sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Skin Resurfacing Cleanser on monivaikutteinen puhdistusmaito

Aika moni asiakkaamme on saanut eri tarjousten yhteydessä Skin Resurfacing Cleanser (62€) puhdistusmaidon matkakoon. Älkää vaan laittako niitä hukkaan, vaan ne kannattaa todellakin käyttää. Skin Resurfacing Cleanser on usein lahjatuotteena, koska sen vaikutus on niin monipuolinen. Sen kuoriva vaikutus parantaa kaikkien muiden hoitotuotteiden imeytymistä.

Skin Resurfacing Cleanser on yksi lempituotteeni juuri tuon tehokkaan vaikutuksensa takia. Se on mukavan kermamaisen täyteläinen ja sitä ei kerralla tarvitse käyttää, kuin noin puoli t-lusikallista. Kaikille muille ihotyypeille se on ihanteellinen puhdistusmaito, mutta en suosittele sitä herkälle couperosaiholle, tai ruusufinnistä kärsivälle. Skin Resurfacing Cleanser sisältää hedelmähappoentsyymejä lähinnä maitohappoa, joka kuuluu myös näihin hedelmähappoihin. Tuo maitohappo sulattaa ja hajoittaa täysin kuollutta solukkoa, mutta se on myös kosteuttava raaka-aine. Mitään mekaanisia rakeita puhdistusmaidossa ei ole.

Meidän ilmasto ja ihotyyppi sanelee kuinka usein Skin Resurfacing Cleanseria käytetään. Kuivimpaan pakkasaikaan hyvin herkälle ja kuivalle iholle suosittelen sitä noin joka kolmas päivä, mutta muille joka toinen päivä. Se on alunperin tarkoitettu päivittäiseen käyttöön aina iltapesun yhteydessä, mutta meidän talvisäässä se voi kuivattaa hiukan. Skin Resurfacing Cleanser on täysin vesiliukoinen ja se jättää iholle sileän ja napakan tunteen. Suosittelisin, että Skin Resurfacing Cleanser olisi kaikilla yli kolmekymppisillä käytössä ainakin pari kertaa viikossa.

Nyt Tähtitarjouksessa olevan Pure Light sk 50 päivävoiteen mukana tulee tämä Skin Resurfacing Cleanser ja tässä tapauksessa sen tarkoitus on hajottaa pigmenttiä ja kirkastaa ihon väriä. Siinä vaiheessa, kun Skin Resurfacing Cleanser levitetään iholle se saattaa nipistellä, mutta se kuuluu asiaan. Puhdistusmaidossa on eri ph, kuin ihossa ja siitä tulee kirvelevä ja nipistelevä tunne ja se ei ole mikään paha asia. Suosittelen lämpimästi, että kokeilette Skin Resurfacing Cleanseria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti