovat olleet vähemmän onnistuneita.
    Kestopigmentointi on hyvä ja helppo konsti saada pysyvä "silmämeikki".

    Inkeri

    VastaaPoista