sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Hoitoaine punoittavalle couperosaiholle

Olen kuullut runsaasti kehuja meidän uusimmasta tuotteesta Redness Relief Primeristä sk 20 (74€). Se on ollut varsinainen täsmähoito tyypilliselle suomalaiselle iholle, joka helposti punoittaa ja ohentuu. Meidän ilmaston suuret lämmönvaihtelut aiheuttaa helposti ihon ohentumista, couperosaa ja ruusufinniä.

Redness Relief Primer sk 20 on tavallaan meikinpohjustusaine, mutta se on samalla paljon muutakin. Luonnolliset kasviuutteet tekevät voiteesta vihreän ja se neutralisoi punakkuutta loistavasti. Redness Relief Primeriä sk 20 voi käyttää myös ilman muuta meikkiä, koska se jo itsessään tasoittaa ihon väriä. Aikaisemmat couperosaihon tuotteet ovat yleensä olleet paksuja ja aika rasvaisia, mutta couperosaiho ei ole aina kuiva. Redness Relief Primer sk 20 sopii kaikille ihotyypeille ja se estää ihon kiiltämistä ja suojaa tuulelta ja pakkaselta. Aurinkosuoja on siinä ainoastaan fysikaalinen titaanioksidi ja sinkkioksidi, jotka eivät tuki, tai rasvoita ihoa. Moni herkkäihoinen herkistyy kemiallisille aurinkosuoja-aineille ja sitä vaaraa ei Redness Reliefissä ole.

Redness Relief Primer sk 20 sisältää kauraöljyä, joka vahvistaa ihoa ja vähentää herkkyyttä ja punoittelua. Asiakkaiden kokemuksen mukaan parin viikon käytön jälkeen iho on selvästi rauhoittunut. Redness Relief Primer sk 20 ei paranna ruusufinniä, mutta se auttaa ihoa pysymään oireettomana ja vähentää lääkkeiden tarvetta. Harvoin on Dermalogicallakaan näin monipuolisesti vaikuttavaa tuotetta ja se on kuin tehty suomalaisten tarpeisiin.

3 kommenttia:

 1. Kommentoin jo viikolla tästä voiteesta. Itselläni on silloin tällöin ruusufinniä ja talvisin poskipäät hilseilee ja kuivuu. Mikään meikki ei oikeastaan peitä niitä kunnolla. Tämän Rednes Relief on ensimmäinen voide mistä on ihan näkyvää apua. Mielestäni se rauhoittaa ruusufinninäppyjä ainakin minun iholla käy niin. Ei aina tarvitse laittaa lääkevoiteita eikä popsia antibiootteja.
  Se ei ole edes kallis käytössä. Tuo tuubi riittää vähintään kolme kuukautta ja aluksi laitoin sitä liikaa kunnes opin, että pienikin määrä riittää. Suosittelen muillekin.
  Eila

  VastaaPoista
 2. Olenkohan tehnyt oikein, kun olen laittanut rednes relief primerin suoraan iholle ja sen päälle solar boosterin. Ihoni on aika öljyisen rasvainen ja ilmeisesti ruusufinnin takia välillä näppyläinen. Olen kesällä paljon ulkona ja tuo rednes reliefin suojakerroin 20 ei mielestäni riitä. Onko jotain haittaa, kun laitan kahta suojakerroinvoidetta saman aikaisesti?

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihan hyvältä ratkaisulta laittaa Rednes Relief Primerin sk 50 päälle Solar Defence Booster sk 50. Rasvoittuvalle iholle Redness Relief käy yksinäänkin, mutta kuivalla iholla kannattaa laittaa kosteusvoide, tai tehotippa sen alle.

  Kiva, että kerrotte omista kokemuksistanne. Redness Relief saattaa parantaa lievää ruusufinniä ja ainakin estää sen pahentumista. Tuosta riittoisuudesta olen kuullut muiltakin, mutta kaikki Dermalogican tuoteet yllättää riittoisuudellaan.

  Inkeri

  VastaaPoista