lauantai 18. heinäkuuta 2015

Power Rich on voiteista parhain!

Power Rich (228€) on ollut myynnissä jo yli kymmenen vuotta ja mitään sen parempaa en ole kokeillut. Se on yksi meidän suosituimmista tuotteista ja kuka sitä kerran on käyttänyt palaa siihen yhä uudestaan. Se on tarkoitettu kaikille yli 35-vuotiaille ja se sopii sekä yö, että päivävoiteena. Myös meikin alle Power Rich on sopiva tuote.

Power Richin raaka-aineet mullistivat vanhenevan ihon voidepohjan täysin. Siihen asti kaikki tehokkaat uudistavat voiteet tehtiin hydroksihappo pohjalle. Hydroksihappojen negatiivinen puoli on se, että ne lisää UV-säteiden vaikutusta. Power Richiin löydettiin uusi yhdistelmä merilevää ja hiivaa, joka uudistaa ihoa ilman sivuvaikutuksia. Alunperin Dermalogican omistaja Jane Wurwand ja pääkemisti, kemian tohtori Diana Howard olivat tekemässä voidetta, vaan omaan käyttöönsä. Pitkän kehitystyön tuloksena Diana onnistui tekemään ihan uudenlaisen raaka-aine yhdistelmän, joka teki voiteesta ainutlaatuisen. Power Rich on sekä voide, että tehotippa samassa putkilossa. Osa raaka-aineista vaikuttaa syvään solukerrokseen ja osa jää suojaamaan ja uudistamaan pintakerrosta. Sen kanssa ei tarvita näin kesällä tehotippoja eikä silmänympärysvoiteitakaan. Power Rich riittää yksinään ja jo siksikin helppo ja nopea tuote.

Power Rich on pakattu viiteen 10 ml tuubiin ja yksi tuubi riittää viikon verran vähintään. Yleensä ensimmäiset tuubit menee viikossa, mutta viimeisimmät riittää jo pidemmälle. Tuo pakkaus riittää yleensä 6-8 viikkoa. Voide sisältää puhdasta vaikutusainetta eikä siinä ole, kuin pieni määrä säilöntäaineita. Siksi voide onkin pakattu pikkutuubeihin, jotka käytetään yksi kerrallaan. Jokaisen pitäisi kokea tämä voide ja sen tulokset ainakin pari kertaa vuodessa. Power Rich on helpoin tapa hidastaa ihon vanhenemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti