maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tähtitarjouksena on Pure Light sk 50

Jatkamme taas tätä Tähtitarjous systeemiä ja tarjoukset ovat voimassa kerrallaan kaksi viikkoa maanantaiaamusta neljäntoista vuorokauden päähän sunnuntai iltaan. Tähtitarjous tuotteessa on vähintään -20% alennus ja varsinaisen tuotteen kylkiäisenä tulee matkakokoja tuotteista jotka tukevat toistensa vaikutuksia.

PURE LIGHT sk 50 NYT 85€ (norm.107€) ja saat lahjaksi Skin Renewal Booster tehotipan ja Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon matkakokoisina. Arvo 34€.

Tähän vuoden aikaan on aivan välttämätöntä suojata iho uv-säteilyltä, koska säteily on nyt voimakkaimmillaan. Ihossa ei myöskään ole yhtään entistä suojaa joten se on täysin altis säteilylle. Pure Light sk 50 on pigmenttiä hajoittavan PowerBright hoitolinjan päivävoide. Se sopii kaiken ikäisille ja toimii hyvin myös meikinalusvoiteena. Pure Light sk 50 on erittäin tehokas estämään pigmenttiläiskien syntyä ja iho pysyy tasaisen värisenä. Pienet näpyt ja finnit korostuvat, kun uv-säteily vielä tummentaa niiden parantumisjälkiä. Sen lisäksi, että Pure Light sk 50 suojaa uv-säteilyltä se hoitaa ihoa monella tavoin. Voiteen sisältämä oligopeptidi-34 hajoittaa koko ajan melanosyyttisolujen kasautumista ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Pure Light sk 50 mukana tulevat tuotteet vähentävät myös pigmentin kasautumista ja ne lisäävät kaikilla tavoin Pure Light voiteen vaikutuksia. Skin Reneval Booster tehotippa on maitohappoa sisältävä kosteuttava tuote, jota käytetään iltaisin kosteusvoiteen alla. Se hajoittaa tehokkaasti jo syntynyttä pigmenttiläiskää ja tasoittaa ihon kirjavuutta ja värivirheitä. Skin Resurfacing Cleanser on kuoriva puhdistusmaito, joka lisää muiden tuotteiden vaikutuksia. Se hajoittaa ihon pinnasta kuollutta solukkoa ja tasoittaa ihon väriä. Kannattaa muistaa, että erittäin harvoin yli nelikymppisellä rusketus tulee kasvoille tasaisesti. Hyvällä uv-suojalla pystyy hidastamaan ihon vanhenemista ja rypistymistä erittäin paljon. Älä ohita tätä tarjousta, koska jokainen tarvitsee tehokkaan aurinkosuojavoiteen tähän aikaan vuodesta.


9 kommenttia:

 1. Mitten suosittelet käyttämään tuota skin resurfacing cleanseriä? Kakkosvaiheessa tietysti. Mutta joka päivä? Iltaisin esim? Ja entäs sitten taikajauhetta kun tämä on käytössä? Anteeksi, jos kyselen tyhmiä..mutta täytyy kysyä kun tälläinen nettiasiakas vain olen:)
  Taas niin hyvä tarjous tämä paketti. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kuule, meillä ei ole mitään VAAN asiakkaita :) Kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä ja saavat saman palvelun.
  Vastaan mielelläni näihin kysymyksiin ja ne on hyvä tehdä tässä blogissa, koska muutkin hyötyvät vastauksista. Eikä tyhmiä kysymyksiä olekaan. Yksi osa meidän työtä on neuvoa asiakkaita ja vastata heidän kysymyksiin.

  Tämä Skin Resurfacer Cleanserin käyttö riippuu ihotyypistä. Se on tarkoitettu yli kolmekymppisille uudistamaan ihoa ja päivittäiseen käyttöön eli iltapesu tehdään ensin Preacleansella ja sitten Skin Resurfacer Cleanserillä ja aamuksi jokin muu puhdistusaine. Tämä vuoden aika on vaan niin kuivattava, että suosittelen Skin Resurfaceria vain joka toinen päivä. Sitten, kun päästään sisälämmityksestä ohitse, niin sitä voi käyttää joka ilta. Itse tykkään tosi paljon tästä Skin Resurfacer Cleanserista, kun se on niin kermamaisen täyteläinen ja siitä jää hyvin puhdas tunne iholle.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Tämä selkeytti paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihotyypille on atooppisen herkkä ja kuiva. Pigmenttiläiskät lisääntyy vuosittain. Täytyi tilata tämä paketti.. Mutta kun olen tulossa kasvoitoon jo. Ei kaikkea saa paitsi velaksi;)

   Poista
  2. Se on aivan ymmärrettävää ettei kaikkea voi kerralla ostaa. Me olemme sitä varten, että neuvomme missä järjestyksessä voisi tuotteita hankkia. Osan vanhoista tuotteista voi käyttää loppuun ellei joku ole aivan väärä tuote. Mitään turhia puteleita ei kannata ostaa, vaan vanha tuote käytettään ensin loppuun ja sitten vasta uutta. Kaikki saadut näytteet ja kylkiäiset kannattaa lisätä ihonhoitoon ettei ne vaan mene hukkaan. Me haluamme tarjota järkevää ihonhoitoa, joka pitää ihon hyvässä kunnossa helposti ja on edullisempaa käytössä, kuin muut.
   Hoidon yhteydessä yleensä suunnitellaan, että onko järkevää lykätä, vaikka seuraavaa kasvohoitoa hiukan pitemmälle ja käyttää raha kotihoitotuotteisiin. Yleensä on järkevämpää ensin saada päivittäinen kotihoito kuntoon, mutta se riippuu ennen kaikkea ihon tilanteesta.

   Uusien asiakkaiden kannattaa jo etukäteen miettiä mitä tuotteita kotona vielä voi jatkossa käyttää ja mitä uutta taas tarvitsee ehdottomasti. Tosin me kyllä niistä kyselemme.

   Inkeri

   Poista
 4. Tässä päivävoiteessa on jotain taianomaista. Jättää ihon hohtavan kirkkaaksi ja terveen näköiseksi. Todella upea uudistus Dermalogicalta.

  VastaaPoista
 5. Nämä kaikki kolme powerbright ainetta on taianomaisia. Käytän nyt ensimmäistä talvea Dermalogicaa enkä osaa niitä keskenään vertailla, mutta muuhun kosmetiikkan verrattuna nämä on ihmeellisiä. Olen tosi monia pigmenttivoiteita käyttänyt vuosien varrella, mutta en koskaan näiden veroista. Ostin kaikki kolme ainetta noin kuukausi sitten ja pigmenttiläiskät ovat kadonneet ja iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä. Tämän pure light voiteen kanssa meikki pysyy tosi hyvin. Pelkäsin sitä hiukan, koska ihoni kiiltää ja rasvoittuu päivän mittaan ja ajattelin näin korkean suojakertoimen pahentavan sitä. Nyt meikki pysyy paremmin, kuin koskaan. En voi, kun hämmästellä ja harmitella miksi en löytänyt dermalogicaa aikaisemmin.
  T-L

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä. Tää uusi pure light on aivan mahtava ja jo pelkästään sillä olen saanut maksaläiskät vaaleiksi.

  VastaaPoista
 7. Minulla ei ole mitään maksaläiskäongelmia, mutta iho on jotenkin kirjava ja harmaa. Kosmetologi suositteli näitä Power bright aineita ja olen tyytyväinen. Yli viisikymppinen kuiva ihoni ainakin näistä tykkäsi, koska kiristelykin helpotti. Olen tyytyväinen.

  VastaaPoista