tiistai 22. maaliskuuta 2016

Muista Tähtitarjous Pure Light sk 50!

Nyt alkaa olla käsillä viime hetket tämän tarjoustuotteen hankkimiseen. Uv-säteilyltä suojautuminen on tämän hetken tärkein ihonhoitoasia.

NYT PURE LIGHT sk50 85€ (107€) ja saat lahjaksi Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon  matkakoon ja Skin Renewal Booster uudistavan tehotipan noin kahden viikon käyttöön riittävän pikkupullon. Lahjatuotteiden arvo 34€.

Olen pyrkinyt sovittelemaan Tähtitarjoukset, niin että nuo mukana tulevat pikkukoot täydentävät itse tarjouksessa olevaa tuotetta. Nytkin tämä puhdistusmaito ja tehotippa tasoittaa ihon väriä ja hajoittavat jo syntyneitä pigmenttiläiskiä. Skin Resurfacer Cleanser on lievästi kuoriva puhdistusmaito, jota voi käyttää joka toinen päivä. Tästä tuotteesta voisin sanoa, että se on puhdistuskerma eikä maito, koska se on niin ihanan täyteläinen. Siinä on mukana pieni määrä maitohappoa, joka sulattaa täysin kuollutta solukkoa ja kosteuttaa. Puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille paitsi herkälle couperosa iholle.

Skin Renewal Booster tehotippa sisältää myös hedelmähappoentsyymejä ja juuri tuota maitohappoa, joka on miedosti kuoriva aine. Tätä tehotippaa suositellaan käytettäväksi iltaisin koko kasvoille, mutta ei silmienympärille. Skin Renewal Booster kiinteyttää ihoa ja hajoittaa kuollutta solukkoa ja pigmenttiläiskiä. Kumpikin lahjatuote parantaa ihon väriä ja poistaa talvisään aiheuttamaa kuivaa ja hilseilevää solukkoa.

Nyt kannattaa huomioida, että juuri tähän aikaan vuodesta pigmenttiläiskät alkavat syntyä ja juhannuksena ne onkin jo selvät tummat läiskät. Suojaaminen uv-säteilyltä on tärkeintä juuri keväisin, koska tutkimusten mukaan otsonikerros on heikoimmillaan juuri tähän aikaan vuodesta. Uv-säteilyä on paljon, koska se heijastuu vielä lumestakin ja aurinko on vielä niin matalalla, että se osuus juuri kasvoihin. Pure Light sk 50 on paras tuote ennalta ehkäisemään uv-säteilyn haittoja ja se sopii kaikille ihotyypeille myös ihan nuorille.

Muistutan vielä, että Skin Resurfacing Cleanser ja Skin Renewal Booster saattavat hiukan kirvellä, tai nipistellä, kun niitä iholle levitetään. Tämä ei ole paha asia, vaan reagtio syntyy, kun tuotteilla on eri ph, kuin iholla. Nipistely tuntuu pari minuuttia ja se kuuluu asiaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti