sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Näitä tuotteita asiakkaat kehuu

Asiakkaiden palaute eri tuotteiden vaikutuksista on meille ensi arvoisen tärkeää. Kasvohoidon yhteydessä on hyvä kysellä mitä asiakas on tykännyt hänelle uudesta tuotteesta. Tietysti myös tämän blogin kommentit ovat tärkeitä ja yksi syy tähän blogin ylläpitoon on saada tietää asiakkaiden kokemuksia meidän hoitolasta ja tuotteista.

Uudemmista tuotteista palaute on ainoa keino oppia tuntemaan tuote. Oma kokeilu kertoo paljon, mutta se on vain yksi ihotyyppi ja tärkeää on tietää kaiken tyyppisten ihojen reagointi uuteen tuotteeseen. Amerikkalaisten ohjeet Dermalogican käytöstä ei aina osu Suomen olosuhteiden kanssa yhteen. Kukaan, joka ei elä täällä ei pysty kuvittelemaan miten kuivaa sisäilma on ja miten voimakas on lämmönvaihtelu, kun tulee kahdenkymmenenasteen pakkasesta sisälle. Uutuus tuotteista tulee tietysti enemmän palautetta, mutta välillä joku vanha tuotekin nousee keskusteluun. Viimeisten viikkojen aikana palauteta on eniten tullut PowerBrightista, Precleansesta ja Overnight Retinol Repair (147€).

Nuo PowerBright tuotteet Pure Light sk 50 (107€), Pure Night (127€) ja C-12 Serum (155€) tulivat ChromaWhite linjan tilalle ja esimerkiksi Pure Light sk 50 uudistui täysin. PowerBright tuotteet hajoittavat pigmenttiläiskiä, tasoittavat ihon väriä ja korjaavat UV-säteilyn haittoja. Tuotteet sopivat kaiken ikäisille, mutta yli nelikymppisillä on kaikista eniten ongelmia ihon kirjavuuden kanssa ja heille se on aivan erinomainen. Asiakkaat kertovat, että jo näytepussukka saa aikaan hyvän olon iholla. Itse olen aivan hurmaantunut tuotteisiin ja C-12 Serum jättää ihanan sileän pinnan. Voimakkaista pigmenttiläiskistä kärsivät kertovat noin kolmen viikon käytön jälkeen tulevan tuloksia. Monella on silmien alla ja ohimoilla pigmenttiläiskää ja tuotteita voi laittaa sillekin alueelle. Suosittelen tätä kolmen tuotteen yhdistelmää ihan kenelle tahansa ja nyt elämme vuodenaikaa jolloin pigmenttiläiskiä syntyy ja niitä kannattaa ennalta ehkäistä. PowerBright tuotteet toimivat myös rasvaisella iholla ja ne vähentävät finnien parantumisjälkiä. Tulehtuneet finnit jättävät moneksi viikoksi iholle jäljen ja niiden takia koko iho näyttää kirjavalta. Olen nyt nähnyt upeita tuloksia PowerBrightin ihon väriä tasoittavasta vaikutuksesta rasvaisilla ihoilla.

Precleanse on nyt löydetty atooppisen ihon hoitoon ja heiltä tulee jatkuvasti myönteistä palautetta. Minullahan on monia atoopikkoja vakioasiakkaita ja nyt muutama on jo sanonut, että Precleansen ansiosta iho ei ole reagoinut talveen yhtä pahoin, kuin aikaisemmin. Näen sen myös itsekin ja suosittelen lämpimästi Precleansea kaikille atoopikoille. On pieni vaiva vaihtaa puhdistusaine, mutta muutos parempaan on suuri.
Overnight Retinol Repairista on tullut palautetta jokaiselta sitä käyttäneeltä. Kaikki palaute on ollut positiivista ja tietysti itse näen myös muutokset asiakkaiden ihoissa. Rasvoittuvalla iholla huokosten supistuminen on näkyvää ja ihon öljyinen pintakerros tasoittuu. Ihon väri paranee kaikilla ja varsinkin pigmenttiläiskät vaalenee näkyvästi. Kuivaihoisten pikkurypyt siliää ja ihosta tulee paljon pehmeämpi. Kaikilla näkyy ja tuntuu ihon kiinteyden palautuminen ja ihosta tulee raikkaan hehkeä. Tietenkään mitään dramaattista ei yksi voide voi tehdä ja yritänkin pitää asiakkaiden odotukset mahdollisuuksien rajoissa.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää powerbright aineet on kymmenen kertaa paremmat ku ne entiset. C-12 serum muutti löpsähtänyttä ihoani parissa viikossa. Mun mielestä niissä on paljon muutakin tehoa ku toi maksaläiskien vaalentaminen.

  VastaaPoista
 2. Näitä kaikkia täytyy päästä testaamaan niin pian kuin mahdollista.

  VastaaPoista
 3. Pure light sk 50 on paras kokeilemani aurinkosuojallinen päivävoide. Kerrankin mattapintainen voide joka ei sotke meikkiä.

  Jenni

  VastaaPoista