tiistai 1. maaliskuuta 2016

Power Rich on tehokas taskupakkaus

Power Rich (228€) hoitovoide on Dermalogican tehokkain kotihoitotuote. Se on tarkoitettu yli nelikymppiselle estämään ihon ohentumista ja rypistymistä. Power Rich on pakattu viiteen 10mg tuubiin ja tuo yksi tuubi riittää reilun lähes pari viikkoa aamuin illoin käytettynä. Power Rich on pelkkää tehokasta vaikutusainetta eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Säilytysaineetkin ovat hyvin minimaalisia ja siksi se onkin pakattu pieniin sinetöityihin tuubeihin. Avattuna tuo tuubi säilyy noin kolme kuukautta, mutta avaamattomana useita vuosia.

Power Rich on siksikin loistava tuote, että sen lisäksi ei tarvita kuin puhdistusaine. Power Rich korvaa tehotipat, koska se on sekä tehotippa, että hoitovoide ja se sopii hyvin myös meikin alle.  Myöskään erillistä silmänympärysvoidetta ei tarvita, koska Power Rich on molekyylirakenteeltaan niin pienikokoista että se toimii myös ohuella silmänympärysiholla.  Power Richiä voi käyttää kuuriluontoisesti useamman kerran vuodessa. Tuo viiden tuubin sarja riittää noin 6-8 viikkoa ja voidetta pitää käyttää ainakin kuukausi yhteen mittaan, jotta saadaan paras ja pitkäaikaisin vaikutus. Power Richiä saa käyttää myös jatkuvasti eikä se tule juurikaan kalliimmaksi, kuin tehotippa, hoitovoide ja silmänympärysvoide yhteensä. Moni asiakkaani käyttää sitä jatkuvasti yövoiteena ja päivävoiteena Dynamic Skin Recovery sk 50 (109€). Se pitää huomioida ettei Power Richissä ole UV-suojaa ja se pitää laittaa erikseen, tai sekoittaa voiteen joukkoon Solar Defence Boosteria sk50 (85€).

Matkalle mukaan Power Rich on kätevyydessään loistava. Muuta ei tarvita, kuin tuubi Power Richiä, aurinkosuojavoide ja puhdistusmaito. Sen pienempään tilaan ei tehoaineita saa, kuin tuo yksi tuubi Power Richiä. Se kulkee mukana, vaikka taskussa. Viime kesänä useampi eläkkeelle jäänyt asiakkaani lähti interrailille ja kuukauden tavarat piti mahtua yhteen lentolaukkuun. Silloin, kun matkustaa lentäen pelkän lentolaukun kanssa ja mukana ei saa olla, kuin 100 ml niin helpottaa huomattavasti, kun hoitotuotteina on vaan yksi 10 ml tuubi. 

6 kommenttia:

 1. Eilen kommenteissa mollattiin Inkerin verkkokauppa. Ihan eri mieltä olen. Minulle on hyvä asia ettei verkkokauppaa muuteta koko ajan ja tuoda esiin jotain turhia uutisia. Niin tuntuu toimivan nuoremmille tarkoitetut verkkokaupat.
  Intselleni paljon merkitsee rehellinen tieto, turvallisuus ja hyvä palvelu. Saan heti yhteyden Inkerin hoitolaan, jos jotain kysyttävää tulisi. Tämän blogin kirjoitukset auttaa myös paljon tietämään miten aineita käytetään. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, tämä blogi on mahtava. Ja verkkokauppa toimii hyvin. Olen tänä vuonna jo kolmesti sieltä tilannut ja näytteitä tulee paljon. Se on reilua. Nyt olen eka kertaa menossa nanolifthoitoon. Hyvät tarjoukset on minulle tärkeitä, tässä vaiheessa kun olen vasta siirtymässä dermalocigaan. Siitä olen eri mieltä että verkkokauppaa olisi mollattu..rakentavia ehdotuksia kyllä esitettiin. Kiitos sinulle Inkeri! T.mari Pohjanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva saada kiitoksia ja positiivista palautetta, mutta asiallinen kritiikki on jopa vielä tärkeämpää. Itse sokeutuu asioille ja ei huomaa kaikkea ajatella asiakkaan kannalta. Verkkokaupasta saamme usein kiitoksia, niiltä jotka sieltä tilaavat ja se on kuitenkin tärkeä osa-alue asiakaspalvelussamme. Mutta kritiikiäkin saa ja pitää laittaa muuten ei asiat muutu.

   Inkeri

   Poista
 3. Sopiiko ultra calming putsari myös rasvaiselle akneiholle? Poistaako siis rasvan hyvin eikä jätä jälkeensä öljyistä kerrosta? Hakusessa olisi hyvä putsari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Ultra Calming Cleanser ei ole öljyisen rasvaiselle iholle kaikista paras valinta. Suosittelisin Dermalogican kaksoispuhdistusta, joka merkittävästi tasapainottaa ihoa. Ensin käytetään Precleanse (55€) alkupuhdistusaine ja sen jälkeen pestään vielä Special Cleansing Gelillä (500ml 60€, 250ml 42€). Tarkoitus on, että ensin pestään pois ihonpinnassa oleva öljy ja tali sekä ulkoapäin ihoon tarttuneet liat. Toinen puhdistuskerta on tarkoitettu putsaamaan syvemmältä ihohuokoset ja irroittamaan ihoon imeytyneen lian. Kumpikin puhdistusaine on täysin vesiliukoinen. Precleanse on vesiliukoinen öljy, joka sulattaa tehokkaasti öljymästä likaa ja meikkiä iholta. Precleance on yksi meidän asiakkaiden suosikkituote.
   On hyvin tärkeää, että iholle valitaan oikeat puhdistusaineet. Ne ovat kuitenkin päivittäisessä käytössä ja ihonhoidon perusasiat.


   Inkeri

   Poista
 4. Kiva, että olet tyytyväinen. Pyrimme koko ajan kehittämään myös verkkokauppaa, koska se on yksi palvelumuoto asiakkaillemme. Verkkokauppa toimii myös "näyteikkunana" josta moni etsii tarvitsemiaan tuotteita ja tulee tekemään ostokset hoitolaan.
  Verkkokauppa ei kuitenkaan ole meidän pääasia, vaan yksi osa palvelua ja siksi siihen käytetään aikaa ja rahaa samassa suhteessa.

  Inkeri

  VastaaPoista