keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Oma suosikkini on Overnight Repair Serum

Overnight Repair Serum (98€)tuli myyntiin kolmisenvuotta sitten ja siitä tuli heti oma suosikkini. Nykyisin se kilpailee Skin Hydrating Boosterin (94€) kanssa kumpi on meidän myydyin tehotippa. Overnight Repair Serum on kiinteyttävä ja ihon vanhenemista hidastava tehoaine.

Overnight Repair Serum on vesiliukoinen ohut öljy, joka imeytyy täysin ihoon. Se sisältää arganöljyä ja ruusuöljyä ja tuoksu tulee tuosta arganöljystä. Argan on afrikkalainen hedelmä joka on todella c-vitamiinipitoinen. Hedelmä on pienikokoinen ja lähinnä muistuttaa meidän ruusunmarjaa. Se on myös pahanmakuinen ja voimakkaan tuoksuinen ja sitä harvoin syödään kokonaisena. Arganöljystä on 2000-luvulla tullut erittäin suosittu kosmetiikan raaka-aine lukuisten ihoa korjaavien vaikutusten takia. Overnight Repair Serum sisältää peptidiyhdisteen, joka stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon kimmoisuuutta. Tämä kimmoisuuden lisääntyminen oli itselläni ensimmäinen asia mitä tuotteen käytössä huomasin. Nytkin vielä, jos olen pitkään käyttämättä Overnight Repair Serumia sen kimmoisuutta lisäävä vaikutus on aivan tuntuva.

Käytännössä on huomattu, että Overnight Repair Serum on erinomainen suomalaiselle ohuelle ja punakalle iholle. Olen nähnyt sen vaikuttavan couperosaan todella hyvin. Samoin atooppisen ihon kuivat läiskät jää talvella syntymättä, kun käytössä on Overnight Repair Serum. Tätä tehotippaa suositellaan yökäyttöön, koska sen vaikutusaineet toimivat parhaiten lämpimällä iholla. Ihon lämpötila nousee muutaman asteen ihmisen nukkuessa ja se edesauttaa Overnight Repair Serumin vaikutusta.

Toivoisin, että jokaisella yli 35-vuotiaalla olisi mahdollisuus käyttää Overnight Repair Serumia pari pulloa vuodessa. Rasvoittuvalle iholle se riittää yksinäänkin yöhoidoksi näin kosteaan kesäaikaan. Muulloin sen päälle pitää laittaa hoitovoide. Moni asiakas on kertonut, että he sekoittavat voiteeseen 3-4 tippaa öljyä ja levittävät sen iholle. Näin menee voide ja tehotippa yhdellä levityksellä. Kumpikin tapa on yhtä hyvä, mutta voi olla että tuo yhteen sekoittaminen on nopeampaa.

Overnight Repair Serum on Dermalogican tehokkain tuote hidastamaan ihon ohentumista ja kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Oma superkuiva ihoni pysyy kunnossa talven ajan Overnight Repair Serumin avulla. 

5 kommenttia:

 1. Komppaan tätä. Aivan ihana tuote. Rakastan tuoksua.

  Minullahan ei ole ihon kuivumista, ohenemista eikä esimerkiksi couperosaa. Olen entinen öljynaama, nykyinen normaali-ihoinen, kiitos Nanoliftin ja Dermalogican. Tämä tekee tällaisestakin ihosta nimenomaan kimmoisan ja mielestäni parantaa väriä. Iho jotenkin hohtaa. Ja itse käytän tätä yöksi ilman muita voiteita talvellakin.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Joo, sopii yli kuusikymppiselle rasvanassullekin. Tuoksu on ihanaaaaa

  VastaaPoista
 3. Onko muualla Euroopassakin saatavilla erilaisia pakkauskokoja, kuin Suomessa? Ostin keväällä Saksasta tämän Overnight Repair Serumin ja siellä oli myytävänä kahta eri kokoa. Tämä ostamani pullo on ainakin tuplaten isompi, kuin teidän myymänne tuote ja sen hinta ei ollut, kuin noin 145€.
  Kysyin sitä eräästä Helsingin Dermalogica kauneushoitolasta ja he eivät osanneet sanoa asiasta mitään. Myöskään teidän verkkokaupassanne on vain yksi koko. Tuote on todella mainio ja tuo isompi pullo on oleellisesti edullisempi. Voitteko hankkia sitä myyntiin?

  VastaaPoista
 4. Overnight Repair Serumista oli talvella myynnissä tuplakoko eli 30 ml ja sen hinta oli meilläkin noin 150€. Kysymys oli kampanjatuotteesta jota saimme ostaa, vain kuukauden verran. Se oli myynnissä ainakin Euroopassa, mutta oletettavasti kaikkialla Dermalogican myyntialueella. Tämän kaltaisia kampanjoita on erittäin harvoin, että tehdään erikoiskoko jotain tuotetta. Taitaa olla ihan ainutkertainen tapaus minun aikanani. Sekin kertoo miten suosittu Overnight Repair Serum on ja tuo erikoiskoko myytiin meiltäkin loppuun todella pian. Toivon, että kampanja uusitaan, mutta tuskin kovinkaan pian se toteutuu.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Minulle sopii kaikki muut Dermalogican tuotteet, mutta overnight repair serumissa on liian voimakas tuoksu, joka aiheuttaa silmien vuotamisen ja silmiä myös kirvelee.en laita öljyä lähellekään silmänympärysihoa ja silti tällainen ilmiö. Kaikki muut tuotteet ovat loistavia.

  VastaaPoista