perjantai 25. maaliskuuta 2016

Tuloksia Overnight Retinol Serumista

Nyt on tosi moni vakioasiakas käyttänyt tuon Overnight Retinol Serumin (147€), joka tuli marraskuussa myyntiin. Nyt olen oppinut tuotteesta paljon uutta, kun olen kuullut kymmenien asiakkaiden kokemuksia.

Kaikki asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Overnight Retinol Serumiin ja todenneet, että kyse on erityistuotteesta. Retinol on raaka-aineena todella tehokas ja sitä ei voi käyttää ihan huolettomasti. Overnight Retinol Serumin sisältämä retinol on lääkeaineiden ja kosmeettisten aineiden välimuoto ns.cosmeceuticaltuote. Voimakkaimmat retinoli pitoisuudet ovat lääkevoiteissa joissa on paljon sivuvaikutuksia. Tässä Dermalogican tuotteessa on suurin siedetty määrä retinolia ilman sivuvaikutuksia.

Tärkeintä on aluksi totuttaa ihoa retinoliin ja siksi pakkauksessa on mukana Buffer Cream johon varsinainen Overnight Retinol Serum sekoitetaan. Se on myös muistettava, että Overnight Retinol Serum on tehotippa ja sen päälle pitää laittaa runsaasti kosteusvoidetta. Paras voide siihen on Intensive Moisture Balance (50ml 59€, 100ml 85€). Kosteusvoiteen imeytyminen lisääntyy, kun retinoli kuorii kuollutta solukkoa pois. Suomen ilmasto on hiukan haastava tämän Overnight Retonil Serumin suhteen, koska ihan pahoilla pakkasilla ja kesän aurinkoisempaan aikaan se voi olla hiukan ongelmallisempi. Pakkasaikaan pitää muistaa tuo todella runsas kosteusvoiteen käyttö ja auringossa pitää ehdottomasti olla viidenkymmenen suojakerroin. Retinol kuoriin ihon kuollutta solukkoa pois ja siinä ei ole paljoakaan omaa suojakertaa aurinkoa varten siksi suojata pitää todella hyvin.

Erittäin hyvät tulokset on saatu suuri huokoisille ihoille. Ihohuokosten supistuminen on ihan ihmeellistä enkä osannut näin selvää muutosta odottaa. Samoin asiakkaat sanovat meikin pysyvän ja levittyvän huomattavasti paremmin. Ihon väri tasoittuu silmin nähtävästi ja voimakkaatkin pigmenttiläiskät vaalenee. Pikkujuonteet ja rypyt siloittuu ja itse koen tuon ihon napakkuuden erityisen hyvänä asiana. Voiteen vaikutukset pysyy myös yllättävän pitkään voiteen loputtua. Jotkut asiakkaat ovat olleet ilman jo yli parikuukautta ja iho on edelleen yhtä sileä. Tarkoitushan on käyttää 3-4 tuubia vuodessa ja pitää välissä parin kuukauden tauko. Meidän asiakkaista kaikki ottavansa seuraavan kuurin ennen kesää. Overnight Retinol Serum tuubi riittää noin 6-8 viikkoa. Kesäloma aikaan sitä ei kannata jättää, tai etelän reissuille, koska silloin auringolta suojaaminen saattaa lipsua. Vapun tienoilla kannattaa aloittaa, niin ehtii käyttää kuurin vielä ennen sydän kesää.


3 kommenttia:

 1. Olen oikein tyytyväinen Retinol Serumin tuloksiin. Pintakuiva ihoni ei kuivunut yhtään pakkasellakaan ja parasta oli ihonvärin tasaisuus. Pigmenttiläiskät ovat kiusanneet minua lähes kymmenenvuotta ja näin tasainen ihoni ei ole ollut aikoihin. Pure Light tuntuu myös hyvältä suojavoiteelta.

  Jenni

  VastaaPoista
 2. Onkos tämä retinolvoide tulossa lähiaikoina tarjoukseen?

  VastaaPoista
 3. En usko, että näin uusi tuote tulee pitkiin aikoihin tarjoukseen.


  Inkeri

  VastaaPoista