torstai 9. heinäkuuta 2015

Active Moist Tähtitarjouksena!

 Huomioithan, että tämän hetken Tähtitarjous on viimeistä päivää sunnuntaina ja maanantaina tulee uudet jutut. Active Moist 100ml NYT 59€ (76€) ja saat lahjaksi meikkipussin jossa on Daily Microfoliant kuorinta ja Skin Hydrating Booster kosteuttava tehotippa matkakoisena ja niiden arvo on 45€. Saimme nyt tuotteita lisää ja verkkokauppaostokset lähtee tänään. Active Moist on ollut niin suosittu, että se pääsi jo hetkeksi loppumaan.

Active Moist sopii ihan kaikille myös kuivalle ja vanhenevalle iholle Suomen kesässä. Meikin alusvoiteeksi se on aivan loistava, koska iho pysyy mattapintaisena, kun voiteessa ei ole rasva-aineita, vaan pelkkää kosteutta. Talvikäyttöön se ei riitä, kuin nuorille ja normaalista sekaihoon päin oleville ihoille. Tuon 100 ml tuubin ehtii käyttää loppuun ennen, kuin lämmöt laitetaan päälle. Iholle tekee hyvää vaihtaa välillä voidetta toisen tyyppiseen ja itsellekin se on mukavaa vaihtelua. Active Moist sisältää puhdasta kosteutta ja se käy sekä yöksi, että päiväksi. Jos nyt vielä kesäsää muuttuu ja tulee hellettä ja hikisiä öitä Active Moist on paras mahdollinen. Toivotaan, että saamme kokea myös aurinkoa ja lämpöä. Olisi kurja aloittaa syksy kylmän ja sateisen kesän jälkeen. 

9 kommenttia:

 1. Mites tämä Daily microfoliant säilyy? Löysin tämän matkakoon mökkisaunalta ja taisi jäädä sinne jo vappuna. Se on kovettunut yhteen kasaa, mutta tuoksuu ihan normaalille. Heitänkö heti pois vai kokeilenko käyttää?

  Ritu

  VastaaPoista
 2. Tuo Daily Microfoliant kovettuu saadessaan kosteutta aivan, kuin suolakin tekee. Sitä voi sekottaa ihan lusikalla ja saada sen vielä käyttökuntoon. Voi kuitenkin olla, että tehoaineet ovat hiukan kärsineet. Mitään vaaraa siitä ei iholle ole, mutta Daily kannattaa suojata kosteudelta mahdollisimman hyvin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Kannattaisi kertoa enemmän Redness reliefistä, kun se on ainoa tuote joka mun punoitukseen on auttanut.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn tuohon edelliseen kommenttiin. Ehdottomasti paras voide ruusufinninaamalleni. Sanoit ettei tuo vihreä väri ole meikkiaine mitäs se sitten on?

  Eila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä teen jutun Redness Relief Primer sk 20 ensi viikon alkupuolella. Kertokaa ihmeessä mistä aiheesta haluatte lukea. Aina on mukava saada ideoita lukijoilta.

   Todella moni asiakas kiittää Redness Reliefin vaikutusta. Se vähentää punoitusta ihan näkyvästi ja sitä voi käyttää joko yksinään, tai meikin pohjusteena. Ellei halua käyttää meikkivoidetta, niin Redness Primerin päälle voi laittaa SkinPerfect Primerin tuomaan hiukan väriä ja tasoitusta. Varsinkin talven pakkasissa ja tuulessa ne ovat erinomaiset suojatuotteet päällekäin.

   Tuo vihreys ei ole meikkiä, tai synteettistä väriainetta, vaan vaikuttavista raaka--aineista tullut väri. Siksi sen voi jättää, vaikka yöksi.

   Inkeri

   Poista
 5. Olin teillä eilen ensimmäistä kertaa Nanolift-kasvohoidossa ja se oli ihana kokemus. Mitään vastaavaa en ole koskaan kokenut, vaikka olen kosmetologin palveluja aina käyttänyt.

  Nyt en ihmettele miksi teidän ajanvarauskirja täyttyy. Iho on nyt silkin sileä ja jo eilen lähtiessäni teiltä kehtasi ihan hyvin lähteä kaupungille. Aikaisemmin olen ollut puristeltu ja nipistelty niin, että ei pariin päivään ole ollut asiaa asiakaspalvelutyöhön. Nyt mikään ei sattunut ja olin unen ja valveen rajamailla. Rentoutuminen oli täydellistä aivan, kuin olisi tyhjentänyt kireyden ja stressin pois. Onneksi varasin heti uuden ajan ja niin hyviä neuvoja ja perusteluja ei kukaan ole aiemmin antanut.
  Kiitos!

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Mulla oli toi sama kokemus, kun aloitin hoidot noin vuosi sitten. Ihmettelen miksi muut kosmetologit ei paneudun työhönsä näin hyvin. Sekin on aivan ihanaa ettei naamaa raasteta verille ja mulla on sentäs tosi rasvainen iho. Mekaaninen puhdistuskaan ei jätä jälkiä ja nykyisin sitä tuskin tarvii, kun iho on niin hyvässä kondiksessa. Yhtään turhaa putelian en ole ostanut ja veikkaampa, että mulla menee paljon vähemmän rahaa kosmetiikkaan, kun aikaisemmin. Nanolift hoito on ihanin jutska mitä olen kokeillut. Ja teen aina edellisellä kerralla uuden varauksin, niin tarvii muistella milloin pitäis aikaa soittaa.


  Saara

  VastaaPoista
 7. Omat kokemukseni ovat ihan samanlaisia. Olen ollut Marin hoidossa varmaan yli kymmenenvuotta ja se on aina kuukauden kohokohta. Hieno kiitos oli lähes kuusikymppiselle naiselle, kun liityin erään urheiluporukan ikänaisiin missä vähimmäisikä oli viisikymppiä. Useampi sanoi, että mites sinä täällä olet ikärajahan on viisikymppiä.
  Ihonhoito kotonakin on selkeää ja helppoa, kun on hyvät neuvot ja aineet.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tästä palautteesta. Se motivoi aina työntekoa. Kiva, kun laitatte sitä tänne blogiin näkyville. Monihan on laittanut sähköpostia, tai kiittänyt suusanallisesti. Se on aivan ihanaa, kun saa palautetta.

  Inkeri

  VastaaPoista