tiistai 8. maaliskuuta 2016

Muista tämän hetken tarjoustuotteet!

Vielä 15.3 saakka meillä on tarjouksessa kolme tuotetta ja sitten taas siirrytään tähtitarjouksiin parin viikon välein. Näitä tarjoustuotteita kannattaa hyödyntää nyt, koska seuraava Pimeän Kaupan tapahtumailta Hämeenlinnassa on vasta syys-lokakuussa. Huomioi, että näissä tarjouksissa alennus on lähes 30%.

OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 72€ (98€) paras tehotippa tähän aikaan vuodesta kaikille yli kolmekymppisille. Tehotippa sisältää arganöljyä, joka on erittäin vitamiinipitoinen raaka-aine. Antioxidanttiset vitamiinit korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa solutuhoa. Nythän uv-säteily on jo erittäin voimakasta ja sen haitat on parasta korjata heti. Arganöljyn sisältämä B-vitamiini nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja vähentää kuivuutta.
Overnight Repair Serum käytetään iltaisin puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Pullo riittää vähintään yli kuukauden käyttöön riippuen ihon kuivuudesta. Overnight Repair Serum hidastaa ihon ohentumista ja vähentää kuivuutta ja punoittelua. Se vahvistaa ihoa niin paljon, että couperosa vähenee ja ihon herkkyys laantuu.


DAILY MICROFOLIANT 52€ (72€) mikrokuorinta. Ellei sinulla vielä ole kotikäytössä Daily Microfoliantia se kannattaa hankkia nyt. Kevyt kuorinta sopii lähes kaikille ihotyypeille ja on ihonhoidon perusasia. Daily Microfoliant lisää muiden hoitotuotteiden vaikutusta, koska hyvin kuoritulle iholle vaikutusaineet imeytyvät paremmin. Säännöllinen kuorinta tasapainottaa ihon toimintoja ja pitää ihon heleänä ja hyvän värisenä.
Daily Microfoliant valittiin vuoden 2015 parhaaksi kosmeettiseksi tuotteeksi. Eikä ihme, koska pienellä vaivalla tulee suuri parannus ihon hyvinvointiin.


MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 52€ (69€) ja saat lahjaksi matkakokoisen Daily Microfoliant mikrokuorinnan. Tämä multivitamiininaamio sopii myös kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. USA:ssa naamiota kutsutaan ambulanssiksi tuubissa, koska se tasapainottaa ihoa aina oli mikä ongelma tahansa. Naamio ja kuorinta kannattaa ottaa vakituisiksi tehotuotteiksi kotikäyttöön. Ne voi liittää esimerkiksi saunomiseen. Kasvot kuoritaan Daily Microfoliantilla ja sen jälkeen levitetään paksu kerros naamiota koko kasvoille ja kaulalle. Naamion kannattaa antaa vaikuttaa vähintään vartin verran, mutta sen voi myös hieroa ihoon ja jättää yöksi vaikuttamaan. Tätä kannattaa kaikkien kokeilla, koska muutos on ilmiömäinen.

Tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa, että hoitolassa.

8 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt tätä multivitamiininaamiota käsiini, jotka aina ovat talvella tosi pahat. Käsien takia olen ollut muutamana talvena sairauslomallakin. Atoppinen iho on suurin syy ongelmaan. Tein ihan niin kun jossain neuvoit, että hieroin ainetta runsaasti käsiin ja laitoin puuvillahanskat yöksi päälle.
  Ikinä en ole pärjännyt näin vähällä kortisonivoiteella kun nyt. Kiitos hyvästä neuvosta.

  VastaaPoista
 2. Tilasin tämän naamion ja tehotipan. Kyllä on mieluisia tuotteita. Ihoni on atopian ja kortisonin ohentama.. Nämä tuntuu vahvistavan sitä.

  VastaaPoista
 3. Tässäpä toinen multivitamiininaamiota kämmeniin&jalkapohjiin käyttänyt. Atooppistaustainen ihottuma minullakin. Ihotautilääkärin pitkähkön ja voimakkaan kortisoni&rasva -kuurin jälkeen parantuminen oli yhä vain hidasta, niinkuin lääkäri sanoikin. Tällä multivitamiininaamio-voiteella ihon kunto alkoi edetä kuitenkin häkellyttävän nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun kerrotte kokemuksistanne. Ne ovat aina vakuuttavampia, kun ne tulee suoraan asiakkailta.
  Moni atooppinen asiakkaani pitää multivitamiininaamiota parhaana ihon rauhoittajana. Tiedän, että sitä käytetään taiveihottumaankin ja vartalon kuiviin läiskiin. Se myös viilentää ja rauhoittaa sitä kautta kutinaa. Multivitamiininaamio ei ainakaan vahingoita ihoa ja se on tosi hyvä vähentämään kortisonin aiheuttamaa ohentumista.
  Kannattaa kokeilla!

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Soppiikos tuo ölöjy myös nuoremmille? t Magda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan nuorille en sitä suosittele, mutta kaikki yli kolmekymppiset voi sitä käyttää. Oikein kuivalle couperosaiholle voi sitä käyttää 20-30-vuotiaatkin.

   Inkeri

   Poista
 6. Voiko jo neljätoistavuotias tyttö käyttää Daily microfoliant kuorintaa. Hänellä on hiukan näppylöitä ja hän itse olisi innostunut nyt hoitamaan ihoaan.

  VastaaPoista
 7. Daily Microfoliant on ihan erinomainen nuorille. Se on helppo käyttää ja se vähentää finniejä ja mustapäitä kuivattamatta.

  Inkeri

  VastaaPoista