tiistai 29. maaliskuuta 2016

Nyt on paras hetki kasvohoidolle!

Jos pitää etsiä yksi kohta vuodesta milloin kasvohoito on kaikista tärkeintä, niin se olisi nyt, kun talvi taittuu kevääksi. Toinen tällainen vaihe on syksyllä, kun lämpöpatterit laitetaan päälle. Tämä talven jälkeinen tilanne on kuitenkin asiakkaankin helppo tunnistaa, kun iho tuntuu niin kuivan ja kutisevan kiristävältä.

Tässä vaiheessa vuotta on takana jo vähintään puolivuotta sisälämmitystä, joka on kaikista pahin ihon kuivattaja. Iho on tavallaan janoissaan monta kuukautta ja se näkyy rypistymisenä ja ohentumisena. Ellei ole edes mitenkään muuttanut talveksi kotihoitoaineita, niin iho on taatusti ongelmainen. Myös lämmönvaihtelut rasittaa ihoa ja sen rasittavuus vaan lisääntyy mitä kuivempi iho on. Samoin kaikki talven tuomat ongelmat, vaan lisääntyy mitä enemmän ikää tulee. Ihan ihon terveenä pysymisen kannalta kasvohoito pitäisi tehdä juuri nyt. Ellei tätä kuivuutta ja ohentumista pysäytetä siitä syntyy jossain vaiheessa atooppinen ihottuma. Näen joka talvi muutaman asiakkaan, joka tulee meille ensimmäistä kertaa juuri tämän ihottuman takia. Olisi siis huomattavasti parempi hoitaa iho kuntoon jo vähän aikaisemmin.

Sisälämmityksen kuivattamalle iholle kerääntyy paksu kerros kuollutta solukkoa, joka ei päästä läpi ihonhoitoaineita. Kotihoito ei siis enää juurikaan tehoa. Ihonpinta on hilseilevä, tai ihan kiiltävän kuiva ja ohentunut. Meikki ei pysy hyvin, vaan levittyy epätasaisesti. Kuivunut iho punoittaa herkästi ja tuntuu kirvelevältä. Tässä tilanteessa ihoon saatu uv-säteily tekee ihon värin kirjavaksi ja ohentunut iho saa säteily vaurioita helposti. Yleensä iho jo tuntuu tosi kurjalta. Se kutisee ja kirvelee ja jo lähes kaikki kosmetiikka saa aikaan punoitusta ja kirvelyä. Tätä tilannetta on aika vaikea hoitaa kotona, vaan helpoin ratkaisu on kasvohoito.

Meillä suosittelen Nanolift hoitoa, mutta muualla päin Suomea mikä tahansa kosteuttava hoito käy. Nyt ei missään tapauksessa pidä hakeutua johonkin ihonpuhdistukseen, koska niitäkin kosmetologeja on vielä paljon jotka etsivät ihotalia rutikuivalta iholta. Silloin, kun ihoa ei ole aikoihin hoidettu ja kuivuminen on jo selvästi ohentanut ihoa, niin suosittelen 2-3 Nanolift kertaa 3-4 viikon välein. Näin saadaan iho peruskuntoon ja normaalit ihokerrokset palautuu. Kotihoito pitää myös olla saman aikaisesti kunnossa. Ei ole mieltä tehdä tehokkaita kasvohoitoja ja käyttää kotona tuotteita, jotka vesittää koko hoidon.

Suosittelen tekemään pikaisesti ajanvarauksen, koska kevät alkaa täyttymään varsinkin ilta-aikojen osalta. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimella, tekstarina, tai sähköpostina.


3 kommenttia:

 1. Jos ei ole rahaa (ei mietnkään muiden kuin oma vikani) laittaa kasvohoitoon, niin millainen kotitekoinen kasvohoito kannattaisi tehdä?

  Pesen ihoni aamuin ja illoin ja voitelen voiteella, seerumilla: Extra Firming Booster ja käytän puuterimaista YB meikkiä (joka on samalla aurinkosuoja). Kuorin aamuisin sillä microjauheella ja meikit pesen illalla pois öljyputsarilla ja Special cleansing gel muuten käytössä iltaisin.
  Rasvana ollut nyt se kirkastavan sarjan päivävoide Pure Light ja iltaisin laitan Intensive Moisture Balance.

  Ihoni hyvässä kunnossa.
  Normaali, ihan ok värisävy.
  Silmien ympärys on musta (pikkuvauva ja 5v lapsi valvottaa, vaikka muuten kotona olenkin), vaatii peiteväriä rasvan lisäksi. Silmänurkissa näkyy nelikymmppisen ekat hienohkot rypyt (joita kukaan muu kuin mina itse ei kuulemma näe). Rasvaan Multivitamin Power Firm:llä.
  Huulet helpohkosti rohtuu, joten rasvaan niitä (climate control puikko) ja käytän vain rasvaisia kiiltopunia.

  Joku naamio saunan jälkeen vai tehokuorintaa???? Mitä suosittelet, jos kasvohoitoon ei vaan pääse. Toivottavastio et ota tätä asiattomana, koska sellaiseksi tää ei ole tarkoitettu.

  5v kyllä mielellään hieroo naamaani, joten rentoutus periaatteessa olisi kunnossa...jos vaan saan nukkua.
  Rahaa ei olisi oikein laittaa mihinkään (hammaslääkärilasku, verotti kasvohoitoon varaamani rahan, kun lohkesi paikka).

  Noita luettelemiani tuotteita on jäljellä kun sain joululahjaksi siskolta ja mieheltäni.

  VastaaPoista
 2. Kysymyksesi on erittäin hyvä enkä missään tapauksessa pidä sitä asiattomana. Raha ei todellakaan kasva puussa ja jokainen ns.tavallinen ihminen joutuu tekemään valintoja taloustilanteen takia.

  Kuulostaa siltä, että olet hoitanut ihoasi oikein hyvin ja tilanne on niin, kuin pitääkin eli iho on hyvässä kunnossa. Kaikista tärkeintä nyt on suojata iho auringolta mahdollisimman hyvin ja siihenhän sinulla on erinomainen tuote tuossa Pure Lightissa. Silloin, kun pitää valita kumpaa tekee käykö kasvohoidossa, vai ostaako kotihoitotuotteita kannattaa aina valita kotihoitotuotteet, koska jokapäiväinen hoito on tärkein.

  Kotikasvohoitona hyvä yhdistelmä on Multivitamin Thermofoliant kuorinta (82€) ja Multivitamin Power Recovery Masque (69€). Saunan jälkeen yhdistelmä toimii parhaiten. Kuori ensin iho ja levitä sen jälkeen naamio ja jätä se yöksi vaikuttamaan. Tee tämä pari kertaa viikossa. Hanki ensin tuo naamio, koska voit käyttää sinulla olevaa Daily Microfoliant jauhekuorintaa ensi hätään. Tuo Multivitamin Thermofoliant kuorinta on paljon tehokkaampi ja siloittaa ryppyjä ja napakoittaa ihoa ja edes auttaa Multivitamiini naamion elvyttävää vaikutusta. Muuten tuo kotihoito-ohjelmasi kuulostaa oikein hyvältä. Muistathan, että Extra Firming Booster käy myös silmien ympärille ja se kiinteyttää ohutta silmäluomen ihoa.


  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Olin just tällä viikolla kasvohoidossa ja kyllä hyvää teki. Sain vielä hyvät tuotesuositukset Marilta. Että kiitosta vaan!

  VastaaPoista