sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Multivitamin Power Serum

Multivitamin Power Serum (110€)tuli myyntiin parivuotta sitten ja sen uusi raaka-aine teknologia mullisti "ryppyvoide" markkinat. Dermalogica kehitti tähän tuotteeseen uudenlaisen mikrokapseloidun vitamiiniseoksen, joka imeytyy syvemmälle, kuin aikaisemmat tehoaineet. Uuden teknologian avulla imeytyy ihoon useita vitamiineja yhtäaikaa ja vaikutus on entistä monipuolisempi.

Multivitamin Power Serum on kehutuin tuote mitä meillä on koskaan ollut. Se huomaa näistä blogikommenteista, mutta asiakkaat puhuvat sen tehosta myös hoidossa. Sen tärkein tarkoitus on hidastaa ihon veltostumista ja korjata katkenneita ja löystyneitä kimmosäikeitä. A-ja C-vitamiinia on raaka-aineessa eniten ja ne vaikuttaa ihon kollageenisynteesiin. Kollageenisäikeiden haurastuminen ja katkeilu aiheuttaa ihon roikkumisen ja löysyyden ja senhän kokee kaikki yli viisikymppiset. UV-säteily lisää kaikista eniten kollageenin katkeilua. Voisi sanoa, että aurinko tuhoaa ihon kimmosäikeet. Se on näkyvin ja tuntuvin merkki auringon aiheuttamasta ihon vanhenemisesta.

Vaikutusaineissa on myös E-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa suojaavaa lipidikerrosta. Varsinaisia kosteuttavia ja suojaavia aineita ei Multivitamin Power Serumissa ole ja siksi Suomen ilmastossa pitää sen kanssa käyttää muita Dermalogican tuotteita. Jos yhdessä tuotteessa olisi kaikki mahdolliset vaikutukset, niin niiden määrät ja tehot jäisivät vähäisiksi. Dermalogica on valinnut kehityksessään sen tien, että tuotteet ovat täsmävaikuttavia ja niitä voi yhdistellä keskenään. Multivitamin Power Serum on erinomainen käyttää, vaikka jatkuvasti kaulavoiteena ja se sopii myös silmäluomille silmänympärysvoiteen alla.

Multivitamin Power Serumia voi käyttää aamuin ja illoin ja kesällä rasvaisempi iho voi käyttää sitä pelkästään yövoiteena. Meidän sisälämmityskautena se ei yksin riitä kenellekään, vaan sen päälle pitää laittaa voide. Kesäisin se voide voi olla jokin peruskosteusvoiteista esimerkiksi Active Moist. Talvella täyteläisin ja suojaavin on Super Rich Repair. Power Rich on myös hyvä pari Multivitamin Power Serumin kanssa silloin kiinteytysvaikutus on tehokkain mahdollinen.

1 kommentti:

  1. Tää voide on ihan mun juttu. Se ihan oikeesti silittää ryppyjä silmien alla ja kaulassa. Eka kerta, kun nään mitään vaikutusta ryppyrasvan tehosta.

    VastaaPoista