maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tähtitarjous on Skin Hydrating Booster !

TÄHTITARJOUS SKIN HYDRATING BOOSTER NYT 75€ norm.94€ tehotippa ja saat lahjaksi matkakoot Super Rich Repair hoitovoitesta ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeesta. Arvo 39€.

Aivan kaikki tarvitsevat tähän vuoden aikaan Skin Hydrating Booster kosteuttavaa tehotippaa. Tästä kosteusvaikutuksesta hyötyy aivan kaikki ihotyypit. Skin Hydrating Booster levitetään puhtaalle iholle ja se käy myös silmien ympärille ja tehotipan päälle levitetään ihotyypin mukainen voide. Matkakokona mukana oleva Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin ja hoitavin voide jota voi käyttää yötäpäivää. Samoin Skin Hydrating Boosteria käytetään aamuin illoin ja näin käytettynä pullo riittää noin 6-8 viikkoa.

Joka ainoan iho kaipaa lisäkosteutusta pitkän talven jälkeen ja Skin Hydrating Booster on Dermalogican tehokkain kosteuttaja. Tehotippa sisältää hyaluronihappoa, joka on tehokkain raaka-aine kosteuttamaan. Hyaluronihappo molekyylli sitoo itseensä kosteutta tuhatkertaisesti omaan kokoonsa nähden, joten se lisää ihosolujen kosteutta huomattavasti. Hyvin monet iho ongelmat korjaantuu lisäkosteutuksella. Usein myös näpyt ja pikkufinnit syntyvät liika kuivuudesta ja silloinkin Skin Hydrating Booster auttaa. Nyt kannattaa tehdä kevään paras ostos.

3 kommenttia:

 1. Hei Inkeri
  Osaatko kertoa tuleeko Age reversal silmänympärysvoide tarjoukseen? Kovasti toivoisin että tulisi!

  VastaaPoista
 2. Paras silmänympärysvoide kyllä yöksi;)

  VastaaPoista
 3. Kovin pitkälle en tiedä mitkä tuotteet tulevat tarjoukseen. Dermalogica tekee kuitenkin lopulliset päätökset. Oikeastaan tiedän paremmin, niin päin mitä ei ole tulossa tarjoukseen ja Age Reversal Eye Complex ei ole tulossa tarjoukseen ainakaan ennen ensi syksyä.

  Inkeri

  VastaaPoista